Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
Ja sam imala kandidu, 3 kolonije, doktorka kaze da je to u trudnoci normalno, koristila sam lomexin jednu vaginaletu ona ima produzeno dejstvo i to je sve rešilo.
Cao ja sam u 23 nedelji. imala sam kandidu i eserihiju u velikom broju. koristila sam lomexin vaginalete. 2 kom na 7 dana i sve je nestalo. ne brini nije nista opasno. 😁
Pozz.Ja sam u 23 nedelji imam kandidu,koristim nistatin vaginalete.Inace nije opasno desava se vecini trudnica.Ne brini 😁
Po preporuci doktorke koja mi vodi trudnocu pila sam Uvin caj zbog peska u bubrezima. Dve solje dnevno. Pila sam nekoliko dana kombinujuci sa Prolom vodom i kad sam odradila test urina nije bilo vise peska. Hvala Bogu, jer je bas bolelo. Citala sam da nije dobro piti Uvin caj u trudnoci jer se izbacuje dosta tecnosti, kasnije mi je doktorka objasnila da ja tu tecnost nadoknadjujem Prolom vodom i s obzirom da se pije ne vise od nedelju dana, nije stetno.
Zdravo drage mame,danas sam usla u 23 nedelju. Po komentarima vidim da ste mnoge radile 4D. Da li vas je doktor uputio to da radite ili ste radile to po svojoj zelji???
4d i ekspertni nisu isto. Ja sam isla na ekspertni i preporucujem. Ja sam sama odabrala jer sam prvo dete-cerku rodila s anomalijom noge.
a da li je ekspertski isto sto i 4D. i ja sam u 23. nedelji i treba prekosutra da ga tadim i takodje jos ne znam ni pol. :-)
Meni je i doktorka u domu zdravlja i doktorka koja mi vodi trudnocu u frontu rekla da ga zakazem obavezno izmedju 20 i 24 nedelje..bas danas idem na ekspertski, a sada sam 22.nedelja i 3 dana..mnogo sam nestrpljiva,ni pol jos ne znamo. 😊
lijep pozdrav,,,da li se neka susretala sa povisenom plodnom vodom u trudnoci,,da li je sve proslo uredu



Pozdrav mame :).. 23 sam nedelja i poslednih par dana primecujem na majici neki iscedak koji ocigledno dolazi iz grudi, pa me zanima da li neka od vas ima isto iskustvo i da li je normalno da od sada grudi ispustaju nekakvu tekucinu? Da napomenedem da je kolicina mala ali sam ipak zabrinuta. 😘😘
Nema potrebe da brineš, to je kolostrum-prvo mleko koje tvoje telo proizvodi u trudnoći. Ja sam primetila to kod sebe još u dvadesetoj nedelji, nedugo zatim je prestalo. Doktorka mi je rekla da nema razloga za brigu. :)
pozdrav...juce sam bila na expertnom ultrazvuku i bebi je pronadjeno da je dilatirano debelo crevo.rekli du mi da sutra urafim aninocentezu.da li je neko cuo sta ovo znaci..inace sve ostalo je super.
Marija, ja tek treba da idem na prvi ekspertni. Koliko tih ekspertnih uopste ima?
Mame i buduce mame, kada ste radile drugi ekspertni?
Natasa, vezano za strije, trebalo je da se mazes uljima, losionima, kremama... cime god samo da ti koza ne bude suva. Sad ne znam jel kasno da pocnes. Ja sam jos u pubertetu dobila strije na grudima i svime ih mazala i nisam uspela da ih se resim. Sad od pocetka trudnoce mazem Saljicevu kremu protiv strija, ona je bas onako masna a pise da uklanja i starije strije. Mazem stomak, grudi i butine. Za sada ih nemam na stomaku i butinama ali ove na grudima su i dalje tu. Nije nista strasno, ranije sam se nervirala jer te bele linijice nisu mogle da pocrne kad sam isla na more ali sad se ne zamaram oko toga 😊
Ivana, kakav je taj ekspertni UZ? Ja idem u cetvrtak. 😊
Jel ste imale mozda problem sa peskom u bubrezima u trudnoci? Meni su rekli da pijem Uvin caj. Razvaljivao me bol na levoj strani stomaka, i od kako pijem caj bolje mi je.

Ja sam imala u urinu bakterije, i rekli su mi da je najbolji pancicev caj, bas na njemu pise caj protiv urinarnih infekcija za trudnice i decu, za njega znam da smemo sigurno..mogu ti re i da mi je peckanje vec posle trece solje nestalo..a nista od lekova nisam uzimala..ima ga u svim apotekama, mozes da ih pitas jel pomaze i kod peska..
Proverite da li smete da pijete Uvin caj posto sam cula da nije bas dobro da se pije u trudnoci. ne znam da li se odnosi na celu trudnocu ili samo na pocetak. ja sam imala jake upale besike i mokracnih kanala u prva tri meseca i jedino sto su mi rekli da sme je suva brusnica, caj i sok od brusnice. puno pozdrava :-)
Cao svim mamama, ja bih samo da pitam da li kada setate osecate kao da vam se sve spusti u donji deo stomaka pa osecate tezinu? Ne znam ni kako da objasnim ovaj osecaj, ali je grozno. Ili mi to beba pritiska besiku pa osecam to "nesto"?! 😕
U cetvrtak idem kod ginekologa pa cu pitati ali me zanima da li jos neko od vas oseca ovo... Inace sam u 23-oj ned.
Molim za odgovor i hvala 😊
23 sam nedelja i dobila sam pomalo strije ispod grudi pa me svrbi sta da koristim da mazem koje kreme ce pomoci da spadne ako moze
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »