Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2921
Ostavite komentar
Dragana, moras da se skoncentrises i mislis samo na sebe, jer to nece niko drugi da uradi. Vidis da si prepustena sama sebi, i moraces da se izboris za sebe, dobrim raspolozenjem jer si ti u blagoslovenom stanju, i to je dar za zene. mnoge zene pate sto ne mogu da osete tu blagodat, tako da uzivaj, a para ce biti i bez muza i njegove majke. Bitno je da ti i beba budete dobro... Znam da je meni lakse da pisem, ali moras da rascistis sama sa sobom sta ti je najprece i tome da se posevetis! Pozdrav!
Drage moje molim vas da me posavjetujete,svaki savet mi je dobro dosao.Mi smo u 24nedelji trudnoce,imam katastrofalne probleme u braku.Od samog pocetka trudnoce ja sam uvek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa njegovom ludom majkom.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan.Toliko sam zelela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medjutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi sa nekim posledicama moje nenormalne nervoze.Uz sve to beba je nisko,imam rane kontrakcije i skracen mi je grlic pa mi je preporuceno strogo mirovanje a ni to nije bas moguce...Sta da radim zaista ne znam.Sta bi vi uradile da ste u ovoj situaciji molim vas pomozite mi...unapred hvala
Pozrav svim trudnicama :)
Evo i nas u 24 nedelji, za sad nam dobro ide nadamo se da ce tako i da ostane. Da li ste pocele sa kupovinom stvari i opreme za bebu? Mi jesmo neku opremu vec kupili sto je naislo na neku negativnu reakciju nasih nam "bliznjih" osoba kao rano je trebalo bi se sacekati. Moj suprug i ja mislimo da nije. Sta je vas stav po pitanju toga?
Pozdrav svim mamama
Pozdrav svim trudnicama....Jelena isti slučaj je bio sa mnom i to su bili prokreti moje bebe...kao balončići koji puknu:) A za Mariju odgovor...i ja sam imala nesto kao zigove u dnu stomaka...cas u lijevu cas u desnu stranu, mislila sam da je neka upala. Doktorica je na pregledu rekla da su to ruke bebe bebe i da me dodiruje, a posto sam malo mrsavija osjetim svaki njen pokret, što nije slučaj sa gojaznijim trudnicama:)
Jelena, jesi li sigurna da to nisi bebini pokreti? Meni baš na to liči
Cao svima! danas sam ušla u 24.nedelju i imam neka pitanja,već nekih mesec dana povremeno imam nešto kao gasove ili ne znam ni ja sama da opišem u donjem stomaku,kao da su mi u crevima baloni pa se naduvaju pa puknu... ne znam ni ja sama da objasnim ali molim nekog ko je osetio slično da mi podeli iskustvo.... hvala puno!
Zdravo buduce mame , mi sutra ulazimo u 24-tu nedelju i bas smo nemirni skoro da nikad ne spavamo :) Druga mi je trudnoca ali se u potpunosti razlikuje od prve ,musko je tako da stize jos jedan sincic.Ugojila sam se samo pola kilograma i super se osecam... Mame uzivajte u trudnoci ! :*
Prema terminu porodjaja(6.juni),ja sutra ulazim u 6.mesec,a pokrete bebe kao da ne osecam.Imate li neko slicno ranije iskustvo?
Cao svima! Usla sam u 24 nedelju. lekar mi je rekao da nosim nisko. Dali je to opasno?? Dali mi ko moze reci? Pozdrav.
cao svima, jel zna neko da m ikaze da li je imao neprijatan osecaj na dnu stomaka i male zigove ja sam juce usla u 24 nedelju, a pre 3 dana mi se to desilo, doktor kaze da nije nista strasno i da ce videti rezultate od mokrace...
Cao,ja sam Aleksandra i ja sam u 24 nedelji.Ovo mi je druga trudnoca ali je razmak izmedju obe cak 10 godina.Uzivam u trudnoci a najvise u bebicinim pokretima.Rezultat amniocinteze je pokazao da je to jedan decak a to je i mamina bila zelja posto imam cerkicu od 9 god.Uzivajte buduce mamice i mazite svoje stomacice!!!
Ydravo svima.Ja sam sad u 24-nedjelji trudnoé. Osjećam se super !Ugojila sam se 5 kg i ne bih voljela više da se gojim!Savjet svim trudnicama što više jedite kuvane hrane za dobrobitbebe i vas same !uživajte u trudnoći****
cao svima ovako ovo je najbolje doba za zenu ja uzivam bebac nemirn.....
Ja sam neispavana,jer je beba nisko,pritiska besiku,tako da citavu noc provedem u toaletu.
cao svima..i mi smo usli u 24-u nedelju..mi smo inace mnogooo nemirni pogotovo nocu..al i kada me probudi u neko doba ja se nasmejem:)
Cao,buduce mame,ja sam buduci tatica,i jako mi je drago zbog toga uzivam u njegovim pokretima kada stavim ruku na stomak moje zenice osecam kako mrda.Zelim vam svima puno srece i uzivaj te!!
Cao svima,evo i mi smo usli u 24-u nedjelju, bebica je pravi mali vrag, ali me njeni pokreti jako vesele,i presretna sam zbog svega. :-D Vec 2 dana imam bolove na lijevoj strani rebara,i ponekad bas jako zaboli,i stvarno ne znam sta da radim, a kontrola mi je tek za 2 sedmice. Da li koja od vas ima ovako nesto pa da mi date koji savjet,jer malkice me plasi a ne znam je li ima potrebe za tim.. hvala unaprijed..:-)
Moj bebac burno reaguje dok spremam ispite. Cim uzmem knjigu i krenem da se prepitujem, on pocne da lupka :)
Pozdrav svim trudnicama!!!Ja sam u 24. nedelji i moja beba je pravi nemirko...jedva čekam da se rodi i da moja Sofija dobije batu ili seku...
Jos 116 dana do porodjaja!Beba lupka izjutra ili u toku dana kad legnem da odmorim.Ove vrucine mi prilicno smetaju i umanjuju apetit.Ali,trudim se da unosim sto vise voca.U vreme kad treba da dobijem sam nemoguca!Placem i cini mi se da bih se rado s nekim potukla :) A snovi su mi sve zivopisniji..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Od sedine dana se očekuje povećanje oblačnosti i mestimična kiša »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »