Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2921
Ostavite komentar
I ja sam u 24. nedelju!!!! PONOSNI TATA!!!
cao ,,,za sve buduce mame ja sam danijela i u 24 nedelji sam . Ovo mi je trece dete .prethodno imam dva sina i sad opet su mi rekli da je sin .Prve dve trudnice sam nosila super .Mada sad imam 38 godina i dva porodjaja na carski rez ,a mislim da ce biti i treci .za sada je sve u redu ali je ovaj mali mnogo nemiran .Imam osecaj da me boli ceo stomak ,,,,,,ali uzivajte u trudnoci jer to tako brzo prodje i nema cega da se bojite jer ja sam radila puna dva meseca i to u trgovini nosila sam i gajbe i kutije jer u pocetku nisam ni znala da sam trudna ....... Buduce mame uzivajte u trudnoci .............pozdrav .........
cao.....evo i mene....i ja sam trenutno u 24-oj nedelji,jos uvek ne znam da li je decak ili devojcica ali se nadamo da ce ipak biti devojcica....ovo mi je druga trudnoca,imam sincica Andreja koji ima dve ipo godine,za sada je sve ok jer ne shvata ozbiljno ali kada beba bude dosla na svet videcemo kako ce da reaguje...:)Pozdrav svim buducim mamama....
cao svim mamicama ja sam takodje u 24nedelji i to mije druga trudnoca imam jednog sincica dve ipo godine i sad smo otkrili dasmo opet jedan decacic ;-) uzivajte mame!!
Pozdrav blagosolovenim srećnicama.
Mi smo takođe u 24. nedeljici i pre nekoliko dana smo otkrili da smo jedna mala devojčica. Brine me što mi je dr rekla da smo mnogo mali za naš uzrast i ako se ja trudim da normalno jedem, ali stres me ubi. Ostavili smo i cigarete negde oko 12 nedelje kad su preko noći počele da nam se gade. Od tegoba imam jedino povremene gorušice, inače se osećamo super. Zna li neko kako se rešava problem kad je bebanica manja nego što bi trebalo?
Veliki poljubac za sve mame.
Pozdrav svim mamama, meni nikako nije jasno kako neko u 6 mesecu moze da dobije samo 1.5 kg?
pozdrav za buduce mame...ja sam u 24.nedelji i moj mali buduci traktorista je veoma zivahan,pravim velika spremanja po kuci i ne osecam se umornom niti imam bolove..cak sam i aktivnija sada nego u prvim mesecima..stomak raste,pa se navikavam na novi izgled..
cao svim mamama koje posjecuju ovaj sajt. zelim da kazem da sam u 24.nedelji trudnoce i da sam popravila tjelesnu tezinu za 1.5kg. ali znam iz iskustva da od sedmog mjeseca nemogu pobjeci kilogramima.
Cao drage mame! Ja sam usla u 24-u nedelju i osjecam se ok.Mali je zivahan a pogotovo kada rucam ha ha ha ,od dragosti se pomjera.:-)
Za Svetlanu-Cecu...tesko da si u 6 mesecu, a da si se ugojila samo kilogram, pa beba ima skoro kilogram, plus posteljica, plus plodova voda!!!!!
Inace cao svima ja sam 24 nedelja, treca beba koja je jako zivahna....i super se osecamo....:)
Jao zene moja beba ne miruje nikako, u 6-om sam mesecu a u noci me probudi bas je zivahna... da li je normalno da sam se ugojila od pocetka trudnoce samo 1 kg?
videh sad da nisam jedina mama-student ovde, nekako mi je lakse. :) inace, 24.nedelja je okej, beba je dobra, evo uci sa mnom...
I ja sam usla u 24nedelju, ok se osecam, nijednom nisam imala mucnine nikakve, sem malo na pocetku stomak me boleo i do sad sve ok zasad
evo jos jedne koja je usla u 24-u nedelju...za sada nemam vecih problema..osim da ponekad teze disem...malo me noge bole ali nista strasno za sada..a da doca rece da je decak i zna da se javi nocu kad krenem na spavanje i ujutru kad ispacamo buduceg tatu na poso :).....
Ne mogu da verujem! Zar se sve mame osecaju dobro sem mene? Mene muci zeludac, odnosno knedla u grlu koja me teran povracanje i imam osecaj da me neko davi, i to traje 24/7. Ovo mi je druga cerka po redu, u prvoj trudnoci sam bila mnogo bolja, trenutno ludim!!!
Cao drage mamice, evo ja sam usla u 24. nedelju. Super se osecam! Moja bebica i ja se bas cesto druzimo, kuckam ja njoj kucka ona meni! :)))
Inace, student sam jos uvek i ucim punom parom da zavrsim preostalo, pa se nadam da ce mi beba biti bas pametna :)))
Pozdravljam vas
i ja zelim srecnu novu godinu svim mamama! i zelim puno srece buducim mamama!pozz od BUDUCE MAJKE
Drage mame,
zelim vam srecnu Novu godinu i lagano podnosenje ostatka trudnoce....
Pozz od buduce mame
Pozdrav svim mamama!
Ovo vam moram ispricati: pre neki dan pricam sa suprugom i njegov komentar me je nasmejao do suza. Kaze, sve je to super, ali ne bih mogao da zamislim da u svom stomaku imam nekog zivog stvora i jos da se mrda i udara. Ja onda kazem, zato je Bog zenama dao taj dar da radjaju. :)
Inace, ja sam u 24. nedelji trudnoce, imamo preslatku curicu od dve i po godine i uzivam u trudnoci! Pozdrav!
Drage mame :),
ja sam usla u 24. nedelju trudnoce, nosim jednu nemirnu devojcicu i uzivam u svakom danu...
Bila sam pusac, ali do momenta kad se pojavila druga crta na testu za trudnocu, od tada ni dim! Kad cujem druge mame na temu pusenja ponosim se sobom :)
Ljubim vas sve!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »