Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2826
Ostavite komentar
sa prvim djetetom mi je tako bilo, na kraju izasla na 36 ukupno se udebljala, pazite sta jedete vise voca i povrca
Pozdrav Marina. Moje misljenje da je to mnooogooo. Ja sam u 19 toj nedjelji i druga mi je trudnoca a dobila sam samo kilo. Ni u kom slucaju ne smijes da jedes za dvoje i izbavi slatko. Mnogo ce ti biti tesko kako budes odmicala sa trudnocom. Jedi sto vise voca i povrca bez hljeba.
Da dodam da sam 20-ta nedelja.
Zdravo drage trudnice, 19 sam nedelja. Posle nedelje sam bila na uz i dr je videla cistu na bebinom mozgu. Rekla je da je prolaznog karaktera, da ce se povuci do sledeceg pregleda i da ne brinem. Verujem joj i pokusavam da ne brinem, ali me paranoja ubija pa vas molim da pisete svoja iskustva ako je neko bio u slicnoj situaciji.
Zdravo ! 18.sam nedelja i bila sam pre nedelju dana na uz i meni je dr rekla da beba ima cistu, ali da ce do porodjaja da nestane, i da je redak slucaj da se dete rodi sa cistom. Inace jos mi je dr rekla da je to najcesce kod decaka, i da ne treba da se opterecujem, poslala me je na ekspertski uz za 2.nedelje idem. :) uzivaj i bice ok nisi jedina, misli pozitivno :) pozdrav
Zene imam jedno pitanje. Da li neka od vas pije virak u drugom trimestru? Za prvi trimestar sam citala da ne bi trebalo, za drugi da je cak pozeljno jer ojacava zidove materice ali opet mi radi neki crv sumnje pa me zanima pije li neka od vas?
19 sam nedelja neradim nigde kakvu pomoc primaju trudnice za to posto vidim po fb pa bas sad i ne razumem?
Ćao komšinice 😊
zanima me ovde za Krupanj pa zato pitam
pa ja sam iz Krupnja Srbija pa zato ne znam ne radim nigde
za hrv. je 1600kn ako nisi u radnom odnosu
Cao svima, da li je neka mama koristila ili koristi jastuk za trudnice? Ja danas kupila u Aksi, pre toga sam dosta citala na forumima o njemu i vidim sve mame su zadovoljne. Kad se okrenem na bok stomak mi visi i bas mi smeta, nocu ne mogu da spavam. Ja sad kao da ga isprobam, ne podupire mi stomak uopste. Mnogo je napunjen i tvrd. Bolji mi je bio Dormeo jastuk koji je bio tanji i taman mu podigne stomak onoliko koliko mi treba da mi ne visi i ne smeta. Dodje mi da ga vratim. Kakva su vasa iskustva?
Drage majke,htjela bi sa vama podijeliti svoje iskustvo.
ovo mi je prva trudnoca, trenutno se nalazimo u 19tj. nisam imala nikakve mucnine do sada,eventualno kada bi pojela nesto sto mi ne pase.
medutim posto sam u 19 tj. malo mi je pocelo biti cudno sto se crtica na vagi ne mice sa moje tezine prije trudnoce. voljela bi cuti vase komentare?! dali bi se trebala oko toga brinuti?
Cao Tina... Nema potrebe da brines. Takodje sam kao Sanja smršala 4 kg, sada sam 19 nedelja i ne dobijam ni gram. ☺️
draga,ja sam smrsala oko 4kg 20ta ned,presla u vegane😀
I meni je ovo prva trudnoća, 19. sam nedelja. I tek u poslednjih mesec dana sam se ugojila nešto manje od 2kg. Iskreno, ne vodim uopšte računa koliko količinski jedem. Jedem koliko mi prija i šta mi prija. Tako da, mislim da tu nema mesta za paniku. 😊
Drage moje 19 sam nedelja, na pregledu mi je doktor rekao da imam pojacane kontrakcije, od pocetka trudnoce osjecam bol u donjem dijelu stomaka, ali su sad dosta jaci, donji stomak mi je cesto tvrd, kakva su vasa iskustva sa tim? A inace sa bebom je sve ok, dobro napreduje i vec je osjecam.
Ne nosim nisko, beba je u dobrom polozaju i sve ostalo je ok, sem tih kontrakcija, da pijem duphaston od pocetka trudnoce i magnezijum. Doktor mi je rekao da kotrakcije mogu biti opasne i mogu dovesti do pobacaja, sto me jako zabrinulo inace mi je prva trunoca.
I ja isto osecam poslednjih nedelju dana a sad sam usla u 19 nedelju ali nisam bila na kontroli jer sam isla skoro. Jel inace nosis nisko? Meni je samo rekla da moram da se pazim jer nisko nosim. Jel to opasno, jel uzimas neku terapiju?
Zdravo mame, bila sam prekjuce na pregled kod Ginekologa, hteli da vidim pol, ali se bebi bas nije dalo. U svakom slucaju, to sto je mogao da vidi nije bio siguran, al kaze da je 80% Decak, inace odavno imam osecaj da ce biti decak. Beba je 283g teska, sto znaci, nesto teza nego normalno. Kakvo je vase iskustvo?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »