Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
Pozdrav mamice :)
Da li je neka mama išla na more u trudnoći, 3 mjeseca nam je i 9 dana :)
sve je uredu :)
I kako se sve završilo, čega ste se najviše pridržavale :)
Hvala :*
Upravo sam stigla sa mora a 14. ned. sam...opusteno i uzivajuce 😊
Ja sam bila u 9.nedelji i to sam kampovala. Nisam imala nikakvih problema, samo uzivaj i slusaj svoje telo.😀
Zdravo!! Ja bila na moru u 12oj nedelji trudnoce. :) dobro sam podnela put (isli busom u Grcku), mogla sam jesti sve, puno smo setali. Nije bilo nikakvih problema :)
Cao buduce mamice,ovo mi je prva trudnoca,pa je valjda normalno da imam neke strahove. Da li ste imale iskustva sa povisenim otkucajima(111,115)? Inace usla sam u 15-tu nedelju.
Cao mame, moj vam je savjet da ne pijete nista za brzi rad srca jer je to u trudnoci normalno. Drugacije se dise i srce kuca brze zbog bebe. Tako da se opustite i uzivajte. Sto manje mislite o tome i necete osjecati. 😊😘
Ja sam imala oko 100. Isla kod doktora i pijem verapamil od 40mg 2x1. Meni su rekli da je od trudnoce.
Cao mame,
Kreatinin mi je ispod normale, 32.. A normalan je 53-80.. Treba li da se zabrinem ili je to normalno u trudnoci? Hvala..
danas mi je iscurela pldiva voda 14+3 bliznacka trudnoca ima li ko slicna iskustva bila sam kod doktora kazu da bebuce imaju srcevu akciju i pokrecu se ali jedna ima manjak vode sutra radim dopunska ispitivanja ali nemogu
da cekam recite mi dali je neko imao slicmo iskustvo
Mozes li mi molim te odgovoriti kako je prosla situacija... vidim da je post od ranije ali ja trenutno lezim u bolnici zbog istog pa sam strasno zabrinuta (14.ned.) Hvala...
kako izgleda to kad ti iscuri plodova voda ?izvinite ne znam nista o tome prva trudnoca ..kako si sada?😔😔
Drugarica je imala isto iskustvo. Znam da je pila mnogo više tečnosti i da su joj doktori u niškom kliničkom predložili da je šalju za Beograd, jer tamo rade ( ne znam kako se to stručno zove) ali je suprotno od aminosinteze, tj ubacivanje vode u posteljicu.Raspitajte se za tu metodu.
Upravo lezim u bolnici zbog istog problema vec pet dana. Kod mene curi usljed komplikacija poslije amniocenteze, iako je mnogo vode otislo, za 5 pada koliko sam ovdje, curenje je stalo, pocela se voda obnavljati,beba je dobro zasad, idemo opet danas na sonografiju da provjerimo stanje. Lezim u njemackoj bolnici. Meni su rekli dok nemam bolove, krvarenje, kontrakcije i temperaturu sve se moze unormaliti, amnoionska vreca moze zacijeliti dok se plodna voda svakodnevno obnavlja i nadoknadjuje. Tako da cekam i ja i pratim, pokrivena sam antibioticima, nije sve izgubljeno, ne plasite se, idite doktoru i strogo mirujte u bolnici.
Pozdrav! Da li neka trudnica ima nizak pritisak i ubrzan puls? Uglavnom se javlja u stanju mirovanja. Ne znam koliko je opasno i da li treba da se javim lekaru/kardiologu.
proverite hormone štitne žlezde tsh, ft3,ft4
Pardon Nevena (ne Dijana) :)
I meni je inace nizak pritisak, a sada pogotovo, 90/60 i nizi. Vise me brine taj ubrzan puls, ali ga isto povezujem sa pritiskom. Hvala na odgovoru Dijana. Valjda ce biti bolje kad prodju ove vrucine konacno. Pozdrav :)
Pozdrav,ja imam nizak pritisak inace a sad u trudnoci je jos nizi. Nizak pritisak normalno prati povisen puls. Ali ne znam koliko ti je nizak ,meni ume da bude 100/55 i to je ok
Pozdrav u 15. Sam tjednu.Trenutno imam srednje obilan tamnosmedi iscjedak. Da li je imao tko od vas?ne znam da li da idem na hitnu 😕
Draga Ivana, ja sam ga imala u 12 nedelji i bris je pokazao enterokok u veoma malim kolicinama(izlecila makmiror vaginaletama 8 dana)
Kao i ureoplazmu s kojom se nadam uspesno borim...
Dpores toga uocili su da horion-posteljica prekriva usce. Slj se polako povlaci na gore tako da je sad taj iscedak svetlozut i to samo pkvrwmeno na 5-7 dana (ima miris gvozdja-krvi)
Drage zene avima preporucujem josif pancic ili iz apoteke bg caj protiv urinarnih infekcija za trudnice- za svaki slucaj. To se nikad ne zna vremw jw varljivo a i bolje se piski kome je besika pritisnuta
Pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »