Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Cure,danas mu je zadnji dan 25-e nedelje.Imam malo povisen secer u krvi,jer sam jel dosta slatkog za kratko vreme a s secerom i malo vise plodove vode.Dr mi je rekla da ostavim slatkise mada ja obozavam slatko.Pojedem po kocku cokolade i to je to.Mada sam primetila da mi se nekad "jede" nesto slatko.Da li se neka trudnica susrela sa tim da joj se "jede" nesto,recimo kada vidi u prodavnici a kada kupi izgubi apetit za tim?
I meni su konstatovali višak sad kad sam na ekspertni išla al meni glukoza dobra al su mi ipak rekli da uradim OGTT test. Jel vama to neko preporučio?
PoZdrav drage trudnice, ja sam 25. Nedelja mirujem pa imam bas bolove u preponama i kicma. Dr mi kaze da je sve to od lezanja,iskljucila mi utrogestan,grlic je 32mm. Da li jos neka ima slicno iskustvo? Hvala 😊
Ja ti toplo preporucujem da radis vezbice. Sve lagano I polako, kad osetis da se zamaras odmoris. Moras da jacas kicmu, jer sad sve vise dobijamo na tezini. Ja radim, nisam redovna, jer sam I ovako bas aktivna, ali svaki put mi bas prijaju. Pozdrav.
Hvala na odgovorima. Svako iskustvo znaci. Dr kaze da je rizik prosao i da je sad normalno ali strah je jaci od svega i svaki bol me dodatno uplasi.
Ja sam prvi put osetila bol u donji deo kicme u 22 nedelji kad sam ispricala doktorici rekla mi je da su to lazne kontrakcije.Mada meni je rizicna trudnoca,grlic mi je na 32 cm kao i tebi.Utrogestan koristim 2 puta na dan od 200mg.Ali ako je tebi rekla dr tako onda samo odmaraj.Ja lezim od pocetka yrudnoce tako da znam sta je neprijatan bol od lezanja i kad ne mozes da se namestis a da te ne boli nista..:-)
Ja sam imala problema sa bolovima u preponama, tri dana sam jedva isla. Posle toga, kako doslo tako proslo. Oko toga mislim da nemas brige ☺
Interesuje me da li neka devojka od vas ima bolove u rukama i trnjenje? Mene ruke vec treci dan uzasno bole od lakta do vrha prsta i trnu mi.
Cao,imam I ja isti problem,ali samo u desnoj ruci je izrazenije,jesi saznala nesto?Meni doktor reko da je od spavanja
Cao svima,juce sam isla kod dr grlic mi je uloziv i mekan ali dug 44mm..do pre 3,4nedelje je bio cvrst i otprilike te duzine...uzimam utrogestan 3x i preporuceno je mirovanje...25sam nedelja,ima li koja slicno iskustvo i misljenje neko da podeli
Pozdrav svima! Da li neko ima iskustva sa 4D ultrazvukom u klinici Papic? Hvala unapred.
Ako nisam zakasnila, nemojte ici! Ja sam bila pre nekih mesec dana.. Nije trajao ni pet minuta, nista nam nije pokazao, samo nas je uplasio da je beba nisko.. Toliko me je uplasio da sam posle dva dana dobila bolove! Ukratko, sve ce vam reci samo da vas navuku da dodjete ponovo i date im jos 5,6,7 hiljada dinara...
Cao u 25 nedelji sam i zanima me kakav je osjecaj kad beba štuca?
Danas sam to prvi put osetila i to tako sto se stomak redovno "ritao", a beba je bila dosta nemirna.
Znacete cim se dogodi 😇
Drage mame, zanima me nesto, ja sam 24+4 i beba ima 930 grama, jel ima neka buduca mama isto ili slicno iskustvo.. kad sam citala 650gr svuda pise.. ali nigde nisam nasla podatak da je to nesto nenormalno.. medjutim ja sam malo panicar pa brinem.. iako je doktorka rekla da sve deluje ok i uradila detaljan pregled..
Ja sam 25 nedelja a u.24oj bebica je bila 787 grama
u 24nedelji moja beba je imala 750gr a treba oko 500gr :D Nista strasno,imamo napredne bebice
Draga Marija, nemate razlog za brigu. ja sam 23 nedelja i beba ima 720 g. sve je to u granicama normale. Malo su neprednije bebe. :-) ! Opustite se i uzivajte :-)
Malo krupnija beba,ali znate kad se rodi abd a druga kilaza,vecinom procijene pogresno.Samo uradite ogtt test i reducirajte koncentrovane secere.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »