Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Meni se to cesto dešava.Hormonalni poremecaj,eventualno stres moze biti,ili blaga prehlada.
Jovana,iako je kako kazu doktori "nizak nivo bthsg",to ipak pokazuje da je moguće da si trudna,ja sam uradila ponovo betu i bila mi je nažalost u padu..
Poatovanje,radila sam bt hcg i rezultat je 7,2.. Da li zna neko sta to znaci?
Imala sam redovnu menstr...prosli mesec sam dobila 17.6 sad je trebalo 18.7 medjutim dobila sam 13.7 neki braon iscedak od tada mi curi jako malo nosim.dnevni ulozak svo vreme kad idem u wc izadje mi kao malo.zgrusena krv imala sam ne zasticene odnise 2,3,4,6,9,8 danas sam odradela betu ona je
Zadnji put sam dobila 12.6 sljedeću mjesečnicu sam trebala dobit 10.7 odnos sam imala 6.7 bez zaštite pa onda sa zaštitom dečko nije svršio u mene. Nisam još dobila kolike su šanse za trudnoću strah me je
Imam redovne cikluse na 27-28 dana, poslednji put sam dobila 13.06. I imala odnos 30.6 ili 1.06. (Koji bi trebao da nije plodan?) S obzirom da obicno mogu tacno osjetiti dan prije kad treba da dobijem sad nemam te simptome i kasni mi dva dana. Trebam li pricekati jos da radim test ?
Muz i ja od sredine aprila imamo nezsšticene odnose jer bi voleli još jednu bebu, inace dojim bebu od 5 meseci, uradila sam gomilu testova do sad i svi su negativni :-( mada sam imala i male mucnine i porastao mi je stomak.
Da li je moguce da neki hormon usled dojenja ometa test jer prethodni put sam iz prve ostala u drugom stanju :-) Hvala na odgovoru !!!
Cao,drustvo. Imam problem kasni mi 8 dana,prekljuce sam radila test I negativan je. Danas sam primetila braonkast sekret. Inace imam redovno.
nht
Dobar dan.Zadnju menatruaciju sam imala 23.5 i trebala sam opet jucer dobiti i nisam.I stomak me boli kao kad trebam dobiti i muka mi je.Dali da radim test ili da sacekam jos koji dan?
Dečko i ja imamo redovne odnose. Menstruacija mi kasni 14 dana. Uglavnom ponekad mi kasni po 2,3 dana. Pre pocetka termina ovomesecne menstruacije dva dana sam na gacicama imala crveno rozikaste mrljice. 8 dana nakon kasnjenja sam uradila test i negativan je. Da li postoji mogucnost trudnoce i da li da ponovim test?
Postovani vec skoro godinu dana radim na bebi i nista.U zadnje vreme mi se ciklus poremetio,cas kasni a cas porani,inace oduvek sam imala normalan.Poslednji ciklus mi je bio sada 01.06 i imala sam krvarenje samo dva dana,pa nisam imala nista ceo dan i noc dok nismo imali odnos pa sam opet kao malo prokrvarila ali sutradan opet nista i tu se zaustavilo skroz.Ovih dana osecam bol u bradavicama,osetljivija sam nego inace i emotivnija,i gladna vise nego inace.Da li postoji sansa za trudnocu,ili to mogu da budu i simptomi ovulacije? Hvala unapred
Imala sam odnose nezasticene svih nedelju dana pred menstruaciju, za vreme menstruacije i dva dana posle menstruacije, kasnilo mi je 3 dana ali mi je menstruacija trajala jako malo svega 2 dana, 3 i 4 dana sam imala samo po koju roze mrlju. Da li da sacekam sledecu menstruaciju ili da uradim ovih dana test?? S tim da sam poslednji nezasticeni odnos imsla pre tacno 10 dana... hvala unapred
Inace imam sina 12-ta godina..zelim drugo dete..baš!Hvala unapred 😔
Danas je 25-ti dan da mi kasni,uradila sam kućni test-negativan je..beta je pokazala pre 14 dana 5.97...da li test može biti lažan?Danas ću ponoviti betu,bas sam zabrinuta..ima li ko da me posavetuje? 😳
Postovani.. zbrkana sam..imali smo odnose i nismo odreagovali na vreme.. e sad.. dobila sam i vec drugu noc mi je stalo i krenulo mi je opet al tek sutradan uvece..ali sve nesto po malo(a inace kad dobijem imam valjano).. kolike su sanse da sam trudna.. lekaru mogu otici tek krajem sledece nedelje jer su mi smene na posli ubi boze..Od nekih simptoma koje sam primetila na sebi su:stalno sam gladna,stalno mi se spava,raspolozenje mi varira,par puta manje mucnine.. molim za pomoc dok ne stignem lekaru....Hvala
Poštovani,
imala sam odnos sa svojim momkom, i kasni mi 40 dana. I pre je se dešavalo da mi kasni do 20-25 dana. Imala sam mucninu (koja je kasnije nestala), i nešto od simptoma (razdraženost, promjena raspoloženja, nagli porast tjelesne temperature), ali sam pre 17 dana uradila test i bio je negativan. Ne znam šta da očekujem, da li da ponovim test ili?
ja imam bebu
Pomoc. Da li je ovo pozitivan test
https://www.imageshack.us/i/po0Qeu9op
I meni se nazire druga crtica,ali mora dobro da se pogleda,a kasni mi dva dana!Da li je to prvi znak pocetne trudnoce?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »