Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
Cao trudnice! Evo i ja sam usla u 26.nedelju.Ugojila sam se 10kg.i imam jako veliki stomak,svi se iscudjavaju kad cuju da imam jos tri meseca do porodjaja.Bebac mi je bas aktivan sto me raduje.Povremeno osecam neko pritiskanje u donjem delu stomaka,imam osecaj kao da mi se bebac bas tu nagura i onda moram da sednem ili legnem koji minut,pa prestane.Inace osecam se ok.jedino sto mi je vec sve teze iteze da setam i da se penjem na stepenice.
Pozdrav svim mamama...ja sam isto u 26 nedelji,i ugojila sam se samo 4kg.,malo sam zabrinuta,ne znam da li je to bas dobro,beba ima 760gr.,doktorka mi nista ne kaze...svi rezultati su mi dobri,ja sam malo u cudu...
Adriana i ja sam se ugojila 12 kg,a u 26 sam nedelji.apsolutno ne vodim racuna sta i kad jedem.jedem sve i zdravo i nezdravo i kasno uvece...ne mislim da je to nenormalno puno kg.tek treba da se gojimo. u zadnja dva,tri meseca koliko sam cula postajes pravi bumbar:).u pocetku me je to opterecivalo jer je postalo uzasno trandy da trudnice izgledaju kao pauci-sve tanko samo stomak raste:).sexy mame :)ma vazi! kad si trudan sexy si samo svom suprugu i sa 20-30kg vise ;)ne brini skinuce se sve to kad beba pocne da sisa i budi te na tri sta najmanje:) ako te kg ozbiljno bacaju u depresiju uvedi rezim zdrave ishrane-izbaci belo testo i slatkise,jedi po 5-6 puta pomalo,mnogo barenog povrca,voca mesa i dosta tecnosti...valjda ce da upali:) na kraju svega najbitnije je da ste ti i beba ok,za kg cemo lako:) pozzzz
Gde piše da je trendy da su trudnice mršave? I ne razumem da vam je normalno da se u trudnoći ugojite 30 kg, to je kao zdravo?
Drage moje Mame, ja sam se upravo danas vratila iz bolnice, imala sam krvarenje, doduše nije bilo obilno, ali su me zadržali 4 dana na tokolizi. Bitno je šta god da vam se desi da ne paničite. Nastavak terapije je Partusisten koji opušta mišiće materice (sličan je Gynipralu) i naravno Verapamil kolji otklanja lupanje srca od prethodnog leka. Moram da vam kažem da sam prijatno iznenađena osobljem u bolnici u Sremskoj Mitrovici.
A sto sam se ja ugojila 11kg, a juce sam usla u 26. nedelju... :( :)
Sneza26,iste probleme sam imala i ja sa prvom trudnocom ,ukljucili su mi istu terapiju od 28 nedelja i jako sam ga tesko podnela,a za kontrakcije nisu nista pomogle,pila sam ih do 34 nedelje kada sam stigla u bolnicu sa kontrakcijama na 2 minuta! Mislim da je potpuno pogresna terapija,samo nas jos vise muci ,i da najbolje je da mirujes i da ne mislis o tome! Inace danas sam usla u 26 nedelju trudnoce,osecam se predivno,ocekujem ponovo curicu ,ugoila sam se 4 kg i nadam se da ce sve biti uredu ! Zelim vam lepu trudncu i sto laksi porodjaj!
Poydrav svima!!!!Ja sam danas usla u 26 nedelju, izvrsno se osjecm, ugojila sam se 7kg.Doktor mi je rekao da je do sada se izvrsno, djecak lepo raste i razvija se....
Zdravo drage moje, ja sam usla u 26 nedelju trudnoce i juce sam bila na ultrazvuku gde mi je doktorka rekla da mi je materica u kontrakciji i jedva je izmerila bebu, dala mi je da pijem Gynipral na 6 sati i Verapamil ujutru i uvece, prepala sam se ziva i nemam pojma sta se desava, znate kada idete negde drzavno da vam odrzavaju trudnocu (klestima izvlacim reci od doktorke a prva mi je trudnoca i ne znam ni sta da je pitam), treba da se javim za tri nedelje i u medjuvremenu da uradim 4D naravno privatno, ima li koja slicno iskustvo i simptome, dete mi jeste nemirno i ta bas nemirno ali taj nemirluk sam shvatila kao normano nesto i nikako kao neke kontrakcije kako ona kaze, citajuci uputstvo Giyniprala vidim da pise da to piju rizicne trudnice zbog prevremenog porodjaja, bas me uhvatila panika :(
Hey,buduce mame!Nalazim se u 26.nedelji trudnoce i nosim veoma aktivnu curicu.Inace,drugu po redu,starija uskoro puni 6 god.Identicne trudnoce,najvise po gorusici,koju imam konstantno,od prvog dana,i gde ne pomazu ni antacidi,hladno mleko,bademi,kokice...par zrna pirinca na kratko resi problem.
cao mamice i mi smo danas usli u 26 nedelju, odlicno se osecamo a za par dana cemo i da slavimo posto nam je vencanje jupiiiiiiiii, jos uvek radim ali me moj malisa opominje da nebitrebala vise.Pozdrav buducim i sadasnjim mamicama cmok
Hej, hej drage buduce mame ja sam u 26 nedelji, odlicno se osecam... Inace nosim devojcicu koja je veoma aktivna :))
Par puta sam imala gorusicu, ali je proslo. Cula sam da badem sprecava gorusicu. Imala sam i grcheve u nogama ali i to prodje. Dosta se znojim, narocito nocu. Ugojila sam se 8 kg, malo mi je frka od gojaznosti u 8. i 9. mesecu. Al izdrzacu i to! :) Pozdrav svima koliko vas ima! Cuvajte se!!
Cao, i ja sam u 26-oj nedelji, ugojila sam se 5 kg a bebac ima 930gr :) Hranim se zdravo, integralno, voce, kuvano povrce, cetiri case nemasnog mleka ili jogurta, jedna porcija mesa i sve to podeljeno na pet obroka. Prazne kalorije ne unosim, vozim sobno biciklo svaki drugi dan po 1h i psihicki i fizicki se super osecam. Jedini problem, za sad, mi je nesanica koja me muci dva-tri puta nedeljno a koliko sam citala verovatno ce biti ucestalija...
Pozz svima!U 26.sam nedelji,imala sam neke kontrakcije pre skoro mesec dana,male,ali dovoljne da me uznemire,tako da od tad pijem partusisten i verapamil(samo kad bas moram,jer sam negde procitala da ga placenta propusta).Imala sam i neke jake bolove iznad pupka,pa u celom stomaku,neke grceve,ma haos,bas gusto.Sad sam OK,mada nema-nema pa nesto me bocne,cisto da nisam mirna.Inace,mala ima oko 750 gr,relativno je mirna,mada kad odluci da se vrpolji,to je onda festa!
GOCA,danas sam bila na ultrazvuku i u 25oj nedelji sam,osecam se super!Najlepsi je osecaj biti trudan!Pozdrav za sve trudnice!!!
Hi!Mi smo danas bili na 3.exp.UZ,bebana je dobro,i ima 950gr! :) Nije ni cudo sto mamin stomak izgelda kao da je progutala lubenicu... :))
Kako podnosite ove letnje vrucine?! kukuuu...
Veeeliki pozrdav svim mamicama i buducim mamicama! :)
Ps:Ja sam se vec 8kg.ugojila... :S
Prelepo je biti trudan!!!!! Pozz svima,i ja sam evo trenutno u 26 nedelji i zaista uzivam,hvala Bogu nemam ama bas nikakvih problema!! Ugojila sam se 6 kg ,uglavnom sam od pocetka pocela da dobijam kilogram po mesecu i kazu mi da je to super,a i ja se suer osecam!!!Sve vas puno pozdravljam!!
Pozdrav svima drage moje,da li neka od vas ima trnjenje u rukama ili nogama.meni trnu prsti na levoj ruci zadnjih para dana neprestano?
Cao svima ! Ja sam se ugojila 8kg i mogu reci da mi je to glavna briga u trudnoci posto ostalih nemam. Strah me je najvise od 8-9 meseca, svi kazu da se tada nabaci najveca kilaza, nadam se da cu uspeti nekako da odrzim tezinu do plus 13 :)
Zdravo svima,
Od danas sam u 26-oj nedelji trudnoce.Pre par dana sam saznala da nosim devojcicu,i jako sam srecna.Ono sto me je zabrinulo,je to sto mi je smanjena plodova voda,pa idem opet na ultrazvuk za koji dan. Da li neka od Vas ima isti problem? Za sada pijem samo dosta vise tecnosti,pa cini mi se da ne izlazim iz wc-a. Do sada sam se ugojila 13 kg. Pozdrav svim mamama.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Nežan odnos sa suprugom u toku trudnoće ilustrovala je jedna američka slikarka »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »