Komentari za tekst "Vaša 18. nedelja trudnoće"

Komentara
2648
Ostavite komentar
Sansa za komplikaciju je 0,01%... Moje licno misljenje je da bi trebalo da se odradi amiocenteza ako te geneticar posalje. Bolje da znas da je sve u redu nego da se pitas kasnije.
Cao buduce mamice,meni je 18-ta nedelja,prekosutra treba da idem na aminocentezu razmisljam da odustanem i da ne radim. Plasim se i znam da ima rizika. Pre ove trudnoce sam imala spontani. Dali je neko isao sada na aminocentezu i kako ste prosle? Pozdrav :)
Zdravo, ja sam imala spontani, i trudnocu posle toga, i doktorka me slala na amnio, meni to nije bilo strasno, samo sam se opustila i bilo je brzo gotovo, i tu sam trudnocu iznela do kraja, imam devojku od 2 godine i 9 meseci, i sad sam opet trudna. Samo opusteno, sve ce biti ok.
Drage mamice, prva mi je trudnoca i sad sam 18+6 i ponekad osetim gilicanje u donjem delu stomaka a ima dana kada nista ne osecam. Da li su to bebini pokreti iii ako jesu zasto nekad osetim a nekad ne ?
Mali deckic, super.. :-)
Ja idem na 4D tek između 22 i 24 nedelje. Tako da cu se nacekati jos jedno 3 nedelje :-)
To je normalno. Jos uvek je malena. I ja osecam ponekad. Ja sam isla na 4D u 17.nedelji i rekli su mi da je decak. Kako mi je pokazala izgleda da jeste :) Mada ko zna. Vrlo cesto grese. :)
Ljupka, pa izgleda ;-D
Jel znas kojeg je pola tvoja bebica?
Ja jos uvek ne znam :-( Sledece nedelje idem na UZ pa sve nadam da ce mi doktorica reci sta nosim :-)
A sto se tice bebinih pokreta, za sada samo osecam neko golicanje u dinjem delu stomaka. Naprimer danas uopste nisam osetila nista pa me to zabrine sto je to tako i da li je to normalno. Ne osecam je uvek
Laura, izgleda smo ti i ja zatrudnele istog dana :))) Ja isto tako osecam malisu. Golica me i pulsira ispod pupka. A kad pojedem nesto slatko, posle nekih pola sata ga bas lepo osecam. Stavim ruku na stomak i osetim kako udara i okrece se.
Zeneee imate li problema sa kosom? Meni mnogoo opada I skroz se istanjila,a cula sam da bi bas u tridnoci trebala biti lepa I zdrava. 😕
Pozdrav drage buduće mamice, da li neka od vas puši u trudnoći?
Prvu trudnoću sam pušila par komada dnevno, drugu 10ak a sad po kutiju. Teško ih je ostaviti kad sam nervozna više nego inače, smatram da je bolje ostaviti pre trudnoće a ne mučiti se trudna.
I ja pušim i ne mogu da ih ostavim. I cula sam tu varijantu da je sada u trudnoci jos gore ostaviti cigare nego da nastavim sa pušenjem :-(
Cao draga, ja pusim cini mi se i vise nego ranije :( Uzasno mi se trazi duvan. Mada su sve zene oko mene pusile i rodile zdravu decu. Doktor mi je rekao da je veci sok za organizam da naglo osstavim i da samo probam da smanjim.
Pozdrav drage buduće mamice! Da li neka od vas puši u trudnoći?

Sto znaci da sad u trudnoci ne pusis i ne pijes kafu? Dobro sam te razumela? :-)
Pusila i pila kavu kao niko ,to mi bilo prvo kad otvorim oci ,sad ni jedno ni drugo cak mi i smeta kad neko pusi u blizini mene .
Cao. 18. Sam nedelja i u nalazu urina imam dosta bakterija. Sad cekam rezultate urinokulture. Nemam nikakve simptome osim sto cesce mokrim. Da li je neka imala slicne probleme i ako moze neki savet. Hvala, pozz

pij dosta prolom vode
Hvala puno draga Andjelka. Malo sam se uplasila, sad mi je lakse :)
Draga, nije to ništa strašno. Samo pij čaj od brusnice ili jedi suvu brusnicu (ima da se kupi u zdravoj hrani). Resices problem :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Ako mama ima braon, a tata zelenu boju očiju, postoji čak i šansa da beba ima plave »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »