Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
zna li neko kako se oblače letnje bebe....hvala
zna li neko sta treba da se ponese kad krenes na porodjaj!?konretno narodni front
Ja sam sada u 33 nedelji,znaci usla sam u 8 mesec.Krajem 7 meseca imala sam grceve u stomaku i rekli su mi da sam se otvorila jedan ipo prst.Dali su mi da pijem utrogestan 3x2 na dan.Recute mi do kada mislite da treba da se pije,posto sam cula da se on pije u prvim mesecima trudnoce?Da li smem da imam odnose?Utrogestan se tesko nalazi,skoro da ga nema nigde,ja sam zato smanjila dozu i pijem 3x1,nemogu lek da nadjem.Ima li neko slicnog iskustva.pomozite
Ja sam u 33 nedelji, juce sam bila na kontroli i po merenjima beba je teska 2200g i dugacka 47cm, pa me zabrinuo komentar doktora koji kaze po dimenzijama beba mi se cini nedelju dana starija ali da ne brinem, ja sam se ugojila 13 kg a visoka sam 183, pa me zanima da li je stvarno normalno da beba bude tako krupna... kako je moguce da ja od proslog pregleda imam 200 g vise a bebac 600g???? jao sto me sve te mere muce i ne razumem...ima li neko slicno iskustvo HVALA
4D ultrazvuk kosta otprilike oko 6500,00din.zavisi od klinike.pozdrav
pozz svim buducim majkama ja sam u 32 ned. trudnoce i vec sam se ugojila 20kg mada i ne primecujem. visoka sam 165cm i teska 70. bebac mi je sada dugacak 57cm i tezak 1600g.izuzetno je aktivna beba i sad je vec bolno kada pocne da se pokrece.ja ne znam vise koliko ce da poraste u duzinu?
Zna li neko kolko kosta 4D ultrazvuk?
8. mjesec je je od 32 do 35 nedelje a u 9. ulazis od 36. Pozz
bas me interesuje dali sa 33 nedelje zavrujes 8 mjesec i ulazis u 9 il ne...pozz
Puno bi mi znacilo da mi neko odgovori na pitanje-da li je jos neka mama u 33. nedelji trudnoce, a da joj se beba nije okrenula glavom na dole? Ja sam danas bila na UZ, pa su mi rekli da se jos uvek nije okrenula. Malo se brinem, mada se nadam da jos ima vremena i prostora da se obrne... Ovako je sve ok, beba je nemirna, ugojila sam se 12 kg, sve je otislo samo u stomak sto je super. :-))) Pozdrav svim mamama!
Zdravo svima ja sam u 33. nedelji od danas.
Sinoc sam imala neki napad panike, poceo me boleti stomak kao pred menstruaciju, srce mi je jako lupalo. Strah i lupoanje srca su podsticali jedno drugo i vrlo brzo sam se onesvestila ali sam se brzo i povratila. I onda nisam mogla da disem. Muz i ja smo se prepali. Nismo znali sta da radimo. Jednostavno nisam mogla da dodjem do daha.Uspeo je nekako da me smiri. BIla sam bleda kao krec. Ne znam sta da radim. Sad sam u starhu da ce ponovo da se desi. Da li je neko imao bar slicno iskustvo?
Poydrav svim buducim mamama. Ja sam u 33nedelji,bebac mi je tezak 2,177gr. a ja sam od nedavno pocela da oticem katastrofa,a od pocetka trudnoce sam se ugojila 18kg.Doktorka mi jerekla da izbacim so,ali da pijem puno tecnosti.Nocu idem cesto da mokrim a kad se probudim nema spavanja,pa preko dana odspavam.Moram da mirujem i pijem utrogestan jer imam kontrakcije,.....to su neki moji simptomi,stvarno jeste drugo stanje kako kazu, ali ja opet uyivam u njemu!Pozdrav svima
Kod mene trudnoca,hvala Bogu,ide super:)bez ikakvih problema,sad bolje osjecam pokrete bebice ali nimalo mi ne smeta,pocnem da joj tepam kad pocne sa vrpoljenjem u stomaku.Nadam se i da ce ostalih sedam sedmica,koliko je preostalo,proteci kao i ove 33,bez problema:)Veeeliki pozdrav buducim mamicama!!!
zdravoo,buduce mamice!!33 nedjelji sam trudnoce i imam problema s zubnim desnama ,jako mi se povlace na zube i svaki dan su mi zubi sve manji i manji :(:(:(imali iko ikakakv prijedlog??
Zdravo buducim majkama! Ja sam se do sada ugojila 10kg a u 33 nedelji sam, mada mi se tek sada povecava apetit. Dobro spavam, hvala Bogu nikakvih problema nemam, niti sa oticanjem nogu, niti sa zapusenim nosem...
Sto se tice manjka plodove vode, ja sam bila taj slucaj u predhodnoj trudnoci, i porodila sam se dve nedelje pre termina. Meni se to pojavilo zbog dijabetesa, tj.uzimanja insulina. Izgleda da cu i sada morati da primam insulin, imam kontrolu za nedelju dana pa cu videti. Ipak se ovoga puta secer javio malo kasnije nego prosli put, jer sam vodila racuna o ishrani.
NE BRINI GABI, JA SAM TRENUTNO U 35. NEDELJI I JUČE MI JE TO REKAO LEKAR, TO SAMO ZNAČI DA ĆE BEBICA STIĆI VEROVATNO MALKICE RANIJE OD PREDVIĐENOG TERMINA POROĐAJA, ALI SVE ZAVISI OD ZRELOSTI POSTELJICE. NEMAŠ RAZLOGA ZA BRIGU, RADI SE SAMO O DVE TRI NEDELJE RANIJE...
Ja sam u osmom mesecu i na zadnjem ultra zvuku su mi rekli da imam manje plodove vode....jel ima neko slican problem?Mnogo sam zabrinuta
Trenutno sam u osmom mesecu trudnoce i pocinju da mi oticu noge a i zadnjih nekoliko dana pokreti bebe su slabiji da li je to normalno u ovom periodu.
Ćao buduće mamice, i ja sam u 33. nedelji, spavam bez problema, ustajem jednom noću na wc, ali se ni ne probudim, gorušicu skoro da i nemam, babe bi rekle biće ćelava beba...:)))...inače danas na ultrazvuku su mi potvrdili da je devojčica i ima 2200 grama, a ja sam se već ugojila 18 kg , ali me boli uvo za to. Veeelikiii ljubac za sve vas!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »