Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Ja imam zatvor, bole me grudi, imala sam grceve u stomaku, koji su sada slabiji, nije mi muka... Ali zato se rasplacem za svaku sitnicu... :)
Ja nemam nikakve simptome sem povecane bolne grudi i ziganja u dnu stomaka.
muka mi je!!!
Jucer na dan zaljubljeni sam radila testi i pozitivan je...ljepsi dan mi nije mogao biti... prema mom racunu 5-6sedmica :D
ja sam isto u sestoj nedelji,stomacic se primjecuje bas,svi me zezaju i kazukao da sam treci mjesec!.inace druga mi je trudnoca a od prethodne mi nije ostao stomak,cak bio je kao kada sam bila djevojka.
U šestoj nedelji dam trudnoce i doktorka mi je rekla da je beba velicine 16mm. Međutim na sajtu sam pročitala da je za ovu nedelju predviđeno da beba bude 4-5 mm, interesuje me da li je sve u redu?
EEEEE cao svima !!!Evo saznala sam da sam trudna i jako sam srecna!!!
Ali nesto me stomak pecka tek sam u 6 nedelji!!!!!!
ovo mi je treca trudnoca ali se nesto nesecam dali me je i tada peckao!!!molim vas da mi neko odgovori!!!!!
Pozdrav svima! Bila sam na ultrazvuku pre par dana i doktor mi je rekao da sam trudna 5 nedelja i da mi je plod velicine 10mm. Ja mislim da je to mnogo ili da su mozda blizanci. Jel neko imao slicna iskustva?
Ćao svima,evo i ja sam opet trudna šesta nedelja,i ako sam u avgustu u 17 nedelji imala spontani ne odustajem tako lako :) Inače ovo mi je četvrta trudnoća a imam jedno dete od tri godine:)Vidim da su bolovi u donjem delu stomaka normalni otprilike kod svih ali ja meni je strogo naređeno da mirujem koristim utrogestan zbog kontrakcija i na kontrolu opet 04.01.Nadam se da će ovaj put biti sve u redu inače definitivno odustajem :( Čujemo se posle pregleda
CAO SVIMA, JA SAM TAKODJE TRUDNA SESTA SAM NEDELJA I DVA DANA OSECAM SE MALO POSPANO, IMAM MUCNINE....BILA SAM NA UZ SVE JE UREDU, BEBA JE SUPER I IMA OTKUCAJE SRCA. STO SE TICE STOMACICA JA GA VEC IMAM I SVI ME ZEZAJU DA NOSIM BLIZANCE.....POZZZZ
Pozdrav svim buducim mamicama! :) Evo i ja sam u 6. nedelji. Od simptoma imam uvecane i bolne grudi, i ponekad bol u stomaku i krstima kao kad treba da dobijem. Razgovarala sam sa doktoricom, rekla je da nema potrebe da dolazim pre 8. nedelje na ultrazvuk, tako da tek 29. 12. imam zakazano. JEDVA CEKAM!!!! :))))
Pozdrav svima,danas sam bila kod ginekologa i potvrdila mi je trudnocu.6 nedelja i 2 dana. jako sam srecna al kao da jos nisam svesna,naravno trudnoca je zeljena.Posto moja doktorka ide na odmor kad bi ja trebala da radim uz u 12 nedelji ona mi je rekla da odem bilo gde da ga uradim pa kad ona dodje da joj se javim,rekla mi da pijem folnu kiselinu i to je to. Da li je to normalno,Vi koji imate vise iskustva odgovorite molim Vas jer je meni ovo prva trudnoca pa ne znam. da li je normalno da sam sad slobodna do 12 nedelje? :-* bojim se da je to malo neodgovorno sa njene strane...
Zdravo svima, jedno pitanje. Nemam iskustva i ne znam da li sam trudna. Posle predzadnjeg pokusaja da zatrudnim dobila sam i imala normalno. Ali posle mece mene je nastavio da boli stomak dva puta sam povracala. Uglavnom me tera da povracam ali ne mogu samo mi oci "ispadnu". Grudi me nisu ni prestajale, nadute su. Imam mucnine ujutru a ponekad i uvece. Ceste vrtoglavice. Treba da dobijem 4.12. ali ja sam inace nervozna kao ris najmanje nedelju dana pre nego sto dobijm sada sam skroz opustena, nekada me uhvate crne misli ili se brzo naljutim ali me za sekund sve to prodje. Juce sam bila na ultra zvuk i doktorka je rekla da se vidi da trebam da dobijem, a ja se nadam da je to beba i ako jeste bila bi mi 6. nedelja. Hvala unapred svima koji odgovore, ako odgovore. :) pozdrav!
Pozdrav svima,ja sam takodje u 6. nedelji.Pocele su mi mucnine,imam male grceve u stomaku,cini mi se da je to od creva!? Grudi su mi uvecane i malo bolne,nista sto ne moze da se izdrzi.Malo su mi areole i brad. promenile boju,da li se to nekome desilo? malo su tamnije.Moja dr kaze da je za to rano,pravo prebojavanje se javlja tek kasnije,pa kaze da je to mozda zbog povecane cirkulacije zbog prosirenih vena na dojci!?Inace jedva cekam prvi uz koji treba da bude ove nedelje.
cao evo i ja da se javim a i da obodrim neke mame :) ja sam 6 nedelja i imam zakazano sad u subotu kod ginekologa svoj prvi pregled. Za sad sve ok. bez mucnina bolova u grudima ili nesanice. Ono sto je kod mene bitno sto samodnedavno u Parizu cekam papire za spajanje porodice i tek ucim francuski a oni nece da pricaju engleski :( Pa je sad sva to pracenje trudnoce na tudjem jeziku veeeeeelika ekskurzija :)
Cao devojke,ja sam juce saynala da sam trudna sutra idem kod lekara ne mogu da docekam!6 nedelja sam pa se nadam da ce se moj mali bebac videti na ultrazvuku.
Cao i ja sam u 6 nedelji trudnoce i desilo se neocekivano :)
Brinem se samo zato sto imam bakteriju eserihiju koli u mokraci i plasim se da ne naudi bebi.
Doktorka mi ne daje lekove jer kaze da je suvise rizicno i da cu se kasnije leciti od toga.
Kazite mi da li je neko imao te bakterije u trudnoci i kako da se izborim sa tim?
Zdravo svima, pre tri dana sam saznala da sam u drugom stanju. U sestoj sam nedelji trudnoce i danas sam zakazala kod doktorke za 21.11. tad cu vec da udjem u devetu nedelju pa cemo da vidimo sta ce da bude, nadam se da ce sve da bude u redu... Inace od simptoma trenutno me muce mucnine ali bez povracanja, bol i osetljivost u dojkama i povremeni grcevi u stomaku kao pred men.ciklus.
Pozdrav svim buducim mamama :) Ja sam danas usla u 6. nedelju, a za trudnocu sam saznala pre nedelju dana prvo preko testa a zatim i HCG nalaza. Planiram ovde nedelje da odem kod lekara na prvi pregled. Mucine nemam (bar ne jos uvek) ali mi se zato spava po ceo dan...
cao svima:))ja sam u 6oj nedelji ,a saznala sam pre nedelju dana..bila sam u totalnom soku,smenjivala su mi se razna osecanja od placa do zadovoljstva itd..ali valjda je to normalno..da li se to jos nekome desava?uglavnom,sad vec polako prihvatam:)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »