Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
Cao evo i ja udjoh u 12 sedmicu, a mucnine nikad da prestanu... ovo mi je druga trudnoca imam djevojcicu 23 mjeseca, i s njom sam imala slicnu trudnocu... pozz
Ćao svima!! Javlja se još jedna trudnica u 12-oj nedelji trudnoće. Radila sam juče dabl test i na UZ su mi rekli da je posteljica na prednjem zidu izrazito nehomogena. Ima li neko informaciju šta to znači, jer na internetu ima oskudnih informacija, pa ne znam šta nam je konkretno. Pozzdrav svim trudnicama...
Cao mene stalno boli glava mislim da cu poludeti i svremena na vreme mi se sve gadi prva trudnoca mi nije bila takva ali valjda tako mora he he he....
cao, i ja sam u 12.nedjelji, pored mucnine osjecam konstantan umor, kao da mi neko izvlaci energiju, i kada duze stojim-bol u ledjima. da li je to normalno?
Takodje sam u 12 nedelji,i mene mucnine jos muce :( ostalo je sve ok.
caos, u 12 nedelji sam trudnoce i sem mucnine, nista me ne muci, osecam blazenstvo
cao svima ja sam takoder u 12 nedeci super sam do sad bila nisam imala nikakve tegobe jedino sto se brzo umaram i srce mi malo brze kuca ali kazu da je to tako ovo mi je druga trudnoca i posve se drugacije osjecam sad se osjecam kao da nisam trudna pozdrav svim trudnicama od mene
cao, ja sam u 12-oj nedelji trudnoce, dobro se osecam, samo mi se nekad bas prispava iz cista mira...
Od juce sam u 12.-oj nedelji trudnoce,osecam se odlicno,kao i kad sam saznala da sam trudna...Problema sa mucninom nisam nijednom imala,osim sto sam ponekad osetila umor.Juce sam uradila UZ ,analizu krvi za double test...Na UZ je,hvala Bogu,sve ok,sad cekam rezultate analiza krvi.Odusevila sam se kada sam videla "malo cudo" koje ima sve organe i koje ce od sada,pa nadalje da se razvija,jer pre samo mesec i po dana je bila mala "flekica" na UZ pregledu... :)
cao drage moje,ja sam u 12 nedelji i citam vase komentare,osjecam se super i tek sledece nedelje idem na UZ,u italiji sam i doktori su super i samo tri ultrazvuka radim u toku trudnoce,sada ovaj,u petom mjesecu i sedmom.ponekad imam mucnine ali sam malo i umorna,krecem se dosta mislim da je to prava stvar,nadam se da cu vidjeti sta nosim.
Evo jos jedan pozdrav iz 12. nedelje. Osecam se sasvim lepo i prijatno. Mucnine, glavobolje, vrtoglavice, pospanosti i svih ostalih neprijatnosti ni od korova:) Sad cekam da pocne i stomak polako da se vidi:)
Pozzzdrav svim mamama i buducim mamama :) Ja sam takodje 12. nedelja trudnoce i hvala Bogu dragom da su prosle mucnine, pospanost i nervoza :)
Sada se sjajno osecam i jedva cekam mart! Mogla bih da poletim! Pozdrav i veeelikiii poljubac za sve mame!!!
Ja sam danas bila na ultrazvuku i receno mi je da sam u 12-oj nedelji (tj. 11.1 nedelja ),a beba ima svega 47mm. Tacno za nedelju dana radim dabl test.
Pozdrav svima
Pozdrav svim trudnicama :-)! I ja sam danas bila na ultrazvuku,sve je ok, plod je svega 50 mm velik,pa sam se malkice zabrinula. Inace sve ostalo super. Nadam se da to nije nista alarmantno :-)
zdravo ja sam 12 nedelja i radila sam danas dabl test cekam rezultate, i moja bebe ima 55 g nesto mi to nemoguce nebitrebala da ima ni 20 :) doktorka mi je vec rekla stanosim pa sam srecna
jas sum eden den vo dvanaesta nedela i bev na pregled, go slusnav srceto kako cuka, i celoto mrdase i klocase, prekrasno cuvstvo sto dosega na go osetiv.
Ћао свима ,ја сам у 12 недељи и прошле ноћи сам имала бол у десној бутини али је тај осећај током јутра престао. Пошто се баш слабо крећем(јер се заиста чувам ,по препоруци лекара) могуће је да је то узрок непријатности .Поздрав свима и нека Бог чува наше бебице!
cao i ja sam u 12 nedelji trudnoce i meni se samo spava i menii je muka kada sjedima kada se krecem nista, i samo me glava boli i spavam i se po cijeli dan a preko noci nemogu da spavam slabo !!!!
Cao svima.I ja sam u 12 nedelji trudnoce,al od samog pocetka pa i sad sam promenljivog raspolozenja.Povremeno planem i posvadjam se sa mojima,a muz mi nekad poprilicno smeta iako je divan prema meni.Plasim se da li ce sve biti u redu,s obzirom da se toliko nerviram.Inace ne radim,jer mi je rizicna trudnoca.To me dodatno opterecuje.Pozdrav svima
pozz ja polako izlazim iz 12 nedelje i ulazim u 13-tu.kod mene nema mucnina ali zato postoje bolovi u ledjima i nogama...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »