Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
I ja imam bol ali sa desne strane skroz gore kod rebra. Verovatno je to zbog sirenja msterice itd.mislim da nije nista strasno. A to za stomak sto si napisala to se beba pomera i namesta tj premesta pa ti se zategne sve.
e cao ja sam imala isto taj bol na lijewu stranu prije par dana nisam mogla da se pomjerim meni je dr rekla da se sirim pa zato mora da boli a isto mi je swe drugo bilo uredu. pijem onaj magnezijum direkt i on mi pomaze opusta misice.
ja imam isti problem ali bolovi sa desne strane.
i ja imam ceste bolove u krstima i stomaku i osjecam se bas naduti iako malo jedem i naglo se debljam 😕
Isto, očajna sam. :(
Trudnice moje, ima li nek od vas osecaj "vazduha" u vagini? Uf ne znam kako da opisem, ali recimo na svaki bebin udarac ja osetim tako nesto. Moguce je da je jako nisko? Ili sta bi drugo moglo da bude?
Mislim da je i kod mene isti taj osećaj.Baš ume da smeta.
Trudnicice, ima li neka od vas iskustva sa suzenom levom arterijom u pupcaniku? Radjen mi je kolor dopler i kod jedne arterije je dobar protok, kod druge je oslabljen. Prepisan mi je Cardiopirin. Doktor kaze da postoji sansa zastoja u rastu tokom trudnoce ali je za sada sve u najboljem redu. Da li neka od vas ima slican problem? Hvala.
Ja sam pila L-arginin, 3x500 i za mesec dana je resen problem. To je aminokiselina koja ulazi u sastav proteina. I jedan Cardiopirin na dan.
i ja imam taj problem ali mi ništa nije dao da pijem... ne znam da li još neko ima iskustva i da je sve na kraju bilo kako treba?
Ja sam u 25 nedjelju usla prekjuce i imam uzasne bolove u donjem dijelu kicme. Tacno mogu da odredim tacku gdje me boli, ponekad cak ne mogu na nogu da stanem. Al sve je to dio iskustva i ja jedva cekam da ugledam svoju bebicu. PS. da li je neko od vas pio sirup Legofer, kakva su vam iskustva, jeste li imali mucninu i povracanje? :)
Ejjj, mame i ja imam bolove u kuku i vise njega, svakodnevno vec 4-5 dana... cak i nocu me budi bol, haus.
Ja sam 23 nedelja, pa imam bol od desnog kuka pa sve do podkolenice. Toliko boli da me probudi noci. Ne boli dok ne legnem, cim legnem pocinje.
Pozdrav. Mene ne boli kuk ali me zato boli ispod desnog kuka, nekad toliko jako da cak ne mogu desnu nogu da dignem. Pretpostavljam da nam se to telo priprema.
Drage buduce mame , u 25+6 nedelji sam , rezultat urinokulture mi je pokazao bakteriju streptococus agalactiae. Moja doktorka kaze da nema razloga za brigu, ja sam bas uplasena.
Ako doktorka kaze da nema razloga za brigu onda je zaista i tako. Vecina bakterija ne steti bebi jer je ona zasticena jako dobro. Opustite se i uzivajte u Vasoj trudnoci, brzo ce proci. :)
Da li je nekoj od vas beba ima uvećan želudac? Molim vas iskustva? 25. nedelja, do sad je sve bilo ok.. Dr kaze da nema razloga za brigu jer nema drugih simptoma, tj ostalo je sve u redu
Na prošloj kontroli je i mojoj bebi bio uvećan želudac, dr kaze da ne brinem jer se to dešava kad se beba naguta plodove vode. Zakazan mi je pregled za tri nedelje, pa ćemo videti. Nadam se da će sve biti u redu.
Da li neko moze da mi kaze da li je radio ogtt test sa 75gr glukoze i koji su rezultati bili,kao i sta je normalno u nultom sta u prvom sta u drugom satu,a koji rezultati su losi?
U svakom stanju normalni opseg je od 4,2 do 6,4 tako pise na rezultatima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »