Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1263
Ostavite komentar
Drage mame, moj mišić za 4 dana 4 meseca, sad na kontroli 7200kg i 62 dugačak, sve ok, samo sisa, na 2h još uvek, tačan je kao sat, čim prođe 2h javlja se 😂 imali smo zadnjih par dana period da se često budi i traži da sisa noću, ali prolazi ga to.. Da li je još neko imao taj problem? I šta je sa uvođenjem hrane, ja ne bih još dok lepi naprejuje i dok ga dojim... pozdrav!
Moj bebac 71 dugacak i 8.900 tezak....
Mašala 😱
Aman cime ga hranis 😂
Moja bebica za sedam dana puni 4mjeseca dugaca 64,a teska 6700 😊
Moj puni za 6 dana 4 meseca i imamo 6600 i dugi smo 68cm😊🙏 Vec sam mu dala kasicu od jabuke i breskve i super je prihvatio samo mulja 😊😊
Moj Luka ce za dva dana 4 meseca, ima 8kg, 66cm dug. Dojim ga samo i to samo iz jedne dojke, nece nikako drugu. Kad cete poceti cvrstu hranu? 😊 meni pedijatar kaze posto tako lepo napreduje do 6 mes da ne dajem nista.
Moja za 11 dana puni 4 mjeseca i teska je 6500 hihi 😍 da su nam djeca ziva i zdrava puno godina 🐣💕
Ne znam kako je bilo pre 35god sa AD mlekom za mame koje nemaju mleko za bebu I da li je to postojalo tada,znam da je moj muz odrastao na domacem kravljem mleku(naravno razblazenom) I evo ga dan-danas ziv i zdrav,bez ikakvih alergija na nesto. Kao I sva deca iz tog I prethodnog perioda. Danas odjednom kravlje mleko toliko stetno?! Ne razumem... ili se samo misli na ta kupovna mleka?
moj bebac ima 3 meseca i 4 nedelje,pije iskljucivo kravlje mleko vec mesec dana i ima 7 kg i 70cm!napreduje bolje nego neke bebe na dohrani!nije nabrekla i nije sva mlitava kao sto su mnoge bebe koje piju dohranu.proveravala sam joj i krv nije malokrvna kao sto tvrde da bebe postanu od kravljeg mleka i nema uopste grceve. sa kravljim mlekom sam pocela jer smo moje 2 sestre i ja odrasle od 2 meseca na kravljem mleku i hvala Bogu zive i zdrave smo a i sva nasa deca!(one imaju po 2 dece koji su sad vec osnovci i oni su takodje odrasli na kravljem mleku!)
a sta je drugo dohrana nego mleko u prahu tretirano hemijom!koje se u vreme rata davalo deci iz crvenog krsta jer je bila nestasica mleka!a kasnije su farmaceutske kompanije to uzele pod svoje i uvele kao moranje da bi zaradile vise para! svaka cast novopecenim mamama koje misle da je dohrana zdravija,ali ja moje dete necu 'podgojivati' i hraniti hemijom!
p.s. nikako kupovno kravlje mleko!iskljucivo domace,od jedne krave(ne mesano od 2 ili vise) i u pocetku razblazivati sa vodom!
koliko je vaša beba imala kilogramA u 4 mesecu? 💟💟💟💟
Moja je u starosti 2 meseca i 22 dana imala 6210 g i 58.5 cm. Od tada je isto pridobila na težini i dužini, a za koji dan ćemo kod pedijatra.
Mi imamo 8kg. a rodjeni smo sa 3750g. 😆
Beba za nedelju dana puni 4.meseci i mnogo tesko se uspavljuje,po 5-6 puta je stavljamo u krevetac i miislimo spava ,kad za neki minut ponovo zaplace.Inace lepo napreduje,dojim je!
Cao, moja beba koja ce za tjedan dana 4.mj, vise nikako ne spava nocu. Cijelu noc se previja, izvija, prducka (ocito nam ni stomak jos ne funkcionira 100% kako treba iako je iskljucivo dojena beba i bas pazim sto jedem), kao mala glista 😕 Pretpostavljam da se radi o zubima jer je do unazad dva tjedna spavao puno bolje. Preko dana trpa ruke i jede ih, tocno vidim da mu to pase za desni. O baljenju da ne pricam... Znam da je sve individualno i da ovisi o bebi kad ce prvi zubici niknuti ali eto, koja su neka vasa iskustva 😊 cisto da mi bude lakse... ili teze 😂
drage moje je li se kod vasih beba sredila situacija oko nocnog spavanja i tog izvinanja i gasova jer moja beba to trenutno radi i skroz slabo spavamo. utjesite nas da ce proci 😉😉
Moja malena je isto to radila pa sam joj opet davala kapi espumisan da bi lakše prduckala i kakila. nema više tih problema, opet spava celu noć spokojno. A što se tiče balavljenja i trpanja ručica u usta- isto i moja to radi.😋
I moja je ista takva ali ne brini nista menjaju navike samo,i moja je cela u ligama :) kao da ke svakog trenutka izbiti zubic ali njima treba dva meseca pa i vise da bi izbili.Sve najbolje vam zelim i samo strpljivo caos
i moj sin isto tako. Uvija se glavom mrda lijevo desno. A preko dana bas mirno spava. Ruke u usta non stop
zdravo svima, imam pitanje kako ste zapocinjale hranjenje kasicama, prvih nekoliko dana jedan obrok pa kasnije vise ili kako...!? mi sad krecemo... 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »