Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2774
Ostavite komentar
cao svim mamama ja sam isto u 31 .nedelji beba mi je jako nemirna nemogu da spavam a besiku neosecam od udarca bas neka jaka beba nemam problema sa oticanjem ugoila sam se oko 9kg ali nemogu da hodam i sedim boli me strasno kicma pozzz svima
Dragana, evo ti recepta, mada se nadam da ne pusis puno, ako ta kategorija pusenja u trudnoci postoji...Recept: seti se da tvoje dete zbog tvog ugodjaja moze imati vrlo teske probleme sa bronhitisom, astmom, alergijama i odmah polomi tu cigaretu koju si nameracila da zapalis! U pitanju je tvoj sebicluk, a ne to da ne mozes! Mozes, samo moras hteti tj. zeleti, a verujem da zelis zdravo dete koje nece imati probleme koje sam navela. Osudjujem svaku trudnicu koja pusi. Ja sam takodje bila pusac pre trudnoce i gledajuci decu cije su mame pusile kako se sad pate na pamet mi nije palo da zapalim! Izvinjavam se ako sam bila mozda gruba!
hellooooo svima,imam mali problem,ne mogu da ostavim cigare,inace se super osecam kao da i nisam trudna samo stomak imam :-)
Veliki pozdrav za sve bebe i njihove mame :)
I mi smo danas usli u 31 nedelju,juce smo bili kod lekara teski smo 1568 grama :)
Jedino me brine na pregledu mi jhe dr uzeo vaginalni bris i posle toga sam primetila braonkasti iscedak....
cao svim mamama, evo i nas u 31-oj nedelji, super se osjecam :) dobila sam 10 kg pa sad pratim kilazu po preporuci doktora ;) inace mi ovo treca trudnoca i nosim i treceg sina :)) jedva cekam da zagrlim svog malog nestaska ;)) puno srece svim mamama i njihovim bebonima ;)
Cao svima, evo i nas u 31.nedelji. Ugojila sam se oko 10kg i ne znam koliko je trenutno teska beba jer nam je doktorka na odmoru do juna. Za sada se osecam dobro ali vec vidim da ce mi vruce vreme zadavati muke jer mi ruke i stopala oticu kada setam.
Caos..i mi smo u 31.nedelji...kao sto Maja spomenu,doktorica i kod mene sumnja na povisen secer..Beba je teska 2,5 kg a ja sam se ugojila 10 kg.Uopste nemam apetit i jako slabo jedem...beba je hiperaktivna,a ja se osecam iz dana u dan sve umornije,iako sam aktivna po prirodi..
cao svima i mi smo u 31.nedelji mene bole prepone ne znam da li je to normalno,ugojila sam se oko 12 kilograma ne znam koliko je beba teska ali s obzirom da sa moje strane i sa muzevljeve strane nijedna beba nije rodjena ispod 4 kg bice veselo.
Pozdrav buducim mamama!!! Eto i nas u 31.nedelji. Nabacila sam oko 15kg, juce sam bila kod dr, beba ima 2100gr i dugacka je 41cm. S obzirom da je poprilicno napredovao, dr se plasi da imam poremecaj secera!!! Cekam da uradim neke analize pa cemo saznati u cemu je tajna ovog naprasnog rasta!
Ja sam se ugojila 10 kg a moja lena ima 1800g :)))))))))))))
i mi smo u 31 nedelji trudnoce, strasno smo nemirni ustomaku, a teki smo oko 1500 grama.. :) jedva cekam da vidim svog malog bebca :))
evo nas vec 3 dana u 31-oj nedelji i za sada je sve u redu..hvala Bogu!!inace smo cekali na moju trudnocu skoro 15 godina i konacno docekali!!sad nosim blizance!decaka i devojcicu!nasoj sreci nigde kraja!jedva cekamo da ugledamo nase andjele!!sve ostalo je nebitno!!!vec znam da cu ici na carski!ali prezivecemo i to samo da nase bebice budu u redu! pozdrav svim mamama,i zelim svakome da oseti ovu srecu! koja je neopisiva!!!
Mi smo u 31 nedelji, bebac ima 1900 gr a ugojili smo se 19 kg, bice bolno, ima vecu glavicu na oca, bice zanimljivo
caooo, evo i mi smo u 31. nedelji.. danas smo bili na kontroli, bebac ima 1650 gr i 39 cm :))) a ja sam se ugojila cak 19 kg :) ali sta je tu je.. pozz za sve
ODGOVOR ZA TINU: Tina moguce je da imas malo peska u urinu, tj. mokracne kristale, (nije nista strasno, to je normalna pojava u trudnoci), pa zato imas osecaj tupog bola u predelu jajnika . Pij caj od brusnice, 2-3 puta na dan i videces sve ce biti ok. Ja sam u 31 nedelji, prva trudnoca. Veliki pozdrav iz Uzica!
moze mi neko reci da li je normalno osecati tupe bolove u predelu jajnika ili kao da svaki cas treba da dobijete?
I mi smo u 31 nedelji :) bebac je u 29 toj imao 1 250 kg...ja sam se ugojila 8 kg :)
cao eto mene u 31 nedelji trudnoce,super se oisecam ,imam mali problem sa urinarnom infekcijom lekar kaze da je prehlada pa sad pijem antibijotike !dali jos neka ima slican problem ?pozdrav daca
U 31. SAM SEDMICI, RADILA SAM SERKLAZ PRIJE 20 DANA.... SVE JE BILO OK,ALI PRIJE 5 DANA ME POCELA BOLITI STIDNA KOST PRI HODANJU... BOJIM SE DA SE NIJE POCELO ODSIVATI, MOZDA SE PONOVO SIRIM....?
Evo i ja u 31-oj sedmici, super se osecam mada sam se ugojila samo 6kg. Ne znam da li je to normalno, doktorica mi je rekla da jeste ali se nadam da je u pravu... pozz svim mamama ;-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »