Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3021
Ostavite komentar
Treba u utorak da mi zakazu carski,jer se mali zvrk nije okrenuo,nasla sam doktorku koja mi u bolnici vodi trudnocu od 8-og meseca.A u domu zdravlja druga zbog doznaka za posao.Na ctg-u primetila kontrakcije,i insistirala da me pregleda,zatvorena sam.Ali posle pregleda curka mi braonkasto,evo vec drugi dan,a pritom uzasno me boleo pregled.Da li je normalno to krvarenje posle pregleda??
I ja sam bas imala pregled 01.09. I dva dana posle mi je sekret bio braon. Jako sam se uplasila pa sam zvala doktorku, kaze da je to normalno posle pregleda. Inace sam otvorena 1,5 prst.
I meni je tako bilo prije dva dana, odmah sam zvala doktora kaze da je normalno da se posle pregleda malo krvari.
Pozdrav buduce mamice,39 sam nedelja,imam menstrualne grceve tj takve bolove cesto,sva sam natekla ( krvna slika i pritisak u redu ) dijareja prisutna,jedva se krecem od bolova,bebac slabije se pomera,ali stomak mi se jos nije spustio,da li je to normalno? I sta mislite da li cu uskoro? :)
Da. Znači da se porođaj bliži. Moja iskustva su slična u prve dve, a i u ovoj trećoj trudnoći. Taman pomislim da kreće, posle izvesnog vremena, bolovi se umire. Ja se osećam kao da sam 100 godina trudna i jedva čekam da se porodim i zagrlim svog trećeg sina.... :-)
To su znakovi da ces uskoro... ja sutra ulazim u 40u nedelju ali jos uvek nista. Povremene kontrakcije i bolovi i taman kad pomislim da je poceo porodjaj svi simptomi nestanu:-).
Srecno svima!
I ja sam 39 nedelja i imam grceve poput menstrualnih od prosle nedelje alli jos uvek nista...
pozdrav, dali koja ima duplo manji trbuh preko noći? a bebica da se skroz umiri? bez ikakvih bolova i znakova poroda. ako ima javite.
spustio ti se stomak najverovatnije pa imas osecaj da ti se stomak smanjio :)
dali neka mama planira da se poridi u Narodnom Frontu ili je vec imala iskustva sa Frontom? ❤😊
Trudnice moje kako se osjecate ovako pred kraj?
Javi Nataša, kako si prošla :)
Jao vjerujem, ja danas na pregledu i 1 mala kontrakcija i ja ono jupiii ☺ kad kaze doktorica samo 1 prst otvorena 😂 nećeš ti još.. Veceras mi curi mleko kao ludo. Nekad mi se čini da previše razmisljam kako i kad će krenuti pa mi se čini da sve simptome imam...ali nikako 😀 srecno Vam
Mene je sve nesto pocelo bolit zadnja dva dana,leđa,stidne kosti,donji dio stomaka,pritisak,sve se nadam nesto ce se pokrenut,a ono nista.
Ja sam super ☺ osim laznih kontrakcija i dijareje nista me ne muci ☺ svaki dan se nadam bebici 😂 ne mozemo docekati termin 😘😘 srecno buducim mamicama 💋❤
Pozdrav mamice, imam jos 10 dana do termina, dosad na pregledima imala sam normalan krvni pritisak. jucer i jutros bio je 140/85. Osjecam blagu vrtoglavicu i glavobolju. Imate li kakav savjet s obzirom da mi je dr na godisnjem i dolazi tek za sedam dana. Da napomenem imam urednu trudnocu bez bilo kakvih problema. Hvala
Meni je par dana bio povisen u 38 sedmici, skoro cijeli dan a navece padne i tako par dana. Moze biti od dosta tecnosti, ali svakako trebate prijaviti doktoru 😘 srecno
Javi se bilo kom doktoru i to hitno!!! Dr u domu zdravlja, hitnoj pomoci, urgentnom... pritisak iznad 135 mora da se prijavi dr.
Drage mame, da li se pred planirani vaginalni porodjaj uzimaju karlicne mere? Ja ne zivim u Srbiji, a ovde gde zivim praksa je potpuno drugacija..
Uzimaju se. Bar ovde gde sam ja, Narodni Front, a predpostavljam i u drugim porodilistima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Polazak u vrtić je veliki korak za vašeg mališana. Pomozite mu da što lakše prihvati ovu novinu. »
Osigurajte zdravlje svoje porodice na čak 35 godina »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »