Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
Cao mame!I ja sam 27.nedelja trudnoce,djecak mi se jako rita!Takodje imam problema sa zelucem,nista mi ne pomeze.ne znam sta vise da koristim.Noge mi oticu,danas sam saznala da je bebac tezak vec 1400g,koliki li ce biti 5.februara kad nam je termin?!Puno pozdrava svima,nedajte se,izdrzite do kraja.Nadam se da cu i ja u ovoj 1.trudnoci.
Caoooo mame..... i ja sam u 27. nedelji. meni je ovo druga trudnoca i mogu da kazem mnogo teza od prve. beba je jako nisko tako da bez pojasa ne mogu nigde a o spavanju, sedenju, setanju nema ni govora. ma, tesim se samo sto je sad i dobro.... kako ce biti za 5-6 nedelja... sreca, tata nam je dobar pa u velikoj meri pomaze sto je danas izuzetno retko! cucemo se jos.... papa
Ćao mame! Ja sam ušla u 27. nedelju i sve je super osim bolova u kukovima i koljenima. Imam osjećaj da mi se kosti rasklapaju! Je li neko imao ovakve probleme i da li je to normalno? Pozdrav svim mamama i bebaćima!!!!
Evo i mene u 27. nedelji... Kao i do sada, Bogu hvala, nemam nikakvih problema, osim sto se vec par puta budim sa grcevima u listovima... UZAAAAAAAAS..
Cao, svima!!!!
Ja sam u 27 nedelji i stvarno se super osjecam, kao da nisam trudnica!!!!Nekad u blagim navratima mi se javlja kiselina, ali je uspjesno rjesim integralnim dvopekom!Ugojila sam se onoliko koliko treba, nista puno, i vrlo sam ponosna na sve to!!!!!Bebac mi je tezak 980gr, doktor kaze da je sve u redu!!!!
Cao.Ja ne mogu da opstanem od koseline(zgaravice),nista mi ne pomaze ni kokice ni grisine,ni gelusil-lac..najnovije i pomaze mi je sargarepa,jedem svezu sargarepu,eto savet za sve sa slicnim problemom.Pozdrav svima.
Ćao svima,dosada je sve ok što se tiče trudnoće.Beba je bila teška pre 8 dana 875gr.,tačnije 23.09.Jako često idem na kontrole pošto imam 36 godina,a i negativna krvna grup sam.Pozrdrav
cao snima i ja sam u 27 nedelji super se osecam beba je 1 600 bila pre deset dana neznam imam utisak da je to malo pozz svim trudnicama
Cao djevojke,

Milica, drago mi je sto sam procitala tvoj komentar jer i ja sam jedna od trudnica poput tebe, stalno se nesto brinem, a nemogu da prestanem sa pusenjem :-( mislim da je najbitnije da se hranis zdravo, jedi integralno, povrce, voce i pij mlijeka puno ili jogurta !! Normalno je da strahujes za svoju bebu, ista sam ti takva...
Pozz svim buducim mamicama !!
Cao svim buducim mamama. I ja sam kao i vi u 27-oj nedelji trudnoce. Nosim jednog velikog decaka, pre 5 dana na kontroli doktorka mi je rekla da je 1.200 gr. Prva mi je trudnoca i za sada sve ide super, nemam nikakvih problema po pitanju gorusice, bolova, kontrakcija, vena i sl. Jedino sto me bole noge posle duzeg stajanja i ponekad mi se pojaca puls ali to sve ide uz trudnocu. Veoma sam aktivna, radim sve normalno kao i do sada, vozim biciklu skoro svakog dana i super se osecam :D Do sada sam dodala 8-9kg i to neverovatnih 4kg u posledjnih mesec dana :) Ali sve je otislo na stomak..srecom :D Ako nastavim tim tempom da rastem, bice zabavno :D
Uzivajte jos ovih 90-tak dana sto nam je preostalo.... Pozdrav svima.
Cao svima.Ja sam u 27.nedelji i veoma napeta i zabrinuta,Posle 2 krvarenja i cerklage i 40 dana provedenih u bolnici nije ni cudo.Sada sam kuci i imam kontrakcije nekad skoro svakih pola sata.Nekad mi se cini da cu da izludim jer se plasim da ne krene prevremeni porodjaj.Toliko o mojoj trudnoci i danima koji nikako da prodju.Ako neko ima slicnih iskustva nek se javi,bice mi drago.
Cao buducim mamicama, i ja sam u 27 nedelji i osecamo se odlicno da kucnem u drvo, samo malo krsta zezaju.Brzo ce nam proci trudnoca videcete dok lupite dlanom o dlan.Xaxaxax
CAO DRAGE MAMA!JA IMAM JEDAN OGROMAN PROBLEM,PUSIM KAO NENORMALNA!STALNO STRAHUJEM ZA MOJU BEBU ALI NE MOGU DA PRESTANEM NITI DA SMANJIM!A I KRVNA SLIKA MI JE LOSA PA PIJEM TOTHEMU! IMA LI JOS NEKO DA PUSI I DA ME UTESI!
Cao svima!
Eto,citam kako imate problema sa povisenim pritiskom,kod mene je obrnuto,jaaako mi je nizak... Osim sto me bole krsta uzasno,sto mi se grce noge,sto mi se stalno spava,i sto imam dosta jake kontrakcije... :) sve je ok.Ali moram priztani da sam u 1.trudoci mnogo vise uzivala,nikakvih tegoba nisam imala... Veliki pozdrav za sve!
Pozdrav svima. Evo i mene u 27 nedelji i mogu da kazem da mi je bas brzo prosao ovaj period. Prestajem da radim za 3 dana pa se nadam da cu se kompletno posvetiti svojoj trudnoci koja je za sada izuzetna. Da moj fudbaler ne vezba toliko ne bi ni znala da sam trudna :) Pozdrav jos jednom ,cujemo se kroz par nedelja,valjda se situacija nece bitno promeniti.
Zdravo mame! Evo citala sam o pritisku jer je i moj pritisak jako visok pogotovo kada se iznerviram za 10 min mi skoci 170>100 a puls 120 Katastrofa.Dali su mi Metil Dopa pa mi on spusti i stalno merim,a dok nisam bila trudna moj je pritisak 90>60.Stvarno mi je strah od toda sto kazu da zbog pritiska beba nema dovoljno krvi i hranu pa se bojim da mu ne bude nesto zbog toga!Inace ovo mi je 3 trudnoca imam dve velike kerkice od 10 i 12 god a ovo nam je mali Bato i jako smo srecni!NEKA ME NEKO UTESI DA CE SVE DA BUDE U REDU!Pozzz
Pozz svima..evo i nas u 27. nedelji..rastemo..Imam jedno pitanjce..da li osećate povremeno bolove u dodnjem delu stomaka..kao grčenje i skupljanje materice..dešava mi se to dok stojim ili sedim..ne smeta, ali me zabrinjava..
pozdrav svima!!! ja sam od sutra u 28. nedjelji i nemam nikakvih tegoba, osim sto mi se noge i ruke ne normalno znoje i oticu i to me nervira, jer ne mogu ljetnu obucu nositi, vec u tenama hodam... cuvajte se i uzivajte u trudnoci ;-)
cao svima,i ja sam u 27.nedelji,moj najveci problem su kukovi koji me otkidaju.kazu da je to normalno,ali ima dana kada se jedva krecem po kuci.moj ginekolog mi je savetovao da odmaram i da mazem fastum gel.danas su mi u skolici za trudnice pokazali vezbe i nadam se da ce mi umanjiti bol a i pomoci kad dodje do porodjaja.inace, sve je super i kako mi se blizi termin jedva cekam da vidim mog bebca.trenutno mislim da nema lepseg osecaja kada ga osetim kako se rita.
Drage moje i ja sam danas usla u 27 nedelju.Javljaju mi se grcevi u nogama najcesce nocu.Bole me jako krsta i sedina ledja u jednom trenutku nesmem ni da se pomerim.Dali se i to vama desava?Pa mi se onda nezgono namesti ma mi je tesko da sednem ili legnem.Pozdrav svima
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »