Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2727
Ostavite komentar
cao svima..ja sam sad 20 nedelja i danas idem bebanu da vidim...al neznam dal da pitam za pol... :) inace imam strasne bolove u ledjima i od njih mi i noga trne al sve to trpim samo da bebi bude ok :)))))))
Caos!i mi smo u 20. nedelji !Bebac se rita vec 3 nedelje,sada sve jace ;)Posto mi je druga trudnoca,lakse je prepoznati prve pokrete sada.Sutra idemo na kontrolu,pa cemo mozda saznati pol.Pre 3 ned mi je dok. rekla da mi je posteljica nize usadjena za sad,ali da to moze da se promeni.Volela bih da mi neko prenese ako je imao problema s tim.Pozdrav!!!
Ćao svima! U 20.nedelji sam. Beba je teška 315 grama i za dve nedelje me očekuje ekspertni UZV. Čekamo devojčicu, inače se dosta pomera naročito u večernjim satima. Imam povremene bolove u donjem delu stomaka i gorušicu. Do pre nedelju dana sam imala konstantnu dijareju. Sada se dobro osećam. Pozdrav svim trudnicama :)
Ja sam moju bebu jedva i osetila...Doktor mi kaze da je mnogo nemirna,ali da verovatno nisam sigurna sta treba da osetim jer mi je ovo prva trudnoca...Jedva cekam da pocne da sutira!!!!!!!
Pozdrav svim trudnicama,
Zovem se Ana i danas smo bili na drugom ultrazvuku zajedno sa tatom, nosim malog dječaka! Jako smo sretni i ponosni, tata je nakon pregleda bio pooootpuno izgubljen, hodao je sa ogromnim osmjehom, prvi put je vidio naše čedo.
Inače, odlično podnosim trudnoću, gotovo bez tegoba, jedino malo problem sa spavanjem i ponekad sa strahom da se beba ne miče jer je ne osjetim, ali proćiće i to :).
Uživajte u svom svakodnevnom prazničnom raspoloženju, još malo i naši anđeli dolaze na svijet!
Ne znam za vas, ali ako se ovako pomera u 20.nedelji, sta ce biti za mesec-dva?:) Meni je ovo prva trudnoca, na pocetku sam morala malo da mirujem, ali je sada sve ok. Sledece nedelje imamo kontrolu i jedva cekamo da vidimo nasu bebu. Ipak cemo u februaru saznati pol:)
Zdravo svima... Ja skoro zavrsavam 20-u nedelju,bila sam na pregledu i sve je u najboljem redu :) Aida ne brini zbog bolova u ledjima,to je sasvim normalna p[ojava. Mene nekad toliko boli da ne mogu da se namestim pa cak ni u lezecem polozaju...ali sve je to deo jednog divnog iskustva :)
Danas sam ušla u 20 nedelju, meni je ovo prva trudnoća nosim dva dečaka i dosad je Bogu hvala sve u redu...
Danas sam počela da osećam po prvi put fisak na desnoj strani otprilike 3 prsta od pupka i to je počelo malo da me zabrinjava ne znam da li je to prirodna pojava u ovom periodu zbog širenja materice ili je nešto drugo u pitanju...takođe i od pre dva-tri dana su leđa počela da bole pa sam malo zabrinuta...
Inače juče sam bila kod svog ginekologa, pregledao me je na uz i rekao da je sve u redu...
Šta mislite vi u vezi tog bola šta li bi moglo biti?
Pozdrav svima! Ja sam u 20. nedjelji trudnoce i jos uvijek ne osjecam pokrete bebe. Brinem iako doktor kaze da nema razloga!!! Sve ostalo je ok. Nikad se ljepse u zivotu nisam osjecala! Divno je imati beku u stomaku!!!
ja se dobro oseca beba je ok mirna je za sada neznam pol al nije mi ni bitan bitno da je sve ok.pozzz
pozdrav svima,osecam se fenomenalno u 20 nedelji trudnoce sam,jos uvek ne znam pol bebe,jedva cekam da saznam pol bebe na UZ...Osetila sam pokrete jos u 18.nedelji osecaj je predivan!!!pozdrav mamama:))))
Cao svima!Kako dani brzo prolaze tako sa iscekivanjem ocekujem moju bebu,zahvaljujuci vama redovno pratim trudnocu iz nedelje u nedelju,i s obzirom da sam prvorotkinja u petom mesecu dosta toga sam naucila iz vaseg iskustva i jedva cekam da saznam pol moje bebe!!!U cetvrtom mesecu mi je lekar prepisao partosistem jer sam imala bolove u stomaku na sest sati,a sada posle pregleda na osam sati,stim sto mi je napomenula da posle ove kutije prestanem da pijem partosistem jer je sada sve u redu nema vise bolova i tvrdog stomaka...Veliki pozdrav svim mamama :))))!!!
Ćao svima...osećam se super jer sam juče saznala da je beac BATA :)))...iako mi je ovo treća trudnoća( sin Uroš 7g, ćerka Lana 5g), opet je sve drugačije, novo:)....po kalendaru sam 19.nedelja, a bebc je 20+1 dan i ima 350g :D...sad više i ne znam u kom sam mesecu...hhahaha
Pozdrav svima, usla sam u 20.nedelju i generalno se osecam dobro. Prva mi je trudnoca i koliko sam do sada razumela to sto ponekad ziga, bolucka i smeta sve je to normalno...tako se tesim i nadam da ce sve diti OK.
Potrebna mi je mala pomoc... postoji mogucnost da cu narednih mesec dana morati da se preselim u Banja Luku... sada zivim u Beogradu.. zanima ne da li neko moze da mi preporuci nekog dobrog doktora u BL? Hvala unapred
čudesno je sve to što se događa unutra.treća beba a opet nova prića...uživajte mamice,kratko su samo vaše...
Pozdrav svima, danas smo i mi usli u 20. nedelju, i moram vam reci da je moja mala princeza sve aktivnija tj. osecam njene pokrete stalno, do sada sam se ugojila 6 kilograma mada je i beba krupna presisali smo 300 grama jos prosle nedelje, inace se lepo osecam, uopste nemam osecaj da sam trudna, jedino po bebinim pokretima shvatim da sam u drugom stanju. Uzivajte u trudnoci i u ovim lepim trenucima kada smo sve svesne da nesto tako malo i divno rasdte u nasem stomaku. Veliki pozdrav za sve. Dijana
Pozdrav svim drugaricama trudnicama... Mi smo usli u 20. nedelju, super se osecamo, sto zelimo i svima vama!! Uzivajte u najlepsem osecaju na svetuuuuu!!! :)))
Cao svima, i mi smo konacno usli u 20-u nedelju. Pre dve nedelje sam pocela osecati pokrete bebe, nekada je jako aktivna, izgleda na tatu, a ponekad me samo lupne po neki put da mi se javi da je tu. Uglavnom jedem puno voca,cedim limun i pomorandzu, bez zasladjivaca i vode. i pijem dosta tecnosti.Jedva cekam da odem na kontrolu i vidim mog malog smrca,tada ce nam dokt.potvrditi da li je zaista devojcica. Ali svejedno, najbitnije je da beba bude ziva i zdrava, i da sve prodje u najboljem redu.Pozdrav za sve mamice...:-):-*
Cao svima,
ja sam sada u 20.nedelji,bebu osjecam svakim danom sve vise.Isla sam na pregled,i sve je uredu,ali imam kontrakcije.Doktorica mi je rekla da se vise odmaram,i da po potrebi pijem apaurin.Da li treba da se brinem?
Ćao svima evo i nas u 20. nedelji. Radila sam amniocentezu 13.05. još uvijek čekamo rezultate. Ovo čekanje je strašno. Mislim da sam bebu osjetila dva dana pre amniocenteze ali nisam sigurna. Stalno očekujem neki jači pokret više ne znam da li mi crijeva rade ili beba mrda. Ugojila sam se 7 kg valjda nije strašno ipak mene ima malo više.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »