Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1603
Ostavite komentar
i ja sam imala uzasnu mucninu i povracanje sa prvom bebom prva tri mjeseca cak infuzije primala al sa bebom bilo sve ok. i sad sa drugom mi je isto nesnosljivo povracanje i mucnine ali nadam se da ce ubrzo proci. Tako da niste jedini...
U osmoj sam nedelji, plod je pre dve nedelje bio jedva 1 mm, a sada 3 mm. Da li neko ima slicno iskustvo? Beta je visoka.
Cao, u 8 sam nedelji...tacnije 7 nedelje i 3 dana,isla na UZ ali nije se culo bebino srce. Za 3 dana opet na UZ ako se opet ne cuje onda na ono najgore. Molim vas ako neka ima neko iskustvo. Pozdrav svim buducim mamama
Evo ista nedelja i dan i isti problem, nema odgovora za vase pitanje, znaci nema ni nade za mene.😔
Cao, 8 sam nedelja danas na ultvarzivuku cula bebino srce, i sve analize u redu. ☺
Ja se izvinjavam, slucajno sam stisnula minus :-)
cao, u 8 sam nedelji i juce sam se izgledala prehladila i sada me hvata neka jeza...merila sam temperaturu i imam 37.2,...zanima me koja je temp.normalna za 8 nedelju? koja su vasa iskustva... i da li ste imale probleme sa prehladama... hvala
Caoo,u osmoj sam nedelju trudnoce,osjecam se dobro 😊
Trudnoca je uredna,ali imam vodenu cistu na desnom jajniku 4cm 😣
Da li je neko imao slican "problem" i kako se zavrsilo? Posle koliko je pukla?
Pozdrav 😗😗😗
Zdraavoo, zdravo. :))
Za dva dana sam u 8 nedelji trudnoce, inace prva mi je trudnoca pa me sve interesuje. Za sad je sve super, hvala Bogu, Ali na sve to imam jedan problemcic sto me bas iritira. Inace sam krupnije gradje i uvijek se nalazio koji visak kilograma ali nisam obracala veliku paznjuu sve do sad , dok se nisam izvagalaa i dok mi ta ista vaga nije pokazala 101kg. zastasujece jee jos zaa za ovaj pocetak. Sad pokusavam sto vise da ishranu doved u red jer ne bi bas voljela pa prelazim stotku. Da li je jos neko imao isti problem kao i ja?!
😐😐
Cao svima :) U 7.sam nedelji i na prvom pregledu mi je receno da imam cervikalni polip velicine 5mm do 1cm. Doktorica mi je rekla da treba da ga skinem. Medjutim, drugi doktor mi je rekao da ga ne diram, da on moze i sam da nestane. Citala sam malo i po internetu i uglavnom pise da se ne preporucuje skidanje u trudnoci, jer moze doci do infekcije, a polip sam spadne ili u trudnoci ili posle porodjaja. Da li neko ima slicno iskustvo? Hvala :)
Zdravo svima ☺👐👐 imam jedno pitanjeee,pre 3 nedelje sam bila kod ginekologa i utvrdili trudnocu,5+6,5 mm.. posle 2 nedelje sam otisla kod drugog gin.koji ce mi voditi trudnocu,utvrdjeno je i tu,ali,po njegovom sam 5+1,i cak i posle 2 nedelje od prvog pregleda i dalje je 5 mm,a trebalo bi onda da sam 7nedelja,on kaze da ili nesto nije u redu ili je kasnije zacece bilo. Na UZ se vidi da se posteljica formirala,ali se plod vidi samo kao senka,a srce se ne cuje,cuje se samo šum. Rekao je ako prokrvarim da se javim ranije,a ovako za 2 nedelje,ako je isto stanje da uradimo kiretazu. Prva mi je trudnoca,prestale su mi mucnine,imam nesanicu,imam bolove u stomaku jace s vremena na vreme,pre 3 dana mi je na vesu ostala nesto,poput sekreta,zuto braon,a na papiru roze. sada nema. Sta vi mislite? Da li je neko imao slicnu situaciju. Plasim se spontanog. Poz svim biducim mamama 💖
Isto imam taj sekret, stomak me boli s vremena na vreme, kao da cu da dobijem. Juce bila na pregledu, sve u redu, sve odlicno. Opusti se i razmisljaj pozitivno. Srecno
Pitanjce šta pijete od vitamina i koju folnu kiselinu.Ja sam od danas u 8.nedelji i već tri dana imam nesnosne mučnine ništa ne mogu da jedem.Čak sam pomislila da je i od folne.Pijem običnu galenika.Imala sam krvarenja pa pijem utrogestan da li je moguće da je i od njega.
Meni je gibekolog za mucninu prepisao antimetil tablete koje su prirodne, na bazi djumbira i bas mi pomazu. Pitaj ga da li mozes sa tim da probas.
cao, ja sam u osmoj nedelji trudnoce, prva trudnoca, vec 2 dana osecam po malo bolove u dodjem delu stomaka ali vise na levoj strani, kao neko probadanje. Da li je neka od vas imala takve probleme, i ako neka zna kazite mi sta da radim?
Sve je to normalno :)
Ne brini.Ja sam u 8om tj trudnoce i tu i tamo me jos uvijek zna probadati,ali sve je to ok :)
Maternica ti se siri i zato imas takve bolove kao da ces dobiti menstruaciju
Imam braonkasti sekret vec sest dana, pijem utrogestan i primam inekcije svaki drugi dan,sad mi je treca, ali krvarenje ne prestaje?da li se desavalo nekome i kada ce prestati taj sekret?
Cao, ja sam pila utrogestan i primila dve injekcije pr. i sekret je stao cim sam malo usporila licno ja. Dook sam povracala i naprezala se sekreta je bilo, dok ssamm ssve podredila sebi, prestala sam i da povracam a i sekret je stao. Otidji na pregled ali ne bi trebalo da je ista ozbiljno. Javljaj!
pozdrav!
osmi sam tjedan trudnoce neki dan sam pila sok od bazge, inace sam obozavala taj sok al kako sam ga pila osjecala sam vrtoglavice i mucnine neki su rekli da je i zbog tlaka... dali se kojoj od vas to događalo?? da je nesto prije obozavala a da odjednom ima problema s tim??!
Vjerovala ili ne ,jucer sam citala koje cajeve je preporucljivo piti,pise da nije preporucljivo cajeve od bazge piti bas iz tog razloga.Jer izaziva vrtoglavice i mucnine.Vjerujem da ima veze i sa sokom.Tako da bit ti bilo bolje da izbacis,koliko god volis
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »