Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
pozdrav od mene i od mog malog decaka koji danas ulazi u 26 nedelju.mali stepanovic u stomaku postaje sve nemirniji sto mi se svidja jer me ispunjava njegovo svakodnevno pomeranje,sve cesce mokrim sto me jako nervira ,na svakih sat,dva idem do toaleta a nekada i cesce i imam jake bolove dvanaestopalacnog creva,doktor mi kaze da nosim visoko zato mi se na taja nacin pomeraju organi..bebac je hvala bogu super i na moje zadovljstvo lici na mene po poslednjem 4d ultrazvuku :))
Cao i od mene ;) Danas ulazim u 27.nedelju trudnoce,osjecam se odlicno sem sto cesto mokrim pa me to malo vise smara. Bebac se do skora cesto pomjerao a zadnja 2,3 dana se uirio pa me to malo zabrinjava. Dobila sam oko 10 kg,masala ;) Termin mi je 12.januara Pozdrav za sve buduce mame :
Bok svima.Ja sam Marijana u 27oj sam nedjelji trudnoće i nosim blizance,djevojčicu i dječaka,na zadnjoj kontroli imali su po 800g,ako ima još koja mama koja ceka blizance neka mi se javi a i sve ostale mamice su dobrodošle pozzz
Pozdrav svima. Ja sam Tina,usla sam u 27 nedelju,ocekujem devojcicu,imam jednog sina zove se Aleksandar on ima 15 ipo godina,,bila sam dosta mlada kad sam ga rodila i evo izrastao je u jednog lepog,zdravog mladica :) sad ce za tri meseca da dobije sestricu :) mi smo dobbro,jedino imam problema s spavanjem,budim se u toku noci vise puta i ponekad jako tesko zaspim
Meni je danas doktorica rekla da sam 27 nedelja a da je beba teska 1200 g.A gore pise do 900 g.Jel to znaci da je moja beba punacka?
Jelena:mora da si u pravu.Uglavnom je jako osjetim kad samuznemirena i sama.Ili kad legnem u krevet pred spavanje.Inace se bas zabrinem sto je ne osetim cesce.A na UZ se pomera kao mali djavolak.
Zdravo mame :) i nas dve smo usle u 27-mu nedelju, ali nemamo nikakve grceve kao sto ovde pise Bogu hvala, noge oticu samo kad je napolju +30C, jedino sto mi smeta je to sto non - stop brisem nos, i malo teze se dise kad je temperatura veca.
Aleksandra: I meni je prva trudnoca, ali mislim da necemo imati vremena za strah jer se sve desava relativno brzo kad za to dodje vreme :) samo sporo prolaze ovi trudnicki dani.
Marija: To sto bebu ne osecas cesto nije zbog kako ti kazes salceta :)), nego je tvoja beba mirna, u sustini dobro je ipak se po nekad javi da je prisutna.
Moj bebac je na pocetku 27 nedelje tezak 1200 grama... Bicemo bas veliki...:)
Cao svima i ja sam u 27 nedelj!i Prva mi je trudnoca i bojim se svega hahah , pratim vase komentare i zaista pomaze da se opustim , pozdrav :)
Pozdrav.Evo smo i mi usle u 27 nedelju.Nadam se da ce ove vrucine konacno proci,da ce moci vise lakse da se dise.Meni noge oticu i imam problem sa spavanjem.I stalno brinem sto se beba ne pomera cesto.Ili je to jednostavno tako zbog mog salceta na stomaku :)
Pozdrav svima,ja sam u 27 nedelji trudnoce termin mi je 15 decembar ocekujem drugog sina i osecam se odlicno
Pozdrav svima!!!!! Ja sam u 27 nedelji trudnoce , termin mi je 17 decembra.Imam jaku zelju za slatkisima, sto me brine.inace krvna slika je ok. Kad se gledaju atvarcice za bebu?
termin mi je 8 decembra ocekujem devojcicu,nemam neke posebne tegobe osim bolova u levom kuku koji ublazavam vezbama koje mi je fizijatar preporucio :))))
i ja sam u 27 nedelji trudnoce i osecam se fenomenalno :)))))
U 27 sedmici sam trudnoće, preventivno protiv grčeva pijem dnevno po šumeću tabletu magnezijuma jer to opušta mišiće, a grč u nozi možete spriječiti ako prste ( u trenutku kad osjetite da on dolazi) povučete naprijed i zategnete list gdje obično bol nastaje..
Rođenje drugog sina očekujem 30.novembra i veoma sam sretna..
cao svima.odgovor za sladju:u beteniji tatama je prisustvo na porodjaju zabranjeno:(:(
cao ja sam u 27.nedjelji trudnoce nemam nekih poteskoca super se osjecam ovo mi je prva trudnoca termin mi je 5 novembra i imat cemo sina prvo dijete
ćao mame, ja sam u 27. sedmici i odlično se osjećam. Jedino me muči to što nemam neki poseban apetit. Predpostavljam da mi bebač pritišće želudac, pa zato puno ne stane :))
Udebljala sam se 10 kg.
Prva mi je beba i zanima me jel to o.k.
Pusa od nas 2 ;)
Pozdrav! U 27. sam nedelji trudnoće, osećam se super i nemam nikakvih poteškoća! Rok imam 3. novembra i imaćemo devojčicu. Krevetac sam već kupila i ovih dana intenzivno kupujem odeću za princezicu. Mala je jako nemirna i non stop "nešto" radi u stomaku :) Ali osećaj je predivan i jedva čekam da je vidim!

Pozdrav svim trudnicama i bebicama iz Ljubljane! :)
Zdravo svima! Ja sam Ana sad sam u 27oj nedelji dobicu devojcicu krajem oktobra i ovo mi je druga trudnoca.Stomak mi je veci nego prvi put a oticanje i bol u krstima isto izrazeniji nego pre. Svi smo nestrpljivi a narocito moj sin da vidi svoju seku.Pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »