Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1710
Ostavite komentar
Meni su pomagale protiv mucnine mentol bombone
Imala sam 2 meseca bukvalno svakog jutra povracanje. Probudim se, voda, vazduh, keks, nista ja povracam dok ne izadje ona kiselina bukvalno i posle bude bolje. cesto sam i u toku dana, ali nisu bile vrucine pa mi je setnja prijala. Sada sam 9., brojimo dane. Slatke su to muke, gledajte sa vedrije strane i samo polako, i sve po malkice. Sve samo prodje zene su jake, sve se to zaboravi posle 3 dana i te mukice.
isti slucaj.. meni je gin prepisao antimetil i super mi je od njega
Pozdrav...imam isti problem od 6.nedelje mucnina i povracanje cijeli dan s tim da se pojacava tokom dana tako da je noc najgora. Kod mene nista nije pomagalo,primala sam i reglan u infuziji i on mi samo odgodi povracanje posle obroka. Ja sam isla na infuzije jednom dnevno,primala glukozu,NaCl i ringerov rastvor zbog kalijuma, i to pomogne u smislu da se bolje osjecam,imam snage. Tako da popricaj s porodicnim pa da pokusas. Ja nisam mogla iz kreveta ustati a posle infuzija mogu i na posao :)
Cao svima,11a sam nedelja,juce sam bila kod dr i dala mi je svasta nesto od papira,a uz to i bolovanje otvorila.... Mene zanima kad se izlazi na komisiju,nikako da se setim? Unapred hvala...
Na komisiju izlazis mesec dana od dana otvaranja bolovanja. Ako si u BG doktorka ce ti dati uput za komisiju (Vladetina 3- II ulaz).
ustala..obrisla se i par braonkastih tracica u sekretu..ne znam da li je zabrinjavajuce 😣
ne brini vazno je da nije svjeza krv. Ta braon vlakna su od neke prosle menstruacije ostala
buduce mame dali ste vec na komplokacijama/cuvanju trudnoce ili bolovanju,a da je sve ok i s bebom i s vama?
Cao, u 12. sam nedjelji trudnoce, juce sam dobila virus- povracanje, temperatura, sve sto pojedem povratim, i stomak me boli.. Naravno jedem i pijem sto je i predvidjeno za period poslije povracanja..zanima me da li je neko imao neki virus i da li treba da se obratim doktoru, bojim se da ce to uticati na moju bebu ?! 😟
zovi med.sestru i reci joj onda ce doktor odlucit dali ima potrebe za pregledom ili ne
Da li neka ima problem sa povišenim pritiskom?
Zdravo drage mame, ja sam u 12.nedelji, a od pre nekih nedelju dana sam primetila braon sekret na vesu. Znam da nema razloga za brigu, ali bih da cujem jos koje iskustvo sa tim, cisto da se okanem ruznih misli potpuno. :)

U 9. nedelji mi je javio braonkast sekret u nekoliko kapljica koji me je preplasio. Odmah sam zakazala kontrolu, za dva dana otisla i kada me je doktorka pregledala, sve je bilo u redu, beba super, aktivna, malena... Dr je videla neku kontrakciju materice i prepisala Utrogestan da uzimam. Jako je vazno pratiti da li u tom trenutku imas i bolove, jer jaki bolovi u kombinaciji sa krvlju mogu ukazati na problem. Sada sam 12. ta nedelja, vise mi se nije desavao nikakav sumnjiv sekret, iscedak... Samo bez brige :)
Ja sam kraj 11 nedelje i javile su se nekolike kapljuce krvi na vesu. Da li postoji razlog za brigu?
Ne bih da te obeshrabrim,ali mislim da treba da se javis svom ginekologu, meni je tako počelo u trećoj trudnoći, krajem 11,početkom 12 nedelje i na žalost zavrsilo se spontanim. Ne mora da znaci da je to kod tebe,ali bolje da dr to isprati .puno sreće ti zelim
Buduce mame, u kojoj nedelji ste primetile da Vam stomak raste? 😀
Ja sam premrsava sada sam 12-a nedelja ali stomak mi je ravan kao i pre trudnoce 😀


I ja sam 12 nedelja... I nisam se ugojila ni malo, cak sam i smrsala 1kg.. A stomak mi nije bas ravan, nikad mi nije ni bio.. ali je isti kao pre.. 😀
Da li je neka mama imala na dabl testu kao neke kontrakcije u prdnjem delu? Od cega je to ?:(
Ja sam imala. Nije mi receno od cega, al ja mislim da sam bila previse aktivna tih dana. Receno mi je da mirujem i dobila sam utrogestan da pijem do sledece kontrole.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »