Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
Ćao,I ja udjoh u 12 nedelju.super se osećam!jedino što imam učestale grčeve u desnom guzu koji se nastavlja duž cele noge!da li je imao neko problema sa grcevima?pozdrav svim budućim mamama!
moja mokraca je potamnela i dobila cudan miris...ranije sam imala esherihiju coli!!! ako je ima sad kako ona utice na plod? ja sam u 12 nedelji!!!
imam mal boli pod papokov, me interesira dali e nesto strasno?
Ja sam expertni radila u 12oj nedelji. Isto kao obican UZ samo sto se uzimaju malo detaljniji podaci, mere se nabori na bebinom vratu i sl. Takodje sam radila i double test. Rezultati su odlicni, a sobzirom da sam pre 9 meseci imala spontani, sad sam bas bila uplasena. Medjutim sad kad vidim da je sve ok i da moja beba super napreduje, nadam se da ce ovog puta sve biti uredu i da cemo izgurati do kraja. POz buducim mamama
cao,ija sam usla u 12.nedelji....sad se veoma dobro osecam,ali u pocetku bilo mije jako lose i mnogo sam bila lenja....mislim daje normalno....
Drage buduce mame ja sam u 12. nedelji. Jako tesko podnosim trudnocu, stalno mi je muka i imam strasne glavobolje. sledece nedelje imam zakazan dabl test i nadam se da ce biti ok. Da li neko moze da mi kaze kad se i kako radi EXPERTNI UZ?
Pozdrav svim trudnicama :) Evo i mi smo u 12. nedelji i juce sam radila ultrazvuk, posle toga sam radila doubl test, ali sam se jako uplasila kada sam kod kuce vidjela da je doktor u ultrazvucnom kartonu napisao pored "fetusne malformacije" NT 2,2mm. To me jako uplasilo i molim vas moze li mi neko objasniti sta znaci taj broj tj.koja je normalna velicina NT? Ako je neka trudnica imala slicno iskustvo mnooogo bi mi pomogla svojim savjetom. Hvala vam unaprijed!
cao,evo i mi smo usli u 12.nedelju,osecam se malko bolje,posto sam povracala svaki dan i to uglavnom nesto zuckasto,zeludacni sadrzaj,sad mi krene mucnina na svaki drugi dan i povratim uvek po malko,pa mi bude lakse...tek sledece nedelje imamo zakaza eks.ultrazvuk i nadam se da ce sve dobro proci,mada mi nije zakazan Dabl test,pa mi je to malo cudno...
Cao drage trudnice :)
Evo i mi smo u 12 nedelji, juce smo bili kod dr i rekla mi je da je sve u redu, morala sam privatno da radim neke markere, da znate da to kosta 3000din, sad jos oni da pokazu da je sve ok da de mi bude lakse. Vec sam pisala da sam bila zabrinuta, jer sam pre 6 meseci imala pobacaj, al kako smo sa ovom bebom sve napredniji malko mi je lakse :)))
Zdravo buduce mame,u 12-toj nedelji sam i sta da Vam kazem nekako sam bas umorna.Mucnine prolaze,jedino vodim racuna o ishrani zbog gorusice.Danas sam radila double test i nadam se da je sve u redu.
caos drage buduce mame,da se i ja javim,i ja sam u 12,nemam mucninu,umor i super se osjecam.Al imam jedan problem pa ako nesto neko moze da mi kaze,da me smiri molim vas.Imam streptokoke,i dokt mi je dala amoksicilin i tablete i vaginalete medjutim,od kada koristim vaginalete pocelo mi je nesto roskasto da curi.Prvi dan se nisam uplasila jer stvarno mirujem i stalno lezim,al ovo traje vec tri dana i jos pored tog roza isjedka izlazi mi nesto zrnasto,valjda se ta vaginaleta pretvori u to,pa me sve to sad zabrinjava i muci.Neznam sta da radim,da li da se javim dokt.nesto mi bezveze al opet ?????uh ...ako ko moze pomoci,hvala.pooozic....
Mi smo u 12. nedelji super! Niti mi je muka, niti mi se onoliko spava. Pu pu pu! Osim što su mi grudi "porasle", na mom telu nema drugih velikih promena još uvek, jedino mi je sekret prilično jači, i u boji je, mogu čak i da kažem da je i miris drugačiji - ali rezultati pokazuju da je sve to normalno.
Pozdrav trudnice, i ja sam u 12 tjednu trudnoce, super se osjecam, osim sta sam zadnjih dana na taste pocela povracat zutu tekucinu, kolicinski bude jako malo, al sam se poplasila, zna li netko nesto vise o tome?
i ja u 12 nedelji,moja beba je super,ali smo u bolnici,zbog pojave kontrakcija,sad ležimo,dr.kaže par dana.opet kažem totalno drugačija trudnoća od prve i malo teža,u svakom smislu,ali biće bolje :)
Cao trudnice ja se odlicno osjecam bebac napreduje super sto se ticeciste zuto tijela to je folikul koji se nije oplodio nemoj da brine sam ce nestati pozdrav svima uzivajte!!!!!!!!!!!!!!!
Cao svima da li neko od vas zna sta znaci cista zutog tela tako pise na bebcu kada se otvori 12 nedelja ne znam sta je to? volela bi da znam ako neko zna neka napise unapred zahvalna...Pozdrav svim trudnicam...
zdravo,i ja sam u 12.nedelji, i odlicno se osecam!:)))))
cao i ja sam u 12-toj nedelji, i osecam se super
Hello zene,ja sam u 12.nedelji i mogu vam reci da se osecam bljak :(..jako cesto mi se sve gadi,umorna sam,kao da kopam po ceo dan,kako dohvatim jastuk zaspim..ali valjda to tako ide :)..a sto se tice nogu,jako cesto posumnjam u to ,da li su moje :)..
Ja sam po ultra zvucnom nalazu trudna 11 + 5 dana, ali mi je doktorka prepisala cefaleksin da pijem zbog upale zuba koja se spustila na i na krajnik, ali sam ja i dalje nesigurna da li je to panetno u tako ranoj trudnoci. Da li neko ima slicno iskustvo?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »