Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2436
Ostavite komentar
Pozdrav svim trudnicama ja bih samo da pitam posto sam u 16 nedelji i jako se puno debljam dali to utice na moju bebu i na mene ali nemogu biti gladna ni sekude posto mi se jako puno trazi da jedem :)) hvala unapred :))
Zdravo svima! I ranije sam bila sklona groznicici na usni ali to je jedino sto mi se pojavljivalo obzirom da sam retko, retko kad, bila nesto bolesna...medjutim eto 16-a nedelja trudnoce,mesec oktobar i promena vremena i ja je bas sad zaradim! Dal je neko imao isti problem ili cuo koliko je to lose..?
Pozdrav svima, ja sam u 15 nedelji, prosle nedelje pukao mi je hematom...iskrvarila sam..da li neko ima slicno iskustvo? Ja vise ne spavam, ne zivim od straha..
pozdrav svim buducim mamama. ja sam u 16 nedelji i generalno se super osecam,ali imam problem sa zatvorom i gasovima i to mi stvara bolove takve da nekad ne mogu da disem.. da li ima jos neko takav problem?
Eto, a jutros se budim sa nekim bolom u donjem delu stomaka kojeg ranije nije bilo i uplasim se :(
Ali sad citam vasu poruku i mnoooogoooo mi je lakse!! Hvala BEBAC!!
Помоз Бог, бебац,маме, тате!16-та је недеља, тако је, хвала Вам на поруци, све је добро!Мало се умарам више и као да губим ваздух,дах,али пролази и то..Остајте ми лепо и здраво!
Zdravo svim trudnicama :) evo upravo sam i ja usla u 16 nedelju i mnogo se bolje i energicnije osecam nego u prva 3 meseca :) jos uvek nisam osetila pokrete bebe,da li je neka od vas osetila i kakav je osecaj?
Drage mame...Zovem se Danijela, ja i moja beba smo takodjer u 16-toj nedelji trudnoce. Mi smo super, od prvog dana nismo imali vecih problema, jedino kako vreme prolazi nas dvoje smo sve vise i vise vezani. Pricam bebi, pevam bebi, zajedno se smejemo i placemo. Da da placemo kao kisa svako malo, bilo da smo srecni ili malkice tuzni, ali mi smo emotivci nas dvoje...nadam se da te suzice koje teku ne stete bebi...Volimo vas sve mame i bebe, a moja beba svim vasim bebama zeli da rastu zdravo i srecno....
osjecam se super presrecna sam trudna sam 16 nedelja i 7 dana
Evo ja od sutra u 16-toj nedelji. Dosta sam uzbudjena! Mucnine, kao u protekla 3 meseca vise nema. Nemam nikakve bolove... Na pregled treba da idem za par dana, da vidim da li je sve u redu i pol bebe... Stomacic mi se malo primeti, mada mi je apetit na visokom nivou, pa se trudim da sto vise jedem voca i da se vise krecem, sto preporucujem svim trudnicama! :) Pozzdrav od sremice.... :)
@Anitta. Pozdrav od koleginice iz 16.nedelje. Moja preporuka za svrab je da redovno mažeš stomak, grudi i bokove, tu se koža najviše širi i ako je suva onda svrbi. :) Hiidriiiraj, hidriraj i sve će biti u redu. Moj predlog je Striet, melem od Šaljića.
Uživaj
cao svim trudnicicama, i ja sam upravo usla u 16 nedelju trudnoce:)) nego imam jedan problem, cesto me svrbi stomak, da li je to normalno? pozdrav
Pozdrav svim trudnicama! I ja sam u 16, nedelji i kako vreme odmice, iz nedelje u nedelju sam sve srecnija...zato sto trudnoca odmice u najboljem redu i zato sto se iz dana u dan osecam sve vise kao prava trudnica! Stomak mi je vec jako uocljiv i jedva cekam da bude jos veci :-) Pre par dana sam osetila prve pokrete moje bebe...Osecaj je zaista poseban! Zelim vam sve najbolje!
Cao svima..Ja sam usla u 16 nedelju,nedavno sam dobila rezultate double testa.Doktor je rekao da je rezultat dobar i da nema potrebe raditi dalja istrazivanja..Da li se nekome desilo nesto slicno?Inace imam problem sa aknama ne samo na licu vec in na ramenima.Kako to spreciti?
Cao svima..Ja sam usla u 16-nedelju super se osecam,mucnine nisam imala uopste samo mi se spava i to je to..Sledece nedelje idem na ultra zvuk jedva cekam da vidim dali je sve ok i naravno pol bebe...Pozz svima uzivaj te
Cao Ive,protiv glavobolje je voda najbolji lek,2 do 3 litra dnevno.Kada osetim glavobolju umesto leka popijem veliku casu vode....u mom slucaju pomaze,pa drage moje trudnice probajte i vi.Pozdrav.
16. nedelja.Najzad su prosle mucnine,sada mogu da uzivam u svojoj trudnoci,stomak mi je vec poprilicno veliki i moj sin Djordje uziva da ga mazi i ljubi,
I ja sam u 16.nedelja,mucnina imam malo ali zato imam problema sa nadimanjem i zelucem.Molom vas recite mi da li je to nesto strasno.Pozz
I ja sam u 16-oj nedelji,skoro da su mi prestale mucnine...super se osjecam...jedva cekam sledeci ultrazvuk da saznam pol bebe...Pozzz za sve trudnice
moja 16.nedelja!da li neko zna neki lek za glavobolju koji sme da se pije a da to nije panadol posto on nema efekta
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »