Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
Ćao!
Ja sam u 15. nedelji i ovo mi je treća trudnoća. Imam dva dječaka, od 4 i 2 godine. Za razliku od prve dvije trudnoće, sada nisam uopšte imala mučnine...
Nego, pitala bih nešto nevezano za 15. nedelju... Ne mogu da se registrujem na forum, zna li neko zašto? Uporno me obavještava da ne postoji neko sa takvim podacima (a podaci su isti kao i na Bebac.com). Zahvaljujem ako neko zna odgovor...
Zdravo,meni je ovo prva trudnoca,sada se dobro osecam stim da sam imala male komplikacije.Radila sam markere ijko imam 25 godina,posto sam prvu trunocu morala da ocistim jer mi plod nije rastao :( al mi je sad dobro i rezultati su dobri i laknulo mi je.Jel nebi trebalo sad vise da se brinem ijako sam napocetku malo prokrvarila?
Zdravo. Meni je ovo prva trudnoca, osecam se dobro, imala sam malo mucnina u pocetku, ali su brzo prestale! U 15. sam nedelji,dabl je prosao ok, nadam se da ce i tripl koji bi trebalo uskoro da radim.Postala sam malo razdrazljiva, mada sam bila ubedjena da ja sigurno necu biti takva! Ali ipak je ovo drugo stanje! Pozdrav svim buducim mamicam!.
gde treba beba da spava,sa nama u sobi ili u decijoj sobi?
Zdravo buduci mame!!!! Ja za tri dana ulazim u 15 nedelju sve je ok na pocetku sam imala mucnine povracanje i sve to ali sad sam ok .moj ginekolog mi je prepisao tablete mama vit ali malo povracam od njih pa sam na svoju ruku prestalada ih pijem.bila sam i na genetiku sve je u redu(hvala bogu) a zelim da pitam da m i neko kaze kakav je taj double test??????
zdravo buduce mame ja sam u 15-oj nedelji i osecam se odlicno.radila sam double test i rezultati su odlicni,sada sam maksimalno opustena.pozdrav buducim mamama
Zdravo drage mame,ja sam u 15. nedelji. Boli me stomak od pocetka ali kazu da je to normalno. Zadnja dva dana nesto me tupo sece i kao pece u stomaku. Da li se neko nasao u ovakvoj situaciji? Ako neko zna sta dalje molim Vas recite mi.
Zdlavo, buduće mame!
Ja sam u 15. nedelji trudnoće i živahnija sam nego inače iako od početka trudnoće nisam ni dana imala mučnine. Zbog dugog sedenja na poslu sam imala bolove u stomaku, uzimala sam i uzimam i dalje utrogestan, i moj stomačić je mnogo bolje... Ovo mi je prva trudnoća i prijatno sam iznenađena sama sa sobom - kako nemam napade gladi i poterebe za određenom hranom, a i ne izvoljevam (ranije sam bila "meka" na bol i svašta me pogađalo). Posle double testa (dobar rezultat) sam sa budućim mužem otišla i na more, odmorila se i evo me opet na poslu... Mogu da vas posavetujem samo da slušate svoje telo - da legnete kad vam se leži i odmara, isto tako spavate i jedete. I da kažete okolini da vas ostave da uživate u svom stanju i svojim razmišljanjima. Ukoliko vam je loše, opet recite okolini da je tako i da vas ne diraju - mazite se sa svojim mužićima, oni su naša najveća podrška i osobe od kojih nam je dobro i kad nije tako :-D...
Veliki pozdrav svim budućim mamama :-)))!!!
BILA SAM U PALMOTICEVOJ DA ZAKAZEM AMNIOCENTEZU,ALI SU MI REKLI DA SAM ZAKASNILA I ZAKAZALI SU MI KORDOCINTEZU ZA OKTOBAR.DA LI JE NEKO TO RADIO .
Zdravo svima! Ja sam u 16-toj nedelji,pojavila mi se alergija po ledjima i kukovima. Jako svrbi,pa prestane. Ako zna neko nesto o tome,neka mi napise. Hvala unapred.
Usla sam u 15.nedelju. Juce sam imala braonkast iscedak, pa posle malo jarko crvene krvi. Preplasena sam. Na UZ su mi rekli da imam kontrakcije zadnjeg zida materice, da mirujem... Da li je neko imao slicna iskustva. Molim za savet
Zdravo buduce mame, ja sam u 14 nedelji i jos uvek radim. Za sad je sve u redu radila sam i dabl tes i to je ok. Ugojila sam se 6 kg. Veliki pozdrac svima i srecno
cao i ja sam u 15 nedjelji prwa mi je trudnoca i imam jake bolowe u stomaku neznam zbog cega ,zanima me kada cu osjetiti prwe pokrete swoje bebuske i u kojoj nedjelji mogu saznati pol bebice
Cao svima.Interesuje me kada cu da osetim prve pokrete bebe. Sad sam u 15-oj nedelji trudnoce, i sta otprilike treba da jedem za da beba bude zdrava i silna.
Cao svima,ja sam u 15 nedelji trudnoce i osecam se dobro.Nisam nesto zahtevna po pitanju hrane a ugojila sam se oko 2-3 kg,sto mislim da je i normalno.Posto mi je ovo drugo dete,svaki dan cekam da ga osetim u stomaku,vec sam zaboravila taj osecaj posto moj sin ima vec 15 godina :)
Da li neko zna u kojoj nedelji drugo dete "promrda"?
kada bi bebac odprilike trebao da pocne da se mrda u stomaku u kojoj nedelji pozdrav i srecno
cao..Ja sam Mira.U 15 sam nedelji i super mi je.Ranije,u prva dva meseca sam imala problema ali i to je proslo.Ugojila sam se 1kg od pocetka trudnoce.Ovo mi je prva trudnoca i imam 20godina.Ima li neko iz Kragujevca?
Ja danas ulazim u 15. nedelju... Nisam imala mucnine i ugojila sam se 6 kg.Zajedno sa bebom nosim i miom od 8.5 cm,, pa mi je stomak vec vidljiv, kao da nosim blizance...Nakon dobrog raspolozenja , zapala sam u depresiju pre par nedelja zbog relativno losih rezultata Double testa (1:122) , pa cu sigurno na amniocintezu, prosle nedelje sam cak i prokrvarila , tako da sam ovih dana bas pod stresom.... sad mirujem na ovoj vrucincini i nadam se najboljem ... Da li je neko u ovaj fazi vec imao problem sa perutanjem bradavica na dojkama i da li ima neki savet po tom pitanju... srdacan pozdrav svim buducim mamama
Pozdrav svim budućim majkama! Ja sam upravo ušla u 15.nedelju trudnoće. Fizički se osećam mnogo bolje nego u prvom trimestru, ali moram priznati da imam česte depresivne momente i teško izlazim sa njima na kraj. Još teže mi pada osećaj krivice i osuda okoline što se tako osećam i što moja beba nema potreban mir. Zapravo, uplašena sam, pogotovo što sam danas saznala da će mi platu srezati na minimalac, što mi je nedovoljno za preživljavanje kao podstanar u Novom Sadu. Da li neko zna, sme li poslodavac da radi ovakve stvari? Zar je moguće da nikako nismo zaštićene? Hvala na podršci i pomoći! Svim budućim majkama želim sve najbolje!
cao
takodje 15 nedelja i osecam se super, malo sam se vise ugojila nego sto treba posto sam ostavila cigarete kada sam saznala da sam trudna. Mucnine i pospanost su me mucili prva dva meseca. Radila sam dabl test i on je dobar, ali moj doktor praktikuje da se uradi i tripl i to radim sledece nedelje,malo sam se umorila od cekanja rezultata!
Sve ostalo je super, puno pozz svim i zelim Vam puno srece! poljubac
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »