Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2475
Ostavite komentar
Pozdrav svima drage moje,da li neka od vas ima trnjenje u rukama ili nogama.meni trnu prsti na levoj ruci zadnjih para dana neprestano?
Cao svima ! Ja sam se ugojila 8kg i mogu reci da mi je to glavna briga u trudnoci posto ostalih nemam. Strah me je najvise od 8-9 meseca, svi kazu da se tada nabaci najveca kilaza, nadam se da cu uspeti nekako da odrzim tezinu do plus 13 :)
Zdravo svima,
Od danas sam u 26-oj nedelji trudnoce.Pre par dana sam saznala da nosim devojcicu,i jako sam srecna.Ono sto me je zabrinulo,je to sto mi je smanjena plodova voda,pa idem opet na ultrazvuk za koji dan. Da li neka od Vas ima isti problem? Za sada pijem samo dosta vise tecnosti,pa cini mi se da ne izlazim iz wc-a. Do sada sam se ugojila 13 kg. Pozdrav svim mamama.
ja osecam jak pritisak u donjem delu stomaka,koji je u nekim trenucima neizdrzljiv,razmisljala sam i ja o pojasu,ali nisam sigurna za koji da se opredelim jer je u mom gradu ponuda vrlo oskudna !
Ana, meni je beba od prvog dana trudnoće jako nisko. Do pre mesec dana i mene su stalno bolele karlične kosti jer me je beba pritiskala dole. Međutim, moja doktorka tome nije pridavala veliki značaj. Nosila sam pojas na sopstvenu inicijativu, a dr. je rekla da je to uredu ukoliko mi pomaže. Samo mi je rekla da se ne forsiram, da odmaram. Sada se beba malo podigla, ali ne mnogo, taman toliko da me ne boli. Čak mi je doktorka rekla da sada mogu i na more, ali samo lagano sve... Najbitnije je što češće ležati.
cao ja sam u 26 ned.druga trudnoca dr.kaze da smo ja i moja devojcica dobro samo je malo nisko pa moram vise da odmaram a pre par dana su me pocele boleti karlicne kosti dali se to jos nekom desava ili da se obratim dr.
Snezana to sto imas osecaj da ti je besika puna a kada odes u WC nije tako, to je sasvim normalno. Ali ako osecas peckanje pri mokrenju obavezno se javi svom lekaru jer je moguce da postoje bakterije u mokraci.
Drage moje.Htela sam da napisem i da mi vi date savet.Dali imate problem prilikom mokrenja?Ja vec nekoliko dana kad idem da mokrim malo me pece i imam osecaj da mi je puna besika al kad odem u kupatilo nije tako.Interesuje me dali je to normalno kod trudnica i dali ima jos neko isti problem kao i ja??Pozdrav svim buducim mamama
cao mame....ja sam od ponedeljka u 26. nedelji, ugojila sam se 7kg, ali ne opterecujem se uopste time, uzivam.Mozda mozete da mi pomognete i pojasnite, da bih prestala da histerisem, jer su me istraumirali...koliko i za sta tacno je opasan visok secer za nas trudnice?U principu moj je 5,25, a gornja granica je 5,9, ali moj doktor kaze da je za trudnice to ipak mnogo i opasno....i zabranio mi je slatkise, cak i slatko voce....Inace grisini su zakon za gorusicu, i ja je imam i uvek je ucutkam jednom kesicom.Pozdrav svima....
Cao Mikice, meni je ovo prva trudnoca.Ja ti se uopste neopterecujem u vezi kilaze.Nek ide sve svojim tokom.Kao sto kaze ella bitno je da su nam bebice dobro.Meni se i neprimeti da sam dobila na kilazi.Ljubim vas sve pa se cujemo :**
Cao svim buducim mamama :) Meni je prva trudnoca i udebljala sam se 15 kg tako da mi je lakse kad vidim da nas jos ima :) bitno je da su nam bebaci dobro
Snezana, hvala sto ste rekli svoju kilazu, jer mi je sada lakse. Ja sam se ugojila 14kg, a jedem jednom dnevno, posle samo voce...
Eto sada mi je lakse... :)
Cao svim mamama! I ja sam u 26 nedelji.Ja sam se ugojla 15 kg al mi nesmeta za sada,oticu mi noge i ruke mi trnu.Jedino sto mi malo ide na zivce je gorusica.Ja isto jedva cekam da se porodim ....Ljubim vas sve :)))
cao,,sada je 26 sedmica i jedva cekam da se sve privodi kraju,,osjecam se odlicno,a mali je pravo aktivan,,dobila sam 8 kg :))))
Cao buduce mamice! Ja sam u 26-oj nedelji. Ugojila sam se 14kg, do kraja cu sigurno i do 30kg kako sam krenula. :) Noge mi oticu, ali vise ne znam da li zbog slane hrane ili vrucine ili stajanja... Ruke su pocele da mi trnu, ali nije neizdrzivo. Probleme sa kiselinom resavam sa kiselom vodom. Uvek imam male flasice po pola litra da mi bude sveza.
Ne mora da znaci da ako se bebac krije da je devojcica, jer se i moj krio, ali je decak.
Eto, toliko od mene... Za mame koje imaju iste probleme da znaju da nisu jedine... :)))
Cao,ja danas ulazim u 26 nedelji osecam se dobro,moja cerkica isto,malo nocu ne spavam dobro to mi je problem ali drugo je sve u redu.Nabacila sam 9 kg :)))))))))
Cao trudnice.Trudna sam 26 nedjelja i jako se dobro osjecam,nisam se ni ugojila nista znacajno,zapravo stomak mi je mali skroz,pa me to pomalo brine,svi mi govore da mi je sitna beba pa zbog toga,medjutim,kada sam u 24. nedjelji bila na UZ,doktorica mi je rekla da mi je beba mnogo dugacka,i teska vec 980 gr. sto odgovara vecoj trudnoci (27.-28. nedjelja) i sad sam zbunjena....da li to znaci da cu se poroditi prije termina ustanovljenog po posljednjoj menstruaciji?? Krvna slika,pritisak i sve ostalo mi je super,osim sto mi je secer malo nizi.Da li neko ima slicnog iskustva??
Pozdrav svim trudnicama! Sutra moja devojcica i ja ulazimo u 26. nedelju. Osecam je sve jace i jace,srce malo. Ne brinite sto ne znate pol,i ja sam saznala tek u 24.nedelji. A to sto nece da pokaze,kazu da je devojcica i da se stidi! Ljubac
Ubi me ova kiselina!!!
Cao svima! Pri kraju sam 26-te nedelje i ugojila sam se 8 kg. Mislim da je to dosta, obzirom da me cekaju jos 2, 3 meseca do porodjaja, a i u startu sam imala znacajan visak kg. Videla sam u bolnici gde sam morala da lezim par dana da su sada trudnice bas vitke i za cas se vrate na staro! Raste im samo stomak! Kakva su vasa iskustva? Pozdrav!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Spisak ustanova i organizacija gde možete donirati očuvane igračke i garderobu »
Osnovci i srednjoškolci u Srbiji još sutra su u školskim klupama »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »