Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2436
Ostavite komentar
Ja sam imala slicno iskustvo u 6 Nedelji. Ostrogen sam koristila 3 x na dan i to sigurno 4-5 nedelja. Sekret je bio nesto kao "stara krv", pre tog Termina mi je Ginekolog video da se u Materici nalazi krv. Kad sam se zbog toga javila, nije bilo nikakve krvi u Matorici, sto znaci da je bila evt. ta krv, sto je morala izaci. Inace bilo sa bebom, hvala Bogu, super sve. U tom slucaju pod hitno kod Ginekologa, jer moze biti lose za Fetus!!!!!
cao drage mame 16 sam sedmice ali sam skroz izgubila apetit, dali ima jos mama kojima se to desava :*
Meni je od pre nedelju dana apetit naglo opao. ali nista strasno. Sve je to normalno. inace sam 16+5 nedelja ;)
Da. Meni se desava od nervoze ili vrucine.. inace sam anksiozna i pinem lorazepam da ne popijem tu tabletu ja ne znam kako bih uopste jela
Zdravo, ja sam vec 10 dana na moru i nije mi nista... isto sam tek usla u 16. nedelju tako da ne znam sta bi vam jos rekla... prva mi je trudnoca i mislim da nema potrebe da brinete oko toga
Drage,interesuje me da li je neka od vas imala bolove u stomaku posebno oko pupka?Imam utisak kao da me zid stomaka boli i bol u pupku ali ne jaka nego tinjajuća.
Drage mame, juce smo bili na UZ-u i pregledu. Sve je u redu, maleno napreduje kako treba i doktor misli da je devojcica, ali nije mogao lepo da vidi😀 razmisljamo o moru, doktor mi je rekao da nisam prva, ni poslednja koja bi isla, ali da sama odlucim. Kakva su vasa iskustva? Mi bismo isli u 19-toj nedelji. Pozdrav svim mama i bebicama! 😊
Ja zivim na moru... kupam se svaki dan... ako je trudnoca uredna, nemate razloga zasto ne ici... plivanje se i preporucuje...
Ja sam isla u 10 nt , imam cistu na levom jajniku , pijem utrogestan od 200 2×1 i isla sam na more , dr mi je rekla super i da treba da idem , naravno sklanjas se od sunca ne skaces po talasima☺normalno se kupas, plivas.Svaki put kada izadjes iz vide obavezno promeni kupaci da ne bude mokar na tebi i ne moras da se brines , opustis se i uzivaj jer kada je tebi lepo lepo je i bekani ❤
Samo bazene izbegavaj oni su rizicni za bakterije 😁
Zdravo,16 sam nedelja i trenutno sam na moru,citala sam razne sajtove,prelistala mnostvo portala o kupanju u moru i o rizicima da zene mogu dobiti bakterije ,Eserihiju koli zanima me vasa misljenja i u koliko hladnoj vodi smijem da se kupam ? Vec 3 dana sam na moru al ne smijem da se kupam jer je previse hladna voda :(
Drage moje, i ja sam sesnaesta nedelja i ovo mi je prva trudnoca. Planirali smo da pocetkom avgusta idemo na more, ali i ja sam u nedoumici sta i kako. Doktor mi je rekao da idem ako zelim, ali na sopstvenu odgovornost. Sto se tice vode i kupanja, rekao mi je da je plivanje odlicno i za majku i za bebu, samo se mora cuvati sunca.

Pozdrav, misljenja su podeljena, i ja bih volela da idem u avgustu a takodje sam sad 16.nedelja i raspitivala sam se, jedni kazu "nemoj nikako" , drugi odobravaju.. odluka je na nama, jedino sto mozemo je da se savetujemo sa doktorom :)
Pozdrav drage mame, meni je ovo prva trudnoca i zanima me da li neko ima isti problem kao ja, cisto da mi bude lakse. ☺ 16. smo nedelja a sva mi se hrana gadi zbog toga sto mi ima ukus i miris na amonijak. Inace sve druge mirise osetim normalno, samo hrana, pice, sve sto treba da se pojede ima isti, neprijatan ukus i miris.
Meni je povracanje prestalo kad je zavrsio 14.tjedan. Medjutim, ja i dalje nemam apetit da jedem i rijetko sta da mogu da jedem, da ne osjecam odbojnost. Da li se jos kojoj od vas tako desava?
Meni hrana nema miris na amonijak, ali jako mi je tesko da jedem bilo sta. Smrsala sam 2kg. Ovo mi je druga trudnoca, u prvoj je bilo slicno, samo je ta muka sa hranom prosla malo ranije.
Cao ☺️ prva mi je trudnoca, 16. Nedelja sam nosim blizance. Doktor mi je preporucio aminocintezu zbog genetike jer se markeri ne rade u blizanackoj trudnici,tj. Nisam ih radila u 12. Nedelji. Ali mlada sam, imam 22 godine, i bojim se toga... Da li je neka imala slicna idkustva ili savet neki?
ćao svima, nova sam ovde i samo sam želela da podelim svoju sreću! Nakon 12 godina borbe sa sterilitetom, moj suprug i ja se beskonacno radujemo dolasku jedne male devojčice 6. decembra! sve zahvaljujući dr Vesni Kopitović sa klinike Ferona iz Ns. Pozdrav !
Hvala Danijela 😊 ! Uzvracam sa cestitkama i lepim zeljama 😊 . Docekacemo nase bebice u najlepsem periodu godine, u vreme praznika 😉 . Pozdrav !
Svaka cast, uzivaj u svakom danu sad.. i meni je prva trudnoca, pol jos uvek ne znam, a termin je kraj decembra 😊.. Pozdrav
15+2, 99% decak.. sreci nikad
kraja :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »