Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2733
Ostavite komentar
čudesno je sve to što se događa unutra.treća beba a opet nova prića...uživajte mamice,kratko su samo vaše...
Pozdrav svima, danas smo i mi usli u 20. nedelju, i moram vam reci da je moja mala princeza sve aktivnija tj. osecam njene pokrete stalno, do sada sam se ugojila 6 kilograma mada je i beba krupna presisali smo 300 grama jos prosle nedelje, inace se lepo osecam, uopste nemam osecaj da sam trudna, jedino po bebinim pokretima shvatim da sam u drugom stanju. Uzivajte u trudnoci i u ovim lepim trenucima kada smo sve svesne da nesto tako malo i divno rasdte u nasem stomaku. Veliki pozdrav za sve. Dijana
Pozdrav svim drugaricama trudnicama... Mi smo usli u 20. nedelju, super se osecamo, sto zelimo i svima vama!! Uzivajte u najlepsem osecaju na svetuuuuu!!! :)))
Cao svima, i mi smo konacno usli u 20-u nedelju. Pre dve nedelje sam pocela osecati pokrete bebe, nekada je jako aktivna, izgleda na tatu, a ponekad me samo lupne po neki put da mi se javi da je tu. Uglavnom jedem puno voca,cedim limun i pomorandzu, bez zasladjivaca i vode. i pijem dosta tecnosti.Jedva cekam da odem na kontrolu i vidim mog malog smrca,tada ce nam dokt.potvrditi da li je zaista devojcica. Ali svejedno, najbitnije je da beba bude ziva i zdrava, i da sve prodje u najboljem redu.Pozdrav za sve mamice...:-):-*
Cao svima,
ja sam sada u 20.nedelji,bebu osjecam svakim danom sve vise.Isla sam na pregled,i sve je uredu,ali imam kontrakcije.Doktorica mi je rekla da se vise odmaram,i da po potrebi pijem apaurin.Da li treba da se brinem?
Ćao svima evo i nas u 20. nedelji. Radila sam amniocentezu 13.05. još uvijek čekamo rezultate. Ovo čekanje je strašno. Mislim da sam bebu osjetila dva dana pre amniocenteze ali nisam sigurna. Stalno očekujem neki jači pokret više ne znam da li mi crijeva rade ili beba mrda. Ugojila sam se 7 kg valjda nije strašno ipak mene ima malo više.
Ja sam u 20.nedelji trudnoce. Ovo mi je druga beba. Cekam rezultate amniocinteze. Imam i dalje problem sa mucninom,povecanim lucenjem pljuvacke i gorusicom.
i ja sam u 20.oj nedelji prve trudnoce, radila sam analize krvi, urina i secera medjutim secer mi je umanjen- 3.2, sedimentacija uvecana 32, imam bakterije u mokraci, da li treba da se brinem i sta to znaci?
Ja sam takodje u 20. nedelji....kad sam se porodila prvi put,uzeli smo maticne celije...planiram i ovaj put....puno sam citala i raspitala se o maticnim celijama,to je lek buducnosti...i naravno skroz je bezbolno
Ja sam u 20 ned. Imam strasne glavobolje, da li jos neko ima taj problem? I kao sto je Emina pitasla da li neko razmislja o maticnim celijama?
I mi smo u 20. nedelji,bebine pokrete sam osetila u 18 nedelji,ali nikakvu ribicu i leptirice,nego slabasne udarce,doduse,intenzitet udaraca se pojacava:)))Inace nosim devojcicu i svi je zeljno iscekujemo na ovaj svet.Htela sam pitati buduce mame sta misle o maticnim celijama i da li planiraju da ih ostavljaju?
Evo i nas u 20.oj nedelji....Prestala su boluckanja u stomaku....sad su u ledjima...Kaze doca sve je to normalno...Nekako sam se opustila...Vidim da sve ide svojim tokom,Bogu hvala...
U ponedeljak cemo kod doktorke,i na slikanje...jedva cekam...Pozdrav za sve buduce mamice...
Leptirici su i tu,ali nikako da osetim nesto jace...i dalje...:(
zdravo svima.ja sam punih 16 nedelja i brinu me jer neznam sta je djecojcica ili djecak doktor kaze da je jos rano,beba je fala bogu dobra i vise sam osjetila njegove pokrete u neki vid kao na goljicanje.pozdrav do svi trudnice uzivajte u svoju trudnoci jer je to najlepsi dogagaj u zivotu
cao svima,ja sam usla u 20-tu nedelju i za sada se super osecam....pre desetak dana prvi put sam osetila bebine pokrete i u tom trenutku nije bilo srecnije osobe od mene.inace nosim decaka,...
cao svima,,ja sam u dvadesetoj nedelji,,,jos uvek ne osecam bebu,tek tek nesto kao golicanje,inace je sve ok.Jedino me muci kiselina ali rupurut resava problem.Vidim da dosta vas ima problema sa hemoroidima...ja nemam sada ali sam imala ranije i koristila sam Hepatrombin H mast,,odlicna je ali posavetujte se sa lekarima da li sme da se koristi u trudnoci.Ugojila sam se 7 kilograma..nadam se da to nije previse,,,pozdrav
sada smo na polovini...bebicu sam osetila u 17-oj nedelji,lagano se pomerala a vec sada me nocu bude njeni pokreti...jos uvek ne znam kojeg je pola..samo da mi je zivo i zdravo....drage mame...zelim vam prijatanu trudnocu i uzivajte u njoj,jer to je nesto najlepse sto zeni moze da se desi...pozdrav
Cao svima :)) Evo i ja sam u 20-toj nedelji i osecam se super..do sada nisam imala ni mucnine ni bilo koje druge simptome,bebu osecam da udaara..uskoro idem na ultrazvuk i jedva cekam da je vidim a i da saznam pol..navijam za devojcicu :D Pozz svima :))
Uh, evo mene sutira, sve ne mogu da verujem da je tako jaka beba u 20toj nedelji? A sutira u donji deo stomaka..isto me uplasi u momentu..Moze biti da igra jer svira radio:)))) Za 2 sata idemo na UZ..malo sam uplasena, malo srecna..vise srecna jer ce valjda danas da se otkrije i da li je decak ili vojcica:)))
Cao cao svima ... i ja usla u 20 nedelju i osecam se super osim sto imam problema za zeludcom a isto i ja s hemoroidima ... al nadam se da bice bolje !
Jedva cekam naredni pregled moja beba , osecam da mrda crlo cesto i jse radujem previse ... pozdrav sve mame !!!
cao svim mamicama, ja sam usla u 20 nedelju i osecam se u većini slucajeva vrlo dobro.Imam samo problem sa hemoroidima pa me svaki drugi-treci dan bas boli. da li ima neko jos sa tim problema? Mala pomoc kako da sto bezbolnije prebrodim poteskoce?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Polazak u vrtić je veliki korak za vašeg mališana. Pomozite mu da što lakše prihvati ovu novinu. »
Osigurajte zdravlje svoje porodice na čak 35 godina »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »