Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2914
Ostavite komentar
veliki pozdrav za sve mame i trudnice!!!Uzivam citajuci vase komentare,mnogi su zaista od pomoci,ja sam u 24.nedelji trudnoce,uzivam u svakom danu i svakom pokretu moje bebice sto od srca zelim i vama,nemojte brinuti,opustite se,mazite vase stomacice,slusajte muziku(meni veoma prija),odmarajte i ruckajte puno voca.pozdrav svima od moje bebice i mene iz Indjije!!!
I ja sam usla u 24.nedelju trudnoce. Moj beban je veoma aktivan, a pogotovo nocu pa mi ne da spavati.Ovako je sve ok, odmaram, uzivam.... Pozz za sve, cmokic
I ja sam u 24 nedelji, i idem na more za 10 dana. Lekarka mi je rekla da slobodno idem, samo da pravim pauze u voznji i da se tamo ne forsiram, sklanjam u hladovinu u periodu od 11 do 17, koristim zastitni faktor 30 ili 50 za lice - zbog fleka,... Uobicajeno! Samo obrati paznju da ti medjunarodno zdravstveno osiguranje pokriva troskove samo do 28 nedelje, posle ne, pa bi bilo dobro da se do tada vratis! Do prosle godine su pokrivali do 32 (koristim WIENER), sada su to promenili!!!
sredinom jula idem na more.Putujem kolima,oko 6 sati vožnje.Dobro se osećam,trudnoća teče bez problema.Putuje li neko od vas u ovom periodu i šta vam savetuju lekari?
ćao svima evo i nas u 24-oj nedelji stalno brojimo, i mi studiramo imamo još dva, tri ispita i gotova godina. Odlično se osjećam Od početka trudnoće nabacili smo 8 kg. Nemam gorušicu i mogu da jedem sve živo što je i problem doktorica mi je rekla pošto sam krupna da moram na dijetu nema šanse i voda je slatka imam osjećaj da i od nje se deblja.
Pozzz svim mamama od mene i ovog nemirnog stvorenja.
Zdravo buduce mame.Ja sam usla u 24 nedelju i udebljala sam se do sad 12 kg sad cu malo na dijetu ak budem mogla jer sto je previse previse je...Jos ne znam pol deteta a nisam ni dok.pitala nesto me stah.Jeli mora neki poseban UZ biti da mi kaze ili moze i kod nje onaj sto ima obicni...Pozzzz
I ja sam u 24. nedelji.Danas sam bila na kontroli.Beba dobro napreduje....
Po prvi put u 24-toj nedelji sam trudnoce i mogu vam reci da se prelepo osecam,stomacic je porastao a i beba takodje, veoma je nemirna :) ! Osecam se super,jos uvek mogu sve da radim i nemam nikakvih tegoba! :)
Cao svima! Ja evo za 2 dana ulazim u 24tu nedelju,stomacic se vec lepo vidi,ali nije veliki! Super se osecamo i ja i beba,napredujemo obe i uveliko smisljamo gde ce sta stojati,gledamo polako kolica,krevece i sl! Jako je nemirna i voli da se svadja,ja jedno recima,ona drugo sutanjem,heeheh! Veliki pozdrav svim mamama iz Pariza od mene i moje male devojcice Lene....
Evo i mene u 24. nedelji po treci put!Na kontrolu idem u tioku nedelje,dr mi bila na odmoru.Vene na desnoj nozi su mi ocajne,listovi se nocu grce,toliko da boli...Nije mi bilo ovako ranije...Beba mrda,osecam je ,ali ne bas jako.Imam veliki pritisak u donjem delu stomaka.
Drage mame, u 24. sam nedelji danas sam bila kod dr, beba je teska 680g i moj dr kaze da je to ok, a na Bebcu pise da je u tom periodu beba teska od 400 do 450g. Ne mislim nista lose da komentarisem o bilo kome ali neko je tu pogresio, desava se. Samo je malo zbunjujuce...
i ja sam u 24 nedelji trudnoce i vrlo se radujem svom malom sincicu
I ja sam i ponosni sam tata
I ja sam u 24. nedelju!!!! PONOSNI TATA!!!
cao ,,,za sve buduce mame ja sam danijela i u 24 nedelji sam . Ovo mi je trece dete .prethodno imam dva sina i sad opet su mi rekli da je sin .Prve dve trudnice sam nosila super .Mada sad imam 38 godina i dva porodjaja na carski rez ,a mislim da ce biti i treci .za sada je sve u redu ali je ovaj mali mnogo nemiran .Imam osecaj da me boli ceo stomak ,,,,,,ali uzivajte u trudnoci jer to tako brzo prodje i nema cega da se bojite jer ja sam radila puna dva meseca i to u trgovini nosila sam i gajbe i kutije jer u pocetku nisam ni znala da sam trudna ....... Buduce mame uzivajte u trudnoci .............pozdrav .........
cao.....evo i mene....i ja sam trenutno u 24-oj nedelji,jos uvek ne znam da li je decak ili devojcica ali se nadamo da ce ipak biti devojcica....ovo mi je druga trudnoca,imam sincica Andreja koji ima dve ipo godine,za sada je sve ok jer ne shvata ozbiljno ali kada beba bude dosla na svet videcemo kako ce da reaguje...:)Pozdrav svim buducim mamama....
cao svim mamicama ja sam takodje u 24nedelji i to mije druga trudnoca imam jednog sincica dve ipo godine i sad smo otkrili dasmo opet jedan decacic ;-) uzivajte mame!!
Pozdrav blagosolovenim srećnicama.
Mi smo takođe u 24. nedeljici i pre nekoliko dana smo otkrili da smo jedna mala devojčica. Brine me što mi je dr rekla da smo mnogo mali za naš uzrast i ako se ja trudim da normalno jedem, ali stres me ubi. Ostavili smo i cigarete negde oko 12 nedelje kad su preko noći počele da nam se gade. Od tegoba imam jedino povremene gorušice, inače se osećamo super. Zna li neko kako se rešava problem kad je bebanica manja nego što bi trebalo?
Veliki poljubac za sve mame.
Pozdrav svim mamama, meni nikako nije jasno kako neko u 6 mesecu moze da dobije samo 1.5 kg?
pozdrav za buduce mame...ja sam u 24.nedelji i moj mali buduci traktorista je veoma zivahan,pravim velika spremanja po kuci i ne osecam se umornom niti imam bolove..cak sam i aktivnija sada nego u prvim mesecima..stomak raste,pa se navikavam na novi izgled..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »