Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1772
Ostavite komentar
Cao svima ja sam usla u sestu nedelju trudoce.jako brzo se umaram i imam slab apetit grudi su mi jako bolne na dodir i ponekada osecam kartke bolove u stomaku
ja sam takodje u sestoj nedelji trudnoce ali doktorica mi kaze da moja beba nije na svom mjestu da je pomjerena pa da cekam sedmu nedelju da vidimo hoce li se smjestiti na prevo mjesto,da li se nekome nesto slicno desilo.pozz
ja sam isto u 6 nedelji i cula sam otkucaje srca svoje bebe neverovatan osecaj
cestitam svih buducim majkama..

JA SAM JUCE DOSLA OD GINEKOLOGA,U SESTOJ SAM NEDELJI TRUDNOCE,ULTRAZVUK JE POKAZAO PLOD VELICINE 3.5MM,PO RECIMA DOKTORA SVE JE U REDU,I VIDI SE SRCANA REAKCIJA,PONOVNI PREGLED ZA 3 NEDELJE.
INACE,MUCNINA,MRZOVOLJA,POSPANOST,SLABI GRCEVI U STOMAKU I POJACAN APETIT SU PRISUTNI SVAKODNEVNO,PREGURACEMO I TO..:)
Cao. svim ja tek za dva dana idem na UZ, tako da je jos sve neizvesno...kasni mi ciklus vec 15 dana a jos uvek nemam mucnine, pojavio mi se i nekakav sekret braonkaste boje pa me zanima da li je to normalno....?
Cao svima ja sam u 7 nedelji trudnoce i nemam nikakvih problema,malo me bolucka stomak i to je to.Malo me brine to sto mi doktorica nije spominjala otkucaje srca na prvom pregledu a rekla mi je da na kontrolu dodjem tek za mjesec dana ako sve bude u redu,...
Pozdrav svima. Ja sam u sestoj nedelji trudnoce i za sada je sve bez nekih bitnih promena.
Drage mame,čestitam vam od srca !
Supruga i ja imamo troje dece i sve je bilo super sa svakim...Brine me moja sestra.Imala je zadnju men 1.1.2011.,skoro išla kod dr i ona kaže da se ne čuje rad srca detetu...Ona ne oseca ništa negativno...Brinem se...Molim za neko iskustvo...Pozdrav !
Pozdrav svima. Ja sam u 6 nedelji. Za sad nisam imala mučnine i nadam se da neću. Samo što sam toliko pospana da bih čitav dan mogla spavati, ponekad me malo bolucka stomak, ali ništa strašno, i grudi su mi se stravično povećale i poprilično su bolne. Stalno sam gladna, ali ipak vodim računa šta ću pojesti i jedem više puta dnevno po malo. Na pregled neću ići pre osme nedelje, kažu da je tada najbolje, a pošto se dobro osećam, mislim da nema potrebe ranije!
Ja sam u 6 nedelji. Meni je straaasno muka nista mi se ne jede ... Jako sam nervozna zbog toga. Brine me to sto sam negde oko 2-3 nedelje pila 7 dana BUFEN 400mg x 2, i Noscapin protiv suvog kaslja 2 dana, da li je neko imao slicno iskustvo. Lekar je rekao "trebalo bi da je ok". Mene interesuje da li je neko imao iskustvo? Unapred zahvalna na odgovoru.
POHVALE SVE ZA SAJT!
Caos svima ja sam u 6-oj neddelji trudnoce i svako vece se osecam oteceno? Inace lekar kaze da je bebac u redu i da ima 12.3 mm :)
cao svima, i ja sam u 6 nedelji trudnoce, lekar mi je rekao da je plod vec 10mm da li je to u redu?
cao svima, u 6-oj sam nedjelji trudnoce i danas sam prvi put vidjela otkucaje srca moje male bebice ( nas mali mak ) inace zadnjih 15 dana sam stalno kod ginekologa jer je plod bas mali pa se me isprepadali ali sad znam da je sve super i da je moj mali mak dobro ;)) pozdrav i kiss za sve ;)
U 5 sam nedelji trudnoce, nisam jos bila kod lekara, neki mi kazu da sacekam jos jednu nedelju, a ja sam zabrinuta jer me bolucka stomak. Ne znam da li jeto normalno i da li da cekam do sledece nedelje?
ja ...sam u 6. nedelji i nemam mucnine... pomalo sam umorna..i bolucka me stokmak to je sve... kad sam bila na pregledu rekli su mi da su slabi bolovi u stomaku normalni..:))
U 6. sam sedmici trudnoce, povremeno imam mučninu, ali sam stalno pospana!! Jedino što me zabrinjava je to što me malo boli stomak, ne krvarim ali me stomak boli. Jeste imale iskustva sa tim???
Usla sam u 6. nedelju trudnoce i sve mi se od hrane gadi osim hleb (imam velike mucnine, zasad bez povracanja i jako sam umorna, non stop mi se spava), slana pereca i voda. Pomorandze mogu da jedem, takodje. Sta da radim? Svakako cu sutra razgovarati sa svojim giniekologom, ali bih volela i vasa iskustva. Hvala unapred
Majo, da to je sasvim normalno, u mojoj prvoj trudnoci doktor nije uspeo da cuje otkucaje onim aparatom sto slusa (ne UZ) ni u 10-toj nedelji a sve je bilo u redu. Predpostavljam da zavisi od polozaja bebe. Srecno!
Hej, ja sam se tek ukljucila na stranicu. U sestoj sam nedelji trudnoce i sve mi se cini nevjerovatno jos uvijek da sam trudna. Cini mi se jako lijepo mijenjati iskustvo sa buducim majkama i onima koje to vec jesu. Inace cekam prvo dijete. I naravno imam mnostvo pitanja. Nemam uopste nikakvih simptoma trudnoce, mucnine uopste, vrtoglavice takodje, nesanice. nista od toga osim sto imam povecanu potrebu za hranom. Pa se ponekad pitam da li je sve u redu sa bebom? Je li neko imao slicno iskustvo?
Majo, bez brige! Vjerivatno ti je doktor rekao da dođeš za 15 dana...tada će se vidjeti....znam više takvih slučajeva i sve je bilo ok kasnije!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »