Komentari za tekst "Vaša 18. nedelja trudnoće"

Komentara
2646
Ostavite komentar
pozdrav, mi smo u 18-oj nedelji super se osecamo, pokrete sam osetila vec u 17-oj nedelji i bas smo nemirni...
Pozdrav svima! Evo i mene u 18. nedelji.Pva trudnoca. Bila sam pre 4 dana na vadjene plodove vode...nista strasno, ali se jos uvek odmaram.. Pre 2 dana sam osetila prvi put bebine pokrete :) Nemogu da opisem osecaj.. :) mali slatki udarci... Danas ujutru kad sam se probudila opet sam osetila... Inace najverovatnije ce biti devojcica :) Ali sutra idem opet na pregled , nadam se da ce doktorica potvrditi to jos jednom.. :)
Nadam se da cete i vi osetiti uskoro pokrete vase bebice.. :) Predivan je osecaj..
Pozdrav svim buducim mamicama!
pozdrav svima, od danas sam u 18. nedelji, prva trudnoca, osecam se sasvim dobro i skoro da nemam nikakve simptome osim blagih bolova zbog sirenja ligamenata i koza na stomaku na stomaku svrbi pomalo, ali treba koristiti kreme za strije i ostale za hidrataciju. Nisam jos uvek osetila bebu ali ocekujem svaki cas. Mi smo inace u Dublinu i ovde je praksa potpuno drugacija, nema dabl, tripl testova, ne daju trudnicama progesteron vec je sve kako priroda kaze i odredi. Prvi ultrazvuk je tek u 16. nedelji i drugi u 22. nedelji i to je to za celu trudnocu, tako da jos uvek ne znamo da li je bebac decko ili vojcica. Treba biti samo pozitivan i razmisljati pozitivno i bice sve ok. Veliki pozdrav svima i puno srece
Cao! Evo i nas u 18 nedelji danas smo usli,jos nisam osetila svoju bebu i to me malo brine iako doktor kaze da je sve ok. Jedva cekam da osetim te slatke udarce :))) ! Pozdrav za sve mame!!!!!
ja jos uvek nista ne osecam iako mi je druga trudnoca,iskreno sam i pomalo yabrinuta iako mi je stomak veliki i dr.kaye da je sve ok...Ipak sa nestrpljenjem cekam te male udarce :)) pozdrav
Pozdrav svim mamama,evo i nas u 18-oj nedelji,i ako mi je druga trudnoca pratim svaku nedelju i radujem se kao i prvi put. Imam decaka od 8 ipo meseci ( i ovog u stomaku od 18 nedelja), aktivnija sam nego ikad. Trudnoca mi je malo pod rizikom jer sam imala CR u februaru ove godine,ali moj sin je toliko nestasan da zaista ne mogu da odmaram,i kako da ga ne uzmem kad pruza rucice i kaze mam,mam... Za sad je sve ok i zahvalna sam Bogu na tome,presrecna sam i jedva cekam da i moj drugi frajer stigne kuci! I ne brinite mame oko nicega,sve dodje na svoje,bice onako kako treba,svako nerviranje steti vasim bebicama,zato opustite se i uzivajte u trudnoci jer je to posebno iskustvo za svaku zenu!!!
Cao mame..I ja sam 18 i po nedelja i mogu samo da kazem da je moja beba jako aktivna..Dnevno je osetim po dvadesetak puta,a i doktorica se smejala koliko je nemiran.Ah da, nije jos sigurna ali misli da je decak,jer po svim predispozicijama ukazuje na to,mada se jos nije okrenuo kako treba...:)
he he zdlavo mame i ja sam nedavno usla u 18 nedelji moje pile sam osetila u 16 ned al mnogo blaze , sad su jaci i osecam kao da imam neke grceve e sad ne znam da li je to to , imam ceste glavobolje doktor kaze da je to normalno mame bez panike nije svaki porod isti ipak to je novi zivot budi te jake
Cao drage trudnice... Ja sam u 18. nedelji kao i vecina vas. Imam pitanje... Da li se rade jos neke analize ili je to samo neko vadjenje krvi radi krvne slike... Moja doktorka me nigde ne salje, pa sam malo zabrinuta... Molim vas odgovorite mi ako znate nesto vise od mene... Veliki pozdrav i hvala unapred
Zdravo drage trudnice, danas sam uzela nalaz urina i veoma sam zabrinuta, nalaz je sledeci: Pločasti epitel:12/uL a normalno je 2-3/uL onda sluz:25/uL a trebalo bi bit 1uL, kristali: 6/uL a po nekoj normali treba da bude 1/uL!!!! Molim ako neko zna o ovome da mi objasni jer sam jao zabrinuta a pregled mi je za 2 dana! hvala unaprijed moje drage mamice
Zdravo svim mamama.I ja sam u 18 nedelji trudnoće,i mada mi je ovo prva trudnoća još pre dve nedelje sam osetila pokrete bebe koji su sad a svakodnevnica. Inače prošle nedelje sam išla na ultrazvuk i beba nije htela da se okrene, tako da doktorka i ponosni tata koji je sve gledao,nisu uspeli da vide pol :)
huhjjhjh
kod mene se beba već javlja ali ima 2 seke prije,pa je to ranije...ne brinite mame,kad krene -krene.tamo je i uživa...
cao mame koleginice.Bogami moj bebac ima ritam kad sutira mamu.Navee oko 11h se najvise mrda tako da je i tata mogao da oseti,a preko dana samo posle obroka.Uzivajte sad ce biti sve lepse i za vas i za bebu.
cao mame:)i ja sam u 18-oj nedelji trudnoce al jos uvek nisam osetila nista poput toga,al ima vremena naravno:)
Cao svima..ovo je i moja 18-ta nedelja prve trudnoce.Mislim da sam osetila pokrete pre par dana jer iste takve sam osetila i juče..ako je to to.Super se osecam,nisam se ugojila,vrlo sam aktivna tokom celog dana pa nekad čak i ne stignem da jedem kad bih trebala,ali ni organizam mi ne trazi vise hrane.Sledece nedelje idem na pregled,radila sam prvi ekspertni u 14-oj nedelji,videli su da je devojčica(koliko je to tačno,ne znam),ne znam šta ce sad ne sledecem pregledu biti da li je redovan ili opet neke analize se rade,ako je neko vec bio neka piše.Pozdrav.
Cao i ja sam u 18 nedelji trudnoce, jednom sam osetila treperenje u stomaku ali nisam sigurna da su to bebini pokreti,nadam se da ce uskoro bebini pokreti biti cesci! Pozdrav svim trudnicama!! :))
Evo i mene u 18 nedelji. Pre nedelju dana sam bila na redovnoj kontroli, beba super napreduje, doktorka je rekla da je devojcica, ali ce na sledecem pregledu tacno potvrditi pol. Nisam se ugojila ni jedan kilogram, od pocetka trudnoce imam 60kg, i tako je i sad na pocetku 5 meseca. Ovo mi je prvatrudnoca, i jedva cekam da postanem mama. POZZ ZA SVE BUDUCE MAME I NJIHOVE BEBE:-*
Ćao..Ja sam također u 18 nedjelji trudnoće i osjetila sam prve pokrete bebe jos na pocetku 16 nedjelje...Međutim jučer se desilo nešto predivno...Sjedili smo kod poznanice koje ima malu bebu od 4 mjeseca pa je beba počela da plače a naše zlato je odmah reagovalo pokretima :)))
Ćao, i ja sam u 18. nedelji, i mislim da počinjem da osećam malog đavolka! :) Ili đavolčicu! :)))))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »