Komentari za tekst "Vaša beba u 3. nedelji"

Komentara
549
Ostavite komentar
Zdravo mame :) Moja Lara ima 17 dana,porodila sam se prirodno,u cetvrtak su me boleli preponi da nisam mogla da stojim u petak me je boleo stomak i predvece je ispao sluzni cep nakon pola sata je krenulo krvarenje,otisla sam u bolnicu ali su bolovi bili isti setala sam par sati legla da spavam (oka nisam zatvorila) dobila sam bolove da nisam mogla da disem i ustanem,pozvala sam sestru uradila mi je CTG videla je da su bolovi pravi.kada sam stigla u bolnicu bila sam 1,5 prst otvorena a kada sam dobila bolove 4 malo posle toga 5 kada su sledeci put proveravali 10 prsta a kada su sledeci put proverili videla se cak kosica . Bolovi su brzo krenuli na 2 minuta s tim da od cetvrtka uvece nisam spavala (zbog bolova) uzela sam epiduralnu,cela bolnica je pricala o mom porodjaju na kom smo se svi smejali pa i ja .Napela sam se 3 puta i moja princeza je dosla na svet.Svim mama koje iz bilo kog razloga ne mogu da izdrze bolove preporucujem epiduralnu . Lara siska ali je i dohranjujem sa Aptamil,pila je HIPP PRE ali smo promenili zbog stolice jer se grcila i mucila,malo se iskaki u pempars pa zaplace ja je skinem podignem nogice i olaksam da se iskaki , , , Imali neko savet kako da dobijem vise mleka da bi moja princeza samo siskala .... pozz
Drage mame! Samo da vas pozdravim!!! Novi smo na portalu i odusevljeni!!! :-)
zdravo svima. . danas nam je bila prva kontrola. moja beba je za 16 dana dobila 600g i porasla 4 cm. inace je sve ok. pozdrav svima . .
Moja Ognjen ima 21 dan i ima grceve vec od 10 dana. Bio Gaja nam nije pomogao tj. sa njim je imao vise stolica ali grcici su i dalje jaki. Pomaze nam Nemacki Sab Simplex. Od kada to pije ima jednu stolicu dnevno i puno je bolje. Nisam ga dojila ni dana odmah smo uyeli Aptamil jer ja i pored velike zelje da ga dojim nisam uopste imala mleka to mi je genetski. Nego kada sam se pomirila sa sudbinom da ne mogu da dojim i pocela sa formulom pijemo po 90 tj105 gr formule i nocu spavamo po 3ili 4 sata kako kad. Jako je tesko sve stici i kuci i oko bebe ali najbitnija je organizacije i naravno mamina zrtva. Sve za mog andjela!
Meni us preporucili BioGaia za sada beba nema grceve..Ima li neko slicnih iskustava ?
meni je Mihajlo drugo dete,Maja ima 4 godine,i luda sam za njima
Meni je milos druga beba,imam devojcicu Ninu ona ima dve ipo godine,volim ih najvise na svetu.Kad sam drugi put ostala trudna mislila sam da necu moci da volim nikoga ko moju Ninu ali cim sam osetila prve pokrete mog Miloska sve je postalo drugacije.ONI SU MENI NESTO NAJLEPSE NA SVETU
Meni je Nikola treće dete i moram priznati da sam ih svo troje zavolela od prve sekunde kad sasm ih ugledala.
Toliko sam bila luda za njima da sam bila ubeđena da su žene iz sobe u bolnici sigurno ljubomorne na mene jer su mi deca tako lepa!!!
Moja cerka sutra puni 47 dana,preslatka je,obozava da jede,voli da mi zaspi na grudi,ali je ne drzim puno jer je teska,samo dok zaspi.Primetila sam da se po ceo dan smeje.place samo kad je gladna,nocu spava i po 6 sati.Hvala BOGU na tako divnoj bebici.
E pa drage nase , nasa beba sjutra ulazi u 3 nedelju. Hvala Bogu sve je u najboljem redu , jedino sto nas muci zadnjih dva dana jeste da bebica ima tvrdu stolicu pa se muci dok kaki mali macak. Ima li ko ovakve probleme , i kako ih rjesavate?? Unapijed hvala .
Moja beba je stara 14 dana i divna je. Ali ja nekad imam problema sa osjecanjima koja mi naviru, ujutro anksioznost do bola u grudima koji ne mogu definisati. Njen plac me nekad u potpunosti izludi, vjerenik mi je kod kuce jos 6 dana i onda se vraca na posao i veoma se bojim da ostanem sama sa bebom. Volim je zaista puno ali ne mogu si pomoci kako se osjecam.
Bebica mi je stara 15 dana, uivam u njoj. Porođaj je bio komplikovan i težak čak je i postojala opasnost. Muž želi što pre drugo dete, ja i straha odgađam taj trenutak a i takođe sam imala carski rez. Recite mi ako neko zna koliko treba da prođe nakon prvog carskog reza do sledeće TRUDNOĆE? i šta se preporučuje opet carski rez ili prirodan porođaj?
Nakon godinu i po dana lekari mogu razmatrati prirodan porodjaj.Pitala sam u bolnici :) Sve pre toga ce da gledaju da bude carski.
Ako si imala prvi put carski, da bi mogla da "biras" izmedju carskog i prirodnog, treba da prodje 2,5 godine od prvog do drugog rodjenja. toliko traje proces oporavka matericr od carskog.
ukoliko bi ostala ranije trudna, poradjali bi te sigurno ponovo na caraski.
moja beba ima 19 dana do sad je bila odlicna spavala je veci deo dana sad je pocela po malo da se buni i da place najverovatnije je muce grcici ali i dalje je najbolja beba na svetu.Maja
Moja beba ima problema sa stolicom. Nekad je nema po 3-4 dana a patronozna sestra kaze da je to normalno. Zabrinuta sam.
Mojoj bebi je danas 16 dana,bila je dobra ali sad vec je hvataju grcevi pa malo vise plaki,jedino kad je prislonim uz sebe uspijem je smiriti i tako uspije zaspati!!
Inace nemamo nikakvi drugih problema...
posto sam procitao stranicu zakljucio sam da se ni u jednom kontekstu ne pojavljuje rec TATA samo MAMA-MAMA,malo se osecam nezastupljeno na vasem sajtu....:-)
Veliki pozdrav!Naš mali Bora ima tri nedelje i nisam primetila neke veće probleme sa grčevima,koristim NUK cucle.Dosta pazim šta jedem.Dali postoji mogućnost da se provučemo bez velikih problema sa grčevima? pozdrav!
Nasa Dorotea ima 17 dana i vec nedelju dana imamo grceve ali uspevamo nekako da se izborimo :) Inace je super beba (da je ne urocim) :)))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »