Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Pozdrav, u desetoj sam nedelji trudnoće, zanima me da li je neka imala problem sa zuboboljom, u pitanju je zub za vadjenje...
pozzz, moj savet ti je da posle 12.nedelje odes kod zubara i da ga izvadis i ukoliko imas jos neki za popravak da ga stedis jer u trudnoci zubi znaju znatno brze da propadaju. Posle 12. nedelje mozes da dobijes anesteziju ali navedi da si buduca mama 😊...sve najbolje
Pozdrav svima.U 10 toj sam nedelji trudnoce i jos uvijek povracam tako da niti na tezi ne dobijam nista.Pa me zanima ima li jos koja takva iskustva i da li je to ok,malo me brine.. Hvala unaprijed.
super je to
Pozdrav svim mamama ☺, u 10toj sam nedelji i dobila sam svega 1-1.5kg na tezini. Stomacic mi se jako malo vidi u donjem delu, uvece i popodne se vise primeti. Kakva je situacija kod vas? 😘
10. sam ned i dobila sam 2kg al mi se stomak bas vidi...treca mi je trudnoca 😊
ja sam isto dobila 1-1.5 kg i to me strasno nervira jer pazim da ne dobijam na kilazi kao prosli put kad sam istim tempom kao sad krenula i zavrsila sa +23kg . uzas,mnogo mi je smetala kilaza na porodjaju.
Cao buduce mame ja sam deseta nedelja trudnoce pijem utrogestan tri puta jer sam malo krvarila a stomak me boli svako popodne uzas inace druga trudnoca a sa prvom sam prelezala u bolnici i sad se boim da opet nezaglavim!
Drage dame,možete li mi objasniti kako doktori uzimaju mjere za dabl test? Prva mi je trudnoća i niko mi nije pričao i tome..
radi se ultrazvuk i vadi se krv
Pozdrav svima, ja sam novija na forumu.
Trudna sam, trenutno u 10-oj nedelju pa me zanima da li neko ima slično iskustvo. Kada se nakašljem zaboli me u predelu desnog jajnika. Znam da jajniki u trudnoći ne mogu da bole jer u trudnoći oni ne rade. Šta to može da žnači? Da li treba da brinem?
pozdrav :-)
Cak i kad se nakasljes? Desavalo mi se svega 2 dana pa je prestalo.. Ali znas kako je kada je mi je prva trudnoca pa za sve se brines...
hvala
Zdravo, i ja sam trudna 10 n. i zna da me zigne ispod stomaka i dr. kaze da je to normalno i da nema potrebe da brinem 😊
Cao svima. ..
Ja sam danas 10+2 nedelja,bili smo prekljuce kod doktora sve je super,razvijeni su joj prsti na rukama i nogama,laktovi,ramena,kolena pokrece se ali ne osetim jos pokrete,duzina 30mm a tezina 5 grama.Da bebica nije bila okrenuta mozda bih i saznali pol :) Inace,nesto se bas debljam oko struka ove nedelje,zene jel ima neka slican simptom?
Hvala Selena :)
Sve je to normalno,svako se drugacije deblja,a sad ce i stomak da raste...Meni se stomak video vec u 8 nedelji,ja sam mislila da je nadutost,ispostavilo se da nije,doktor ostao u soku ali svi smo drugaciji...Opusti se i uzivaj u trudnoci...😉
Pozdrav mame ja sam danas 10+1 nedelja,beba je super,razvijeni su joj prsti na rukama i nogama,laktovi,ramena i kolena pokrece se,okrenula se tako da ne znamo jos pol duzina 30mm a tezina 5 grama. :)
Ja sam 10+1 nedelja,bila sam juce kod ginekologa,sve je super,razvijeni su joj prsti na rukama i nogama,laktovi,ramena i kolena,pokrece se duzina 30mm a tezina 5 grama.Bebica se malo okrenula,a da nije mozda bih znali pol. :) za test nista nije rekao,prvi sam uradila kada sam bila 5 nedelja a inace ove nedelje se jako puno debljam oko struka,jel ima neka slican simptom?
10 sam nedelja trudnoce od simptoma sam imam blage grceve, koristim utrogestan i grudi su me do danas bolele ali od jutros me ne bole cak ni na dodir. Jako se brinem... da li je neka imala takvo iskustvo da prestanu grudi da je bole?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »