Komentari za tekst "Vaša 28. nedelja trudnoće"

Komentara
2609
Ostavite komentar
zoko koliko mislis mala beba za 28 nedelju tezina beba ide negdje oko 700 do 1 kg tako da znas.
jel moguce da beba bude mnogo mala u 28 nedelji trudnoce ??
pozdrav svim mamama.i ja sam u 28 nedjelji,ovo mi je druga trudnoca,imam curicu a sad jos neznam sta je nije ni bitno samo neka je zivo i zdravo :)
cao swima ja sam u 28 nedelji. Owo mi je 4 trudnoca i 4 decak ljubim vas puno (imacu jos dece)
cao swima..i ja sam u 28.nedelji trudnoce..dobro se osjecam samo sto bebu osjetim par puta dnewno i to ne swaki dan...:) sto se tice strija-jos uwjek ih nemam mada se mazem maslinowim uljem i afroditinom kremom za strije odd pocetka trudnoce..pozz.za swe!
Cao buduce mame,ja sam usla u 28 nedelju,i ovo mi je prva trudnoca.Hvala bogu sveje kako treba,rekli su mi da je mozda decak.imam problem sa nesanicom po nekad,gorusicom i blagim bolovima u nogama.Ugojila sam se par kilograma.Ali kad mali bebiron mrdne sve zaboravim.Jedva cekam april i da na svet donesem bebca.Svim tridnicama zelim sve najbolje..PozZz
caos i ja sam u 28ned.trudnoce ovo mi je druga trudnoca,vrme leti ko ludo jedva cekam da se rodi mali beban NIkola...Pomalo se plasim porodjaja ali mislim da je to normalno...Nisam se preterano ugojila s obzirom koliko jedem :-)))pozz za sve mame.
Poslali ste mi opet da sam 27 nedelja ne mogu da ispravim!
i ja sam u 28.nedelji trudnoce.ovo mi je prva trudnoca,na ilktrazvuku su mi rekli da je devojcica,presrecna sam .nego imam problem sa tezinom,apetit mi je slab ne jedem skoro nista a sve sam veca.imam samo tri obroka dnevno,setam,radim,a sve sam veca.ne znam da li gresim negde,nemam prohteve za hranom,ne prejedam se ne grickam i jedem dosta voca vise me je strah da se pogledam u ogledalo.inace uzivam u svakom pokretu mog malog akrobate u stomaku.
I ja sam u 28-oj nedelji :-) Meni su rekli da je devojcica, Nadam se da nisu pogresili. Mada ima dosta slucajeva gde kazu jedno a bude drugo. Prva trudnoca, pa me zanima da li je normalan bol ispod stomaka, kao grcevi, kao menstrualni bolovi? Bilo je tako dve noci, nisam mogla da spavam i sada ih nema?!Kada pronadjem polozaj prestanu, pa se vrate.
Pozdrav.
Devojke protiv strija samo maslinovim uljem. Ja ga kupim i traje mi dva meseca. Ni jednu striju nemam, a mažem svaki dan.
Zdravo :-) I ja sam u 28-oj nedelji :-) Brzo prolazi vreme.Ovo mi je treća trudnoća.Poceli su grcevi u nogama,rukama,jako brzo se zadišem,problemi sa probavom,venama...ali tešim se da još malo pa će proći :-D Na ultrazvuku su nam prvo rekli da je dečak a pre tri nedelje da je devojčica...pa sad kome verovati?Da li ste imale takav slučaj i vi?Prethodne dve trudnoće se nije moglo ni videti bebe nisu bile u odgovarajućem položaju pa sam isto morala da čekam :-D
Veliki pozdrav svima ovde ! Ja sam u 28. nedelji , nosim decaka i ne mogu da opisem koliko volim ovu trudnocu. Imam devojcicu 11 godina, i bila sam mlada kada sam je nosila, pa valjda nisam znala toliko da uzivam kao sad! I pored svih grceva, gorusice, teskog disanja i svega ostalog, dani mi brzo prolaze...gvodje mi je u totalnom haosu , pijem heferol u kombinaciji a tothema ampulama koje su mi odvratne, caj protiv bakterija u mokraci po 1l dnevno, mamavit, a kada pocne gorusica ( a non- stop je prisutna bez obzira na hranu ) popijem po 1 dcl donat mg vode, koja je cudotvorna, verujte mi! resava sve probleme sa probavom u trudnoci! nedostaje mi spavanje na stomaku, ali snalazim se nekako. obozavam osecaj pomeranja bebice, i ruke su mi vecito na stomaku, razmacicu ga vec sad! :) jedino sto me brine je to sto mi je dr rekao da je beba jos uvek karlicno okrenuta...ja se nadam da ce se okrenuti kako treba na vreme...da li jos neka od vas ima ovakav slucaj ? pozdrav i hvala svima ! :) srecno! :*
Sladjana. Meni se desi da me zaboli kao da cu da dobijem. To je sve normalno jer se telo priprema za najlepsi cin u zivotu. Ako nisi bas sigurna i jako te boli ili vec duze vreme, svakako je najmerodavnije da pitas svog ginekologa... Pozdrav svim trudnjacama... :)
Pozdrav svim buducim mamama (:
Zanima me samo da li je nekoga od vas boleo predeo gde su jajnici i da li je to moguce u trudnoci? Na blag dodir osecam bol, pa me zanima da li je to ili nesto drugo u pitanju?
Veliki pozz!
Ćao drage trudnice! I mi smo u 28.nedelji, ugojila sam se 10kg, ali je sve u stomaku,i dalje sam mršava.
Preporučila bih svima da se mažu VAZELINOM,cena mu je 100din i ima ga u svim apotekama. Nemam ni jednu striju,mažem celo telo svako veče.
Zdravo!! ja imam nepodnosljiv svrab po stomaku,i smirujem ga bekolino kremom i saljicevim strietom... mozda nekoj trudnici pomogne bas decija pavloviceva
svaka vam cast...
Zdravo drage trudnice :) Jeste da malo kasnim sa odgovorom na svrab ali mozda ce nekoj od vas znaciti. Naime, govorim o kelginici koja je imala problem sa svrabom. Toliko se cesala da je imala rane po nogama i stomaku.. Na kraju se ispostavilo da je beba pritiskala jetru, a ova zuc (ili obrnuto) pa se poremetilo lucenje nekih nezimakoji su izazivali nepodnosljiv svrab koze. Bila je par dana u bolnici, nisam sigurna koju terapiju je primala ali je sve prestalo nakon nedelju dana. Sada je sve O.K.
Puno pozdrava iz Novog Sada :*
Hvala imenjakinjo :))) Ti si sasvim u pravu ! Uglavnom se osecam dobro samo me povremeno muce negativne misli...ali bice sve u redu znam. Pozdravcic za sve bebice i majcice!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »