Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2727
Ostavite komentar
Ja sam u 20.nedelji trudnoce. Ovo mi je druga beba. Cekam rezultate amniocinteze. Imam i dalje problem sa mucninom,povecanim lucenjem pljuvacke i gorusicom.
i ja sam u 20.oj nedelji prve trudnoce, radila sam analize krvi, urina i secera medjutim secer mi je umanjen- 3.2, sedimentacija uvecana 32, imam bakterije u mokraci, da li treba da se brinem i sta to znaci?
Ja sam takodje u 20. nedelji....kad sam se porodila prvi put,uzeli smo maticne celije...planiram i ovaj put....puno sam citala i raspitala se o maticnim celijama,to je lek buducnosti...i naravno skroz je bezbolno
Ja sam u 20 ned. Imam strasne glavobolje, da li jos neko ima taj problem? I kao sto je Emina pitasla da li neko razmislja o maticnim celijama?
I mi smo u 20. nedelji,bebine pokrete sam osetila u 18 nedelji,ali nikakvu ribicu i leptirice,nego slabasne udarce,doduse,intenzitet udaraca se pojacava:)))Inace nosim devojcicu i svi je zeljno iscekujemo na ovaj svet.Htela sam pitati buduce mame sta misle o maticnim celijama i da li planiraju da ih ostavljaju?
Evo i nas u 20.oj nedelji....Prestala su boluckanja u stomaku....sad su u ledjima...Kaze doca sve je to normalno...Nekako sam se opustila...Vidim da sve ide svojim tokom,Bogu hvala...
U ponedeljak cemo kod doktorke,i na slikanje...jedva cekam...Pozdrav za sve buduce mamice...
Leptirici su i tu,ali nikako da osetim nesto jace...i dalje...:(
zdravo svima.ja sam punih 16 nedelja i brinu me jer neznam sta je djecojcica ili djecak doktor kaze da je jos rano,beba je fala bogu dobra i vise sam osjetila njegove pokrete u neki vid kao na goljicanje.pozdrav do svi trudnice uzivajte u svoju trudnoci jer je to najlepsi dogagaj u zivotu
cao svima,ja sam usla u 20-tu nedelju i za sada se super osecam....pre desetak dana prvi put sam osetila bebine pokrete i u tom trenutku nije bilo srecnije osobe od mene.inace nosim decaka,...
cao svima,,ja sam u dvadesetoj nedelji,,,jos uvek ne osecam bebu,tek tek nesto kao golicanje,inace je sve ok.Jedino me muci kiselina ali rupurut resava problem.Vidim da dosta vas ima problema sa hemoroidima...ja nemam sada ali sam imala ranije i koristila sam Hepatrombin H mast,,odlicna je ali posavetujte se sa lekarima da li sme da se koristi u trudnoci.Ugojila sam se 7 kilograma..nadam se da to nije previse,,,pozdrav
sada smo na polovini...bebicu sam osetila u 17-oj nedelji,lagano se pomerala a vec sada me nocu bude njeni pokreti...jos uvek ne znam kojeg je pola..samo da mi je zivo i zdravo....drage mame...zelim vam prijatanu trudnocu i uzivajte u njoj,jer to je nesto najlepse sto zeni moze da se desi...pozdrav
Cao svima :)) Evo i ja sam u 20-toj nedelji i osecam se super..do sada nisam imala ni mucnine ni bilo koje druge simptome,bebu osecam da udaara..uskoro idem na ultrazvuk i jedva cekam da je vidim a i da saznam pol..navijam za devojcicu :D Pozz svima :))
Uh, evo mene sutira, sve ne mogu da verujem da je tako jaka beba u 20toj nedelji? A sutira u donji deo stomaka..isto me uplasi u momentu..Moze biti da igra jer svira radio:)))) Za 2 sata idemo na UZ..malo sam uplasena, malo srecna..vise srecna jer ce valjda danas da se otkrije i da li je decak ili vojcica:)))
Cao cao svima ... i ja usla u 20 nedelju i osecam se super osim sto imam problema za zeludcom a isto i ja s hemoroidima ... al nadam se da bice bolje !
Jedva cekam naredni pregled moja beba , osecam da mrda crlo cesto i jse radujem previse ... pozdrav sve mame !!!
cao svim mamicama, ja sam usla u 20 nedelju i osecam se u većini slucajeva vrlo dobro.Imam samo problem sa hemoroidima pa me svaki drugi-treci dan bas boli. da li ima neko jos sa tim problema? Mala pomoc kako da sto bezbolnije prebrodim poteskoce?
Pozz svima...........Evo i ja ulazim u 20-tu nedjelju i super se osjećam,bebine pokrete osjetim već odavno,ali sad su postali jači i česšći,što mi je naravno neizmjerno drago......Inače ovo mi je prva beba i malo toga znam o trudnoći al čitajući neke forume i vaše komentare vidim da nisam jedina koja strahuje od porođaja.....:(( Ali i pored toga straha presretna sam što ću dobiti još jedno značajno ime a to je "MAMA"... pozdrav svima i moj savjet je da uživate u trudnoći jer to je od boga dar,zahvalite bogu što možete na svijet donijeti jedno prekrasno biće........:))))
Cao svima, prema ultrazvuku u dvadesetoj sam nedelji i od pocetka pijem utrogestan jer sam u julu imala spontani. Hvala Bogu, osecam se dobro i nadam se da ce sve biti i dalje ok. Veliki pozdrav buducim mamama.
Zdravo svima koliko Vas ima,
Trenutno mi je dvadeseta njedjelja-prva beba, pijem apaurine jer imam blage kontrakcije, pokrete osjetim ali nekeko blage kao ribu u stomaku koja pliva polako, presretna sam jer mi se ovo desava nakon dugogodisnjeg cekanja :-).Zelim da svaka zena koja zeli biti majka BUDE i naravno da ima vjeru u Boga
Cao mamice, u dvadesetoj sam nedelji trudnoce i superiska mi je, u pocetku trudnoce sam pila utrogestan i dufaston, ali sam sada prestala i superiska se osecam, uveliko sam osetila bebine pokrete i presrecna sam zbog toga. Ovo mi je prva beba i ne mogu da docekam da se rodi :) Da li ima mama koje puse? Mozda ce me mnoge osudjivati zbog ovoga, ali meni jako prija cigareta iako sam smanjila na najmanju mogucu meru, a to je svega dve do tri cigarete dnevno :( znam da ne valja, ali sta cu kad mi jako prija i ako ne zapalim budem neverovatno nervozna i sve mi smeta...
Zdravo svim mamicama,
i ja sam u dvadesetoj nedjelji.Ovo mi je prva beba i vec uveliko osjecam njene pokrete.Presretna sam posebno jer je djevojcica,i ja i muz smo uvijek htjeli djevojcicu.nemam nikakvih tegoba i jedem sve.Moj najveci problem je sklonost debljanju,ali....sta da se radi.
Cao drage mamice :))
Takođe sam i ja u 20-oj nedelji i ovo mi je druga bebica po redu :) Presrećna sam! Osećam se odlično,izgledam lepše nego ikada i hvala Bogu sve ide kako treba!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »