Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
dobra vecer da ve prasam mi kasni uste malku edna nedela imam bolki kako za menustracija da dobijam a nemam dobiejno mi se gadi navecer od se i sesto od jadenje od se ve molam da mi odgovorite pozz
Dobro vece :) dobila sam 14.09, a sa momkom sam imala odnos 16.09 i on je svrsio u mene, a menstruacija mi uvek traje od 3-5 dana. Da li postoji mogucnost trudnoce? A da i napomenem pre toga je jos jednom svrsio u mene, a memstruacija mi je bila normalna 2 dana a 3-4 dan je bila sva crno kafena, mozda je od lekova tad bila jer sam pila anti biotike od 600ml
Radila sam i test bio je negativan. Al sad me vise brine ne znam da li je moguce zacece tad u menstruaciji? Hvala vam puno :)
Koliko ja znam ne moguce je zatrudneti tokom ciklusa, ali danas je sve moguce nista nije sigurno ako je test negativan nema razlog za sikiraciju 😊
Pozdrav!Zabimaju me znaci trudnoce?Grudi su pocele mnogo rano da me bole,samo ovoga puta me bole mnogo jace nego kada trebam da dobijem,bole me i kada hodam,ponekad mi bude muka,ali blago.Zanima ne da li to moze da bude znak trudnoce?Za test mislim da je rano,tek za sedam dana trebam da dobijem.
zdravo svima zanima me nesto veoma vazno imala sam menst.29jula i trajao do 4avgusta.....devetog septembra sam malo nesto krvarila i bila kod doktora prepisao mi lek utrogestan 200mg ujutru i uvece....krvarila sam 3dana i bi
la radila hcg betu i pokalo mi 167.10ml tih hormona dali je to trudnoca ili nije?a pre toga sam radila ultrazvuk i rekao mi doktor da se plod ne vidi a materica je uvecana sto kao navodno znaci da je trudnoca ali kao rana....pa sad pitam posto mi malo cudno
Od nedelje imam svakog dana mučnine, u ponedeljak sam povraćala 4 puta, u utorak sam povraćala manje, od srede do petka, imam opet mučnine, nagon za povraćanje, ali nisam povraćala. Trebala bih da dobijem 11.09, da li možda postoji verovatnoća da sam u drugom stanju? Molim Vas za savet?
cao.... pijem tablete za kontracepciju ali uopste ja i suprug ne pazimo redovno svrsi u mene... a ja imam male bolove u donjem delu stomaka... da li mozda neko zna zbog cega je to?
Pozdrav drage devojke. Imam problem pa molim za pomoc da mi nesto kazete ako znate ili bar ono sto mislite. Menstruacija uvek uredna i zadnja bila 19. jula-nakon 9 dana partner i ja smo radili na tome da imamo bebu. 7 dana kasnije tj.u plodnim danima pojavila mi se svetlo roza krv u maloj kolicini nakon toaleta i to je bilo sve. Nikada mi se to nije desavalo pa se zaista brinem. Unapred, hvala lepo.
decko je danas svrsio u mene dva puta a menstruacija trea da mi bude 17 avgusta a poslednja je bila 23 jula da li su mi plodni dani? i da li mogu ostati trudna?
Zdravo svima, nova sam na ovom forumu, imam kedno pitanje. Imala sam odnose 14. i 15. 29. me je boluckao stomak i grudi, kao pred svaku menstruaciju, juce 30. sam trebala da dobijem, ali nista nisam osetila, osim bolnih grudi i imala sam braonkast iscedak. Inace imam jako bolne menstruacije. Nocas me je stomak zaboleo bas kao da cu dobiti, morala sam da popijem cafetin menstrual. I sad osetim samo grudi da me na dodir bolu, i imam rozikasti iscedak. Cikljusi su mi uglavnom bili redovni, retko se desi da mi kasnii dan-dva. Da li je moguce da sam trudna?
Zdravo ! Ja sam juce kao dobila stomak me nije boleo nikakve simtome nisam imala i to sve kap po kap tako i danas isto. Zanima me sta moze da bude? Odnose imam nezasticene. Pa eto ako neko moze da mi kaze sta moze da bude u pitanju. A ranije sam imala problema sa cistama pa mozda je opet to u pijanju,mada tad nisam dobila uopste..
imam sve trudnicke simtome, ali sam ovog puta par dana posle sex sa muzem , imala blago krvarenje kojeje trajalo 2 dana. Radila sam tri testa trudnoce i negativnisu. a moji simtomi se nastavljaju u sve vecoj meri , a tek je proslo otprilike tri nedelja od toga.
Meni ie krenula menstruacija 5 dana ranije,malo me he boleo stomak,inace imam obilne mensruacije,krvi je bilo. U obliku sitnih sukrvica a sada samo nesto izlazi kao prljave ljige,imam nezasticene odnose i zelim bebu,a inam dijagnozu pcos I doktori kazu da nemogu da ostanem trudna.dali je to istina i sta znaci ovo.
Zdravo, doktori nemaju pojma, odmah da nekoga uplase, i stvore paniku! Zene da sterilitetom pa ostanu trudne 🙂 Dijagnosa pcos, (sindrom policisticnih jajnika) Doktori odmah uzrokuju neplodnost. Sto uopste nije tacno. Moja drugarica koja ima pcos, rodila zdravog i pravog decaka. Pila je neko vreme femisan a kapi. Moj savet ti je da radis test na insulinsku rezistenciju OGTT, to se radi kod
endokrinologa. Pa kao i to moze da bude uzrok neplodnosti i uzrok folikulnih cistica.. 🙂 Zato bez brige i panike 🙂👍👍👍👍Srecnoooo 🙂💞💞💞
moze li pomoc, momak i ja zelimo bebu i radimo na tome,imali smo nezasticen odnos tokom polnih dana,meni sada kasni vec treci dan ali me stomak boli i imam osecaj kao da cu dobiti da li ppstoji sansa da sam trudna ili sam se samo opteretila pa mi zato i kasni?
Zdravo, opterecenje i sres cini cuda, zato bez brige i panike. Svi kazu kada se najmanje nadas dogodice se. 🙂🙂👍👍👍💞💞💞
Imala sam nezaštićen odnos par puta za vreme neplodnih dana, uopšte nije došlo do ejakulacije niti je bio blizu. Jutros sam dobila ali jako oskudno krvarim, ne napunim ni pola uloška. Čini mi se da će već sutra prestati. Zanima me da li je menstruacija lažna i kolike su šanse da sam trudna? Hvala
Zdravo imam pitanje. Imala sam menstruaciju 14.05.2017 godine. Odnose sam imala naravno za vreme plodnih dana ali mi kasni vec 10 dana. Zelim da osstanem trudna ali sam imala operaciju 31.05 krajnika . Da li moze zbog antibiotika i anestezije i da kasni i da li moze da steti trudnoci?
Cao svim damama imam pitanje sto se tice zaceca
Cao svima imam dilemu zadnju menstruaciju sam imala 30.04 trajala je 5 dana 13.05 smo imali nezasticeni odnos.Zatim mi se 26.05 iz jutra pojavila tako zvana menstruacija ali tek toliko da uprlja ulozak i to je to taj dan vise nije islo 27 je isla normalno i onda 28 opet se smanjila tek toliko da isprlja ulozak.Imala sam bolne i osetljive grudi vise od 10 dana to je sad prestalo a jos uvek osecam blage bolove -grcice u donjem delu stomaka.Dali postoji mogucnost da je to bila lazna menstruacija i da sam trudna???
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Ako mama ima braon, a tata zelenu boju očiju, postoji čak i šansa da beba ima plave »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »