Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2219
Ostavite komentar
Drage mame, ja sam prehladjena a u 13 sam nedelji, da li smem da pijem ferveks ili coldreks za prdhadu
Draga,smes da popijes febricet-to je paracetamol koji ti je dr vrv vec rekla da smes da uzmes protiv glavobolje. On inace i snizava temp tako da ce ti verovatno pomoci. Poz :)
Meni je doktorka rekla da mogu panadol za glavobolju.
Drage mame..dali ima prirodno rijesenje protiv glavobolje 14 sam nedelja i doktorica mi nije preporucila nikakve tablete za glavu kaze tek od 20 nedjelje mogu pocet piti...aa glavobolja je nepodnosljiva...hvalaa unaprijed.






meni nista od prirodnih nacina ne pomaze..ali mi je doktorica rekla da opusteno mogu panadol..naravno izbegavam i pijem ga bas kad zagusti ali obicno istrpim par dana i na kraju moram da popijem da bi me prosla😐 ali hvala Bogu nisu ceste i nadam se da ce tako ostatiii..
Jedan limun nacedite i pomesajte pola kasike soli (ja koristim himalajsku) i u to sipajte malo vode o na eks popijte. Meni prodje glavobolja u roku od par minuta.
Hej draga
I ja sam trudnica u 14.nedelji ali od 16.godine patim od migrene. Kako sam mateora prvoritka (40) za migrenozne napade zgrizem dva paracetamola odjednom i to pomogne , naravno to je uz konsultaciju lekara. Samo paracetamol ili ti febricet. Fora je da lek popijes odma, da ne cekas ceo dan ina e dzaba si pila.
Pozdrav i srecno!
I ja imam nenormalne glavobolje,lekar mi je rekao da pijem paracetamol. Pokušala sam bez,uveče izdržim nekako i ujutru me čeka još jači bol,tako da sada popijem lek kada postane neizdrživo :-(
zdravo drage mame 😊tek sto sam usla u 14-tu nedelju.Radila sam dabl test sa 12+4 i rezultat je bio da sam u riziku.Radila sam privatno i doktorka me je poslala na dalja ispitivanja medjutim doktorka u savetovalistu mi je rekla da je to kasno odradjeno i da je zato takav rezultat ali ja se jos uvek brinem.Sta vi mislite?veliki pozdrav svimaa 😍😍💋💋💋
Nista se ne brini bice to sve okej i meni su rekli da beba nema tri krvna suda pa je na kraju sve okej, zavisi kod koga zapadnes.
Ja sam dobila rezultat 1:150 otprilike sam radila kao i ti između 12. I 13. Nedelje. Radiću tripl i ekspertski ultrazvuk,za amniocintezu nemam hrabrosti ,a da imam novca još u 10. Nedelji bih radila iz krvi prenatalni test :-(
ja sam za prenatalni test iz krvi, a ako nisi u mogućnosti onda za amniocintezu. Down se na UZ ne prepoznaje posle 14. nedelje, koliko ja znam. Inače Dabl test je samo statistička procena i može samo da zbuni i unese paniku... to je bar moje mišljenje. Konsultuj još nekog ginekologa, nekog ko se bavi patologijom trudnoće... uradi fetalnu
ehokardiografiju... verujem da je sve ok, ali ja imam loše iskustvo tako da više ništa ne bih prepuštala slučaju! Srećno!
Cao mame jel neka od vas ima problem daje stomak tvrd i da ima ispupcenje. Inace sam 14+3dana
možda su u pitanju gasovi?
zdravo mame,ja sam 13+1 i sad me zbunjuje,jesam li ja usla u 4 mesec ili sam jos 3?hvala
hvala Merlina 😎😎😎
Ušla si u cetvrti mjesec ☺☺☺☺
Meni su crijeva bukvalno nepokretna. Ne znam sta da radim vise...Ima li neka neki savjet? Sem Portalaka i cepica :)
hvalaa
super je donat voda ali posavetuj se sa nekim pre nego sto je uzmes..ali mislim da su reklamirali da je dobar za trudnice.. ja sam je pila dok nisam bila trudna i odlicna je! odmah prorade creva i nakon upotrebe stabilizuje rad creva bez problema.😀
Odlican je mleveni lan i kiselo mleko ujutru uz dorucak.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Od sedine dana se očekuje povećanje oblačnosti i mestimična kiša »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »