Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
Pozdrav svim mamama i budućim mamama.I ja sam u 33 nedelji trudnoće.I dalje se uglavnom dobro osećam,ponekad imam uvećano lupanje srca,ali mi je pritisak dobar.Internista kaže da je normalno do 120 otkucaja.
Moja devojčica ima skoro 2kg na poslednjem ultrazvuku od pre par dana i sve je ok.Malo mi je napornije da se krećem,okrećem dok spavam i sve ostale aktivnosti,iako se nisam puno ugojila 7,5 kg, tako da jedva čekamo da dodje na svet.Inače već sam se odlučila za porodjaj sa epiduralom.
Pozdrav svim trudnicama! U 33 sam nedelji, osecam se dobro mada mi je krvna slika losa, palo mi je gvozdje, i hemoglobin. Da li mi mozete reci kakav je Feroglobinb12. Doktorka mi je preporucila tothemu,medjutim , od nje povracam. Hvala!
meni je dr dao heferol i zaista deluje. po potrebi jedna ili dve na dan
Pozdrav trudnice
i mi smo u 33 tjednu, sad smo vec u fazi kad se ne mozemo namjestiti da spavamo, a san nam je potreban jer mama ustaje u 7 sati na posao, jos uvijek radimo jer nam je to karta za aktivno kretanje:-) malo nas je vise strah jer nam je prva beba....
Ćao svima!Kao i vi i mi smo u 33. nedelji,nije loše mada se ne bih bunila da je malo bolje...imam prilično jake i česte kontrakcije,neki dan je bolje,neki gore,ali uz terapiju progesteronom i ginipralom guram polako...pitala sam dr da li to može da smeta bebi i šta da očelijem,ali sam dobila samo neke neodređene odgovore tipa ne bi trebalo.Takođe su mi niski trombociti pa ako neka saznanja, neki savet ili je njen dr bio određeniji volela bih da čujem!Hvala unapred i srećno svima!
Cao buduce mame! Na pocetku sam 33 nedelje, prvo dete.sve je ok od samog pocetka. Koliko cekam da vidim sina toliko i ne, jer vec sada osecam veliki strah od porodjaja.. :) pozdrav veliki svima!
Pozdrav svim trudnicama :)
evo i ja sam stigla u 33. nedjelju,nije lose al me brine sto nekad osjetim kratak bol u stomaku,j jos ako se beba bas tad pomice bol postaje jaci,beba je inace veoma aktivna.
Trenutno sam na odmoru,van zemlje pa tek cu slijedece nedjelje na kontrolu,pa me zanima da li mozda ima jos trudnica sa slicnim simptomima,prije polaska na put bila sam na kontroli i sve je bilo u redu.

za grceve pijem magnezij,al slabo pomaze probat cu ovo s bananom,jer nekad imam tako jake grceve da drugi dan nemogu stati na nogu. Hvala Tijana za savjet.

trudnice uzivajte, jer jos malo nece biti ovog predivnog stomacica kojeg s ponosom nosimo.... :)
Cao,usla sam u 33 nedelju,moj sin ima 2kg nisam imala mucnine,sem kada popijem Mamavit koji sam izbacila iz upotrebe obzirom da je leto i da ima puno voca i povrca,srecno svim mamama posebno prvorotkinjama!
Ovo ovde ne racuna dobro koja sam nedelja,u 33 sam tek usla,a ovde stoji da sam 34,a sve sam proverila unete podatke.
Protiv grceva u nogama - svakoga dana pojesti bananu. Meni pomaze, nadam se da ce i vama
Pozdrav svima,narocito prvorotkama,ovo mi je cetvrta trudnoca,lako podnosim trudnocu.Zabrinuta sam zbog pojave antitela ali se nadam da ce biti sve u redu.
Pozdrav svima, narocito prvorotkama koje ceka sve sto sam ja prosla i kroz cega prolazim vec treci put, sve sa razmacima od 2 godine. Tesko je, ali je prelepo. Imam sina od 4, cerku od 2 godine i sada, ako Bog da, opet cerku. u 33-oj sam nedelji trudnoce, znaci ukupno sam trrudna skoro dve ipo godine, sto mislim da je lakse odmah roditi trojke nego tri puta biti trudan.
Pozdrav svim mamama,evo i mene u 33 nedelji.Ovo mi je druga trudnoca i s obzirom na ove vrucine mnogo teze podnosim nego predhodnu,imala sam problema sa nisko usadjenom posteljicom,sto je jos vise otezavalo stvari,nisu mi dali da maknem preko sobe kako treba,sve mi je ovo vise dosadilo,samo lezi,lezi,lezi,, ubitacno ali hvala Bogu napokon je se podigla sad je sve ok, Bebac je u pocetku uvek kasnio nedelju,dve a sada napreduje za dve sedmice vise nego sto treba :)) Inace imam jednog djecaka a izgleda da cu dobiti jos jednog,da su zivi i zdravi moji pa svaciji,to je najbitnije.. Pozdrav, pazite se
Pozdrav svima :)
evo i nas da se javimo... ovo mi je druga trudnoca i mnooogooo teze podnosim nego prethodnu... a sad jos i ove vrucine, uh :( Nadam se da ce mi malo lakse biti kad prestanem da radim. Inace do pre nedelju dana je sve licilo da cemo imati seku,ali se konacno pokazalo da je decak, tako da ce moj mali sin dobiti brata... :) I jedva cekamo!!!! Mada, hvata me panika od porodjaja :/ no uzdam se negde, da je sa drugim lakse... a posle.... uzivanje sa nasa dva andjela :)))
Cao svim mamama,evo i ja sam u 33 nedelji.Moj beban je prosle nedelje na uz. imao 2kg.Muci me ponekad kiselina i bol u ledjima ali inace osjecam se ok.Beban je cijelu trudnocu okrenut popreko i DR kaze da ce se vjerovatno u naredne tri sedmice okrenuti glavom dole.Jako je aktivan ali ja uzivam u tome jer tako znam da je dobro.Puno sam se plasila porodjaja ali sada sam nekako mirna,izdrzacu. POZDRAV!
Pozdrav svim buducim mamama! Novak i ja smo u 33-oj nedelji. Kada sam pocetkom 31. nedelje bila na UZ Nole je imao 1752g. Malko sam se uplasila, s' obzirom da mi je prva trudnoca, a on je toliko velik....mada sad kada citam komentare, malko me smiruje to sto ima i vecih beba :) I ranije, pa tako i sad sam imam snizen nivo gvozdja u krvi pa skoro celu trudnocu pijem ferum lek. Veliki dan se blizi i sve sam uzbudjenija i uplasenija. Nole je glavom okrenut na dole vec 4 nedelje, vrlooooo je aktivan, izuzetno jak, ali slusa kada ga zamolim da se malko smiri :) Lepo komuniciramo, jako se volimo i jedva cekmo da se vidimo.
topli pozdrav svim budućim majkama!
Jučer smo bili na uz.trudna sam 33 nedjelje i 2 dana...moj mali dječak je tezak vec nekih 2,230 g i napredniji je za sedmicu u odnosu na trudnocu...s bebom je sve ok...okrenuta je glavicom na dolje....
moj mali med ima čak i kosicu...malo mi oticu noge...imam kasalj koji iznenada dodje i traje vec mjesec dana...sve sam pokusala ali nikako ne prolazi...takodje me muče grčevi u nogama jednostavno zbog njih ne mogu spavati....al nadam se da cu to sve zaboraviti kad ugledam to predivno zlato...
zdravo ja sam ljubica i u 33 sam nedelji imam male bolove u stomaku ali nadam se da nije strasno zelim da se porodim sa epiduralom pa ako neko nesto zna neka pise
cao buduce mame,ja sam u 33nedelji trudnoce,super se osecam.nemam probleme sa mucnine,i sve te siptome sto prate trudnocu,blizi se jos malo susret sa prvom bebom.bas sam uzbudjena.sta sve treba za porodiliste da se ponese?pozzz
usli u 33 i mi...jos malo nekih 8 nedelja nadam se :) samo da ne produzi...za sad + 8kg :)nadam se da nece jos puno do kraja...uz mi rade retko a u 29 ned.bebac je imao 1.25 kg :)mis mali..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »