Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
U 7.sam nedelji, imam vec jedno dete koje mi je prenelo prehladu, tacnije samo me nos muci i cesto mokrenje. Ima li jos neka te probleme i kako se borite?
pozz.. 7 nedelja sam.. i osjecam da mi se stomak grci, sa prvom trudnocom mislim da toga nije bilo. je li koja mama isto to osjecala ?



















naravnnooo iste
potpuno simptome takodje i ja imam
Pozdrav svim novopecenim mamama :) U sedmoj nedelji sam, bila sam pre pre dve nedelje na uz, doktor mi je zakazao sledeci uz za 23.10. Radila sam betu pre 3 dana i iznosi 52 730. Da li to znaci da je sve ok? Prva mi je trudnoca i jako strepim da li ce na sledecem uz biti sve u redu.
Sve je ok
Da li je neko u 6. Nedelji imao urinarnu infekciju? Ja imam mnooogo bakterije enterokoka, pijem puno vode i cajeva ali bojim se da li moze uticati na plod?
Pozdrav svima,

U sedmoj sam nedelji, bila sam kod ginekologa pre dva dana i rekao mi je da je jako hipoplastican grlic. Da li se neka od vas susrela sa tim? Na netu sam nasla neke postove, jedni pisu da postoji opasnost od spontanog a negde da je to sasvim bezopasno pa sam malo zbunjena. Hvala unapred
Cao svima 😊 u 7 nedelji i danas sam bila na pregledu,al doktor me nije pregledao uopste samo mi je dao da uradim nalaze krvi,da se narucim na uz i da odem kod hematologa..mene zanima da li je uredu sto on mene danas nije pregledao..jer kad sam bila trudna prvi put na prvog pregledu me je doktor pregledao i poslao da radim nalaze..mene je strah jer se ta trudnoca zavrsila spontanim pobacajem😢😢 i danas sam se nadala da cu saznati da li je sve uredu al ja nista saznala nisam😢😢 zanimaju me vasa iskustva...izvini te na dugom komentaru i hvala puno ❤
Nemojte se plasiti bez razloga, u zapadnim zemljama je praksa da pre 8.nedelje ne rade ultrazvuk bas da se zene ne plase ako se nesto ne vidi jos, da ne bi bilo uporedjivanja i pretrazivanja ceka se da se oformi plod i cuje srce. Rano je jos za doktora, ja sam isla prosle nedelje, izracunala da sam 6.nedelja, nije bilo ploda. Najgora nedelja u mom zivotu. Juce sam saznala da sam tek sad 5.-6. i tek se sad pojavio plod. Tako da bez sekiranja, polako samo. Kod hematologa Vas salje zbog krvarenja mogucih koji se na pocetku pojavljuju prilikom usadjivanja. Meni je ove nedelje nestalo, ali sam takodje poslata da vadim krv. Opustite se!
Cao svima, mi smo 7 nedelja, odem u da utvrdim trudnocu sve je ok, odem ponovo dve bebe 😍😍 presrecna sam, ali ako odem treci put sad se vec bojim da ne budu tri bebe 😁 cestitam svim
novopecenim mamama 😘









































Koliko si bila trudna kad si prvi put radila uz? :)
Cao Katarina
U istoj sam situaciji kao i ti. Prosle nedelje mi je doktorka na uz videla tri ploda, a pre toga dva. U toj ranoj fazi moguce je da jedan jaci plod ostane tako da mislim da nemas potrebe za brigom. Lep pozdrav
Danas sam bila kod ginekologa,sve je u redu.
Otkucaji se cuju...Za dve nedelje opet idem..
inace sam 6+5 😍😍😙
Pozz svimaa
Cao svima...Mene interesuje kada grudi prestaju da bole? mene su bolele do pre 2 dana, pa se plasim da nesto nije u redu?
zdravo ja sam danaa usla u 7 nedelji.. osjetim da me steze dole... i da mi se pije puno voda... i moram non stop u wc... da li je to normalno... moja kontrola je tek 9.10.posto u austriju tek od 9 nedelje gledaju do tad je jos beba mala
Cao svima. Sesta nedelja trudnoće sam, beta hcg mi je 1.400, da li jos neko ima ovakav rezultat u sestoj nedelji?
To je ok, i ja sam imala toliku betu.
Pozdrav!Juce sam bila na kontroli kod ginekologa rekao mi je da sam 6 nedeljaa.. Da nije lose,ali da se jos uvek ne cuju otkucaji srcaa. Rekao mi je da dodjem opet za 10 dana. Malo se plasim. Prva mi je trudnoca.Pa se nadam da sad kad budem isla na kontrolu budee svee okejj saa bebom...
Caoo svima, mi smo 7 sedmica, mucnina nas zeza vec 2 dana, i bol kod slijepog crijeva. Da li je to opasno ? Bol je od juce kada sam pojela pola pizze. Boli samo na dodir. :)
cao svima,prva trudnoca,6.4 nemam nikakve simptome osimablagog bola u grudima ali nista specijalno.u sredu prvi put kod dr....Normalno li je da nemamama bas nikakve simptome,ni mucninu ni nista?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Kako da olakšate bebi prve muke: Prehlada i nicanje zuba imaju iste simptome... »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Zadivljujuća fotografija majčinog stomaka u momentu kad ga pogodi kontrakcija »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »