Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2436
Ostavite komentar
Ovaj komentar sam davno ostavila,ja sam sad vec 15 dana pred porodjaj... nemoj da se plasis... ja licno taj polip nisam dirala ali desilo mi se par dana nakon sto su mi ga otkrili da sam maloo pa ne prokrvarila nego mi je islo kao braonkasto i iz tog razloga sam pila utrogestan 3×200 pa negdje do 34 nedelje... uglavnom budi pazljiva dok trudnoca jos malo ne ojaca,nemoj imati odnose i bice sve ok... i da,na tvom mjestu ja to ne bih dirala,kod nas u Crnoj Gori nikako ne preporucuju odstranjivanje toga u trudnoci...
cao imam isti probem, takodje 16 sedmica i nasao mi je taj myom se kod nas u austriji kaze ali to je to sto mislis. i ja trebam neki savjet ili misljenje jer sam i sama malo uplasena. i meni je receno da operacija nije bas najbolje rijesenja. ali ukoliko ostane 4 cm kao do sada ne bih trebao da bude problema.. pa sad moramo da vidimo kako ce da se odvija sve to
Drage trudnice, mene zanima sta znaci to 16+2? Da li to znaci da je moguce da sam trudna 18 tjedana ili sta? Stvarno se ne razumijem, pa ako koze neko da objasni. :)
16 tjedana 2 dana
Verovatno 16 nedelja i 2 dana :)
To znaci 16 nedelja i 2 dana 😊
pozdrav svim mamama. 16.sam nedelja i vec nedelju dana imam dijareju ujutru uvek kad ustanem a nekad i uvece. Ne znam da li je to razlog za brigu?
l.p.ja sam pomalo zbunjena oko termina poroda naime prvi dan poslijednje mens.je bio 6.04. na prvom pregledu dr.mi je rekao da sam trudna 9 tj.nakon obavljenog transvaginalnog rekao mi je da je trudnoca manja za mj.dana i da sam trudna 5 tj.dr .doktor mi na pregledu rekao da sam trudna 13+2 i termin 16.01. Jos nisam osjetila bebu,i zbunjuje me to racunanje..odnosi nezas.su bili 24.04 i 9.05..
Racunaj zadnji dan menstruacije + 7 dana, pa plus 9 meseci.
Pozz mame i buduće mame.. ☺ 16. sam nedelja i imam kontrakcije, doktorka kaze da ne brinem jer sam zatvorena, ali ipak se malo brinem. Dala mi je Utrogestan od 200ml (mislim da se tako zove 😁), da li je neka imala slicnu situaciju i kako je prosla?
Ja isto imam kontrakcije, u 12-oj nedelji sam bila u bolnici 4 dana zbog toga. Doktor sada kaze da je sve u redu, da sam zatvorena, ali da moram da mirujem i da se ne krecem puno. Takodje koristim Utrogestan od 200mg, koristila sam vaginalno na 8h, a sada ujutru pijem, a uvece koristim vaginalno.
Isti slucaj,samo sto planiram put za 7 dana,a doca je bila nestozaintereaovana za razgovor o putu,da ili ne,tako da planiram promeniti lekara,tj.cuti jos jedno misljenje.
zdravo zene, 16.ta sam nedelja ,nosim blizance . Eh u zadnjih par dana osjecam neko cudno probadanjr od grlica prema stomaku , traje par sekundi .Ali cesto se javlja . Poceli su me i jajnici zigati. Da li se neka susrela s tim . Bila prosle sedmice n uzv sve ok al ovo me bas brine. .
Takodje sam 16. nedelja, imam i ja takva probadanja koja traju po par sekundi. Juce sam bila na kontrolu, beba je super hvala Bogu, grlic takodje, osim sto imam kontrkcije, i sad ne znam da li mozda to ima veze sa tim, nisam pitala, ali sam napomenula ta probadanja..
Buduce mame, u 16 sam nedelji, ceo dan me stomak boleo i zeludac.Da li trebam lekaru da se javim?
Mene želudac i stomak bole često, tj. kad sam gladna ili kad puno jedem. Onda popijem nanu ili kamilicu i polako čujem kako creva kreću da rade i tada bol ptolazi. Bez brige, otežano je varenje, verovatno si nešto teško jela.
Zdravo buduce mame :-) Ja sam u 16-oj nedelji, cini mi se da sam osetila bebu par puta, ali to mi se desava jednom u tri dana, da li je normalno da se tako retko javlja? :-)
Pozdrav budućim mamama :) Zanima me jedna stvar, ja sam u 16. nedelji, ovde piše da bebu još uvek ne mogu da osetim kad se pomera. A ja sam danas doživela suprotno osetila sam bebu kako se pomerala i videla sam kako je udarila ustomak sa leve strane. Da li je još neka od vas doživela ovo u 16. nedelji?
sa prvim nisam osetila bebu u 16.ned vec u 19,20,sa drugim 16.ned i evi sa trecim 16.nedelja i jos uvek nista.
Ja osecam isto, isto sam 16 nedelja :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »