Komentari za tekst "Vaša 30. nedelja trudnoće"

Komentara
2874
Ostavite komentar
Meni dr rekla samo menjaj ves sto vise i da je pamucan. Nikako dnevne zbog bakterija.
Drage,kazite mi ima li neka snizene limfocite... meni su npr.16.1...inace sam malo anemicna,nista abnormalno ali jesam jer kad sam proveravala feritin bio mi je 4.6 a donja granica mu je 15... koristim heferol 2nedelje,za 2nedelje treba da proverim feritin,a gvozdje mi je 25,hgb 113
zdravo,29+2 sam,nosim blizance😄,i od pre dva dan mi vise otice desna noga nego leva,a i "trtica" me pocela boleti. Da kazem imam kontrolu zakazanu u sledecu sredu.
jel imao ko takvih problema,i jel treba da se brinem? Hvala vam😘
sve isto kao tebeee :)
+ fali vazduha , tesko disem , prepone bole hahahaha 😂😂😂.
pravi 🐋🐳🐳
veliki pozdrav :*
i srecnoooo !!!
Bila sam na kontroli, otvorena sam, bebac mnogo, mnogo nisko, dala mi terapiju progesteron na nedelju dana, utrogestan vaginalno... Strogo mirovanje, izgleda da sam imala kontrakcije sinoc, pritisak za mokrenje non stop, danas malo manje... Inace 30 nedelja... Dala mi je uput za svaki slucaj... Savet zene? Da li ste izdrzale do kraja?
Pozdrav svima vama,zanima me je li imao ko od vas problem sa kondilomima.. Skidala sam ih prije mjesec dana laserski,tacno evo posle mjesec dana pojavili su se opet skoro pa u istom broju... Ako je neko od vas imao iskustva sa tim voljela bih da mi se javi na email: bojanaa.janicic94@gmail.com 😍😙😙
Pojavio mi se smedji iscjedak prije 4 dana.. ne ide stalno al nije ni prestao u potpunosti..30 sam sedmica..na pregledu mi je konstatovan cerviks 25,9 mm..razlog za uzbunu ? ? ?
Probaj da koristiš ricinusovo ulje. Dovoljno je na tuferu ili vati da nakapaš i namažeš se dva do tri puta dnevno. Za par dana primetićeš da potpuno nestaju.
Trideseta nedelja sam trudnoce boli me stomak pod dnu ponekad ,da li je to normalno?
I mene isto. I prepone pogotovo. u cetvrtak sam na kontroli pa cu videti. A uradi urinokulturu, mozda imas neke bakterije. Ja sam ih lecila, sad cu videti jesam li ih izlecila kad uradim nalaze.
kada ste prvi put radile ctg,tj. u kojoj nedelji?Sada sam trideseta nedelja i još uvek nisam išla na ctg.
Ja imam termin tek u 35 sedmici, sad sam 29+3tt.
mislim da to ide kad se udje u 9.mesec
Drage moje treba mi misljenje..
Da li smatrate da voce deblja..
npr poslije 17:00 ne jedem slanu hranu,osim voca mada voce jedem cijeli dan onako u ritualima.. (banana,grodzje,nektarine) to je swe sto jedem od voca trenutno.
Voce ima dosta secera a u trudnoci se secer povecava od 7. meseca otprilike jer su celije manje senzitivne na njega sto znaci da ostaje dosta slobodnog secera koji direktno ide kod bebe i bebin pankreas se forsira, zato ne treba preterivati sa vocem, testima i sličnim sto ima puno secera. Ako je Ogtt dobar moze vise ako nije onda minimalno. Nije problem sto ce se trudnica ugojiti, problem je sto nije dobro za bebu. Znaci umereno sa vocem.
To sve sto jedes se ni ne preporucuje u trudnoci jer ima najvise secera :) a pritom i najvise udebljava :) mozes da jedes jabuke, tri maximalno mandarine, grejp... i to ti je to :)
voce je zdravo na prvom mestu, time se vodite kad jedete, a kilaza je manje bitna. Najvaznije je da dete kroz voce dobija zdrave sastojke i napreduje. Ja najvise jedem nektarine i lubenicu, najbolje osvezi, poz :-)
Molim vas za pomoc ako je neka trudnica imala isti problem. Veceras me uhvtio bol u pupku i sa desne strane pupka. Ujutru cu nazvati doktora. Stvarno ne znam kako bi opisala tu bol, nije jaka ali je kao neugodna, najvise me boli kad ustanem 😐 bebica je aktivna i osecam njene udarce. Da li je neko imao slican problem?
Molim vas informacije..
Na trudnickom sam vodi se od 13og marta, prvih mesec dana mi platio poslodavac, i drzava mi placa od maja.. Za maj mi bila uplata 17.07. i kad sam otisla u socijalno rekli su mi da mi nisu predali doznake za jun. Odem zatim kod knjigovodje i ona mi kaze da ne moze da mi preda jos doznake dok se ne izmire obaveze prema drzavi.
Platu je poslodavac pustio zaposlenima u medjuvremenu a meni jos nista nije odradjeno. Jel ima neko iskustva i sta da radim?
Negde na kraju svakog meseca idem kod doktora (drzavnog) on mi da doznake koje odnesem knjigovodji. Na bolovanju sam od 11.04 i svakog 30 u mesecu mi leze bolovanje. 2 x sam bila na lekarskoj komisiji i rekli su mi da ne dolazim vise. Pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »