Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2217
Ostavite komentar
cao svim mamama,i ja sam u 14 .nedelji i super se osecam bas kao i da nisam trudna ,nemam mucnine i nista od svega toga,jedino sto malo vise spavam,al vec nekoliko dana imam jedan provlem i nadams e ako je jos neka imala to da mi napise,imam sekret skroz malo nista strasno da tece i slicno,al se plasim jer nikad mis e to nije do sad javilo,bohja mu je roze -braonkasta svetla,al rekli su mi da je to normalno,ali ako jos neka ima neka mi napise ,bar da se jos jednom utesim da je sve ok sa mnom i bebicom,pozdrav svim mamama....divno je biti u drugom stanju!
Cao svima, ja sam danas usla u 14 nedelju, mucnine nisu prestale i najjace su u vecernjim satima, a i problemi sa probavom su izrazeni od pocetka trudnoce. Dosta su mi pomogle tablete probiotik forte na biljnoj bazi za regulisanje probave, a protiv mucnine jos nisam nasla rjesenje... treba cekati da sama prodje.Ponekad osjecam bolove u pri dnu stomaka a najace u periodu kada bih trebala da dobijem... Pozdrav svima
Eh, i ja za 2 dana ulazim u 14. sedmicu, sve je ok, samo meni se uzaaaasno spaaaava...Dodjem s posla, rucamo i comma...
Caos svima! I ja sam u 14.nedelji i super se osecam osim sto ne mogu da spavam bas u svakom polozaju. Primetila sam da imam sve vise energije. Bilo mi je mnogo dirljivo kad sam procitala da beba u 14.nedelji pomera i prstice na nozicama. Puno pozdrava svima!!
Ćao trudnice!
Ja već imam sina od 7 godina i ova druga trudnoća polako napreduje! Želim vam sve najbolje od srca, i jedite šta vam se jede, pijte šta vam se pije i osećate se super. Sve vas puno pozdravljam!
ćao svima, imala sam double test, na ultrazvuku sve ok, normalan razvoj ploda, rezultate krvi u okviru tog testa još čekam, medjutim pre neki dan sam radila krvnu sliku, znači obična biohemija, povećani su mi leukociti kako u krvi tako i u mokraći....normalna vrednost je 9.7 meni je rezultat 12.7, da li treba da budem zabrinuta???? Devojke da li neka nešto o tome zna?
cao svima, ja sam u 15. nedelji, prva mi je trudnoca, idalje imam mucnine ali samo ujutru...juce i prekjuce sam osetila neko mrdanje , koje traje odprilike oko pola minuta do minut, koga kod da sam pitala,kazu da se beba oseti tek oko 19.ned., ali ovo je jako cudno vec dva dana...ako neko zna,ili ima slicno iskustvo, volela bih da podeli sa mnom....pogubljena sam skroz :)
Ćao svima..u 14. smo nedelji i rastemo..uradili duble test, sve ok..volim te medo swatki moj i ovo naše malo:)))
Ja sam isla na 4d i decak je. Bas se vidi da je decak :).
Imam jos mucnine i povracam uvece, tokom noci i ujutru...jedva cekam da me ovo prodje. Malo mi je skocio pritisak..ima li ko jos tih problema?
cao i ja sam u 14 nedjelji trudnoce i idalje imam mucninie koje mi se javljalju pred mrak i traju sve dok ne legnem spavati..sve se pitam do kada ce mi to tako trajati ?????
Cao i od mene,ja sam u 14toj nedelji i osecam se odlicno,bas kao i u predhodnih 13,za ovo vreme nisam imala mucnine ,ali jesam smanjen apetit i smrsala sam par kila,ali verovatno zato sto inace ne doruckujem...ni stomak mi se jos uvek ne vidi pa nemam neki poseban osecaj da sam trudna...:)
nadam se da ce sve ostati u najboljem redu sto i vama ostalima zelim... :*
Cao trudnice, evo i ja "dogurah" do 14.sedmice, ne bas lako kao vi (svaka vam cast).Kod mene sve ide "cvornovato" t.j.sa preprekama, ali vazno je da ide naprijed i da do kraja sve bude kako treba. Mucnine vise nema, a hvala Bogu i kontrakcije su minimalne, sto ce reci da su se i bolovi (u krstima i ispod stomaka) smanjili. Amniocenteza ce za 15 dana. Molim se Bogu da sve bude u redu. Puno pozdrava...
Zasto se meni ne vidi stomak? Ljudi neveruju da sam u drugom stanju, a ja u 14.nedelji! Standardne sam gradje i visine i ugojila sam se 1 kg..
cao trudnice, da vam se pridruzim.ja sam isto u 14. nedelji.radila sam dabl test i u redu je. zna li mozda neko kada beba ozivi.ovo mi je prva beba pa nemam iskustva.poz za sve vas i sve najlepse zelim.
VOLIM SVOG SUPRUGA NAJVISE NA SVETU...
HELLO TRUDNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cao svima jeli neko bio na UZ u ovoj nedelji '? Koliki je CRL,BPD,FL kod bebice?
Veliki pozdrav buducim mamama! Ja sam u 14-toj nedelji i nisam imala mucnine,niti druge neprijatnosti za sad.Ugojila sam se oko 2 kg.Ne mogu se pohvaliti nekim blezenim osecajima...jednostavno osecam se kao i pre trudnoce,ni bolje ni gore.Svesna sam da u meni raste zivo bice,ali mene su vise obuzeli strahovi o zdravstvenom stanju ploda nego ushicenje drugog stanja...da li sam usamljeni paranoik ili nas ima jos?
Natasa koliko ja znam po zakonu ,doktori su obavezni da salju trudnice starije od 35 godina kod geneticara a za sve ostale je opciono.Da li si radila dabl test u 12.nedelji?Pozdrav!
Greske su moguce. Mojoj koleginici je receno da je decak, a to je ustvari bio deblji pupcanik. Posle u 6. mesecu su joj rekli da je devojcica. Joj, ja imam osecaj da nosim decaka, sanjam cudne snove, lose spavam, ali se inace odlicno osecam. Sutra ulazim u 15. nedelju i jedva cekam da malo otopli pa da setam sto vise...Veliki pozdrav svim mamama,tatama i bebama!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »