Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2502
Ostavite komentar
cao svima.odgovor za sladju:u beteniji tatama je prisustvo na porodjaju zabranjeno:(:(
cao ja sam u 27.nedjelji trudnoce nemam nekih poteskoca super se osjecam ovo mi je prva trudnoca termin mi je 5 novembra i imat cemo sina prvo dijete
ćao mame, ja sam u 27. sedmici i odlično se osjećam. Jedino me muči to što nemam neki poseban apetit. Predpostavljam da mi bebač pritišće želudac, pa zato puno ne stane :))
Udebljala sam se 10 kg.
Prva mi je beba i zanima me jel to o.k.
Pusa od nas 2 ;)
Pozdrav! U 27. sam nedelji trudnoće, osećam se super i nemam nikakvih poteškoća! Rok imam 3. novembra i imaćemo devojčicu. Krevetac sam već kupila i ovih dana intenzivno kupujem odeću za princezicu. Mala je jako nemirna i non stop "nešto" radi u stomaku :) Ali osećaj je predivan i jedva čekam da je vidim!

Pozdrav svim trudnicama i bebicama iz Ljubljane! :)
Zdravo svima! Ja sam Ana sad sam u 27oj nedelji dobicu devojcicu krajem oktobra i ovo mi je druga trudnoca.Stomak mi je veci nego prvi put a oticanje i bol u krstima isto izrazeniji nego pre. Svi smo nestrpljivi a narocito moj sin da vidi svoju seku.Pozdrav!
Pozdrav svima. Mi smo u 27.nedelji i sve je super za sada, osim sto mi je stomak jako mali ali na posljednjem 4D ultrazvuku curica je bila sasvim normalne velicine i duzine za taj period tako da dr.kaze da nemam razloga za brigu.
Svim buducim mamama koje imaju bolove u stomaku kao i ja preporucujem da piju caj od crvene maline,odmah poslije prve solje se osjeti rezultat. Ja pijem malinu u kombinaciji sa vaniliom i jako je ukusan,pokusajte nadam se da ce vam pomoci.
Veliki pozdrav svima od nas dvije.
Zdravo svim mama.I mi smo usli u 27 nedelju i mnooogooo smo nemirni,narocito u vecernjim satima.Inace je decak.Interesuje me da li neko zna da li u Betaniji moze da tata da prisustvuje porodjaju?Pozdrav svim mamama i naravno bebicama!
Pozdrav svim trudnicama, i ja sam u 27 nedelji :) ... Marina nemoj da brines i moj stomak je jako mali, svi misle da sam u 3-4tom mesecu, važno je da je sa bebcem sve ok... Da li ste razmišljale o kupovini stvarčica za bebe...ili je pak još rano? pozdrav za sve buduce mame :)
Cao, drage moje koleginice Trundeeee :) I mi smo u 27. nedelji, rastemo i jako smo nemirni (taj deo posebno obozavam)! Nego, interesuje me da li neka od vas zna nesto o prisustvu tate na porodjaju u Frontu? Zelela bih da nam tata bude uz nas dok ne krene faza samog porodjaja, a onda moze da saceka van. Pa ipak je on moja snaga, a samim tim i bebina :) Takodje me zanima da li ima nekih iskustava o skolici roditeljstva Nade Lazic u Decjem centru "Majdan"? Unapred hvala svim Trundama na odgovoru i zelim vam srecne i bezbrizne dane do porodjaja!
Jojj,ja sam sada u 27-oj nedelji i bas mi je mali stomak....plasim se da ce beba da bude mnogo mala....Ali zato je swe drugo u redu,mrdamo stalno...za nedelju dana imam pregled i jedwa cekam da widim bebicu....Jos uwek ne znam da li je decak ili dewojcica,samo da je ziwo i zdrawo...Pozz za swe buduce mame...:D
sad kad sam usla ovde i vidjela da imam jos 97 dana do poroda malo me uhvaila trta :)) hehe ...ovo mi je treca trudnoca..ali osjecam se kao da mi je prva...do sada je sve bilo uredu nadam se da ce biti i dalje..nemam nekih posebnih problema..malo me bole noge al nije strasno...sutra idem na uz i jedva cekam da vidim svog bebaca..inace je momak ;) i jako je nemiran..poz svima...
Cao drage trudnice i jos draze bebice. Evo i nas u 27 nedelji,ali jos uvek ne znamo da li je decak ili devojcica. U kojoj nedelji ste vi saznali? Trudnoca mi je super,mali bolovi u stomaku,doktor kaze da je to normalno. Ljubimo vas sveeee...
Pozdrav svim drugarima i drugaricama!mnogo mi je drago sto je mama pronasla ovaj sajt ja sam jedan mali decak koji ce se roditi u septembru drugari vidimo se :*
Drage drugarice po nedelji, evo i mi vam se pridruzujemo! Dobicemo decaka u septembru.
Nemam sekret, ali znam da se mnoge zene zale da ga imaju, stalno nose uloske i uzimaju vaginalete...Vrlo neprijatno, ali izdrzacete!
Ja takodje imam problem da utrnutim prstima na rukama. Nocu mi trnu, a i danju i to jagodice. Vise mi je utrnjena desna nego leva ruka. Kazu da je to sve normalno, odnosno nista nece naskoditi ni mami ni bebi, ali je jako neprijatno. Cak mi i oteknu prsti. Inace imam i blago oticanje kada je jako vruce i puno se krecem, a za to kazu da nogice treba drzati gore koliko god mozemo... Puno pozdrava od nas!
Pozdrav svim trudnicama,i ja sam u 27.nedelji trudnoce, osecam se super :) Sem sto Imam problem veliki sa sekretom,ima ga u ogromnim kolicinama,ponekad i na grudvice... :(
Jel ima neka buduca mama da ima isti problem? Moja doktorka mi je prepisivala veginolete koje sam koristila ali se posle sve vratilo na staro... Pozzz
Cao svima,evo u mene u 27 neelji..Imala sam male bolove u donjem delu stomaka,otisla sam kod lekara medjutim sve je uredu,mala je prehlada upitanju.Radio je uz i ovi su rezultati BPD 63 FL49.Da li neko zna sta znaci to?Unapred zahvalna
Mi gazimo 27 nedjelju. Mamu slomiše otečene noge i grčevi ali az moju curku sve vrijedi izdržati.
Veliki pozdrav svim trudnicama.Ja sam Danijela i u 27 sam nedelji,imam problem jer vec duze vrijeme pijem lorazepam za smirenje,jednostavno nemogu bez njega,imam velike strahove,paniku...I interesuje me dali neka od vas ima iskustva sa ovim,koliko je ovaj lijek ustvari stetan.Pisite mi molim vas jer se jako plasim!!!
poz svima evo i ja u 27 nedjelji. nosim isto jednoga maloga nestasanoga deckica i na pregled iden sljedeci tjedan
poz svima
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »