Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
Moji su 2359 i 2800, i strasno me udaraju,da nocima ne spavam,pa onda malo kunjam preko dana. Samo izlazi napolje,lakat,koleno,pesnica...kad se porodim imam utisak do kolena da ce mi visiti stomak
dali imate problema sa svrabom stomaka?pozz
Imala sam ja, rasteze se koza, posle tusiranja mazem losion Striet, mnogo dobra stvar :)
Cao svima :-) da li ce se neka poradjati u gradskoj bolnici zvezdara ? :)
koprivu koliko znam ne smes,e sad opet neko kaze mozes,neko ne.A za gvodje sam pila od samog pocetka trudnoce I ok,evo za 2 dana ulazim u 9ti.srecno
Hvala ti.
Pozdrav svima.

Po zadnjem nalazu gvozdje mi se bas smanjilo pa mi je dr.prepisao Heferol tablete ali osim toga volela bih da znam smije li se piti kopriva? Da li je neka od vas pila u trudnoci? Negde kazu da smije a negde ne.
ja sam pila koprivuba sada umesto heferola koristim ferum ma sto ne bi smela koprivu, moze i kao caj i kao neki potaz,meni je sa 25 palo na 3,4 uzas ali tako je a hemoglobin katastrofalan tako da sada pred kraj se kljukam samo da ne mora posle transfuzija!
ja sam pila koprivuba sada umesto heferola koristim ferum ma sto ne bi smela koprivu, moze i kao caj i kao neki potaz,meni je sa 25 palo na 3,4 uzas ali tako je a hemoglobin katastrofalan tako da sada pred kraj se kljukam samo da ne mora posle transfuzija!
i u prvoj a evo i sada pijem koprivu i ona mi podize gvozdje bas,bas....i zene u mom okruzenju isto. Doktor je cak mojoj kumi rekao da dnevno popije oko 1l caja od koprive dnevno jer joj je iskocila vena. Slobodno pij, od toga nema bolje za gvozdje.
heferol ti je dovoljno jak, pijem ga i ja
pozdrav veliki svima curke...ovako ja sam po mengi u 33.tt a po ultrazvuku sam 35.tt,sve je hvala Bogu oke bebać je imao 1700 u 30.tt rekli su da je veći ali ne pridodajem tome veliku važnost,htijela sam pitati dali vam se ikada desilo da vam u trbuhu beba zadrhti ili zavibrira na trenutak,neznam kako bi drugačije opisala?????? hvalaaaaa ❤NOA❤ 11.07.2017.
Da i meni se to desilo nekoliko puta ... mislm da je to ok... jer i nama odraslima se desava tako nesto slicno u snu to su refleksne reakcije i nije nista strasno... 😊
pozdrav svima
imam jedno pitanje u vezi sa krvnom slikom u trudnoci... od pocetka trudnoce imam blago povisene granulocite, a kako trudnoca napreduje snizava se broj trombocita i limfocita ?
poslednji rezultati
Granulociti 76 (45-65)
Limfociti 17 (20-45)
Trombociti117 (140-440)
da li je neko joa imao slicnu krvnu sliku i zna li bilo ko o cemu je rec jer doktori sve vreme gledaju kao da je sve ok a niko mi nista konkretno nije rekao povodom toga.
mislim da je to normalno , i meni opada po malo , najbitnoje je da je hemoglobin normalan a ostalo varira npr leukociti u trudnoci rastu a nesto opada...
Zdravo svim mamama! Imam problem i neprestano googlam o iskutvima, pa bih volela ako neka od vas zna nesto o tome! 34 nedelja 6dana ,i vec nedelju dana se cesem po celom telu! I sve je gore i gore poslednje 3noci i danas su mi stigli rezultati i ustanovljena holestaza,blaga za sada ali doktoka mi je prepisala lek koji sam vec uzela. E sada moje pitanje je da li moze da se ceka da se porodite prirodnim putem ili mora da se izazove do 38e nedelje cak iako nije alarmantno za sada? Hvala puno
Zdravo ja sam 35 nedelja i bila sam na UZ i videli su arahnoidnu cistu dali je neka mama imala iskustva sa time? 😕
34+2 недеља. Бебца осећам мање већ два дана. Кожа на стомаку се затегла, и баш боли. Пијем тотему. Треба ли да се забринем. Хвала свима на одговорима.
Da li vam se desili da pogrese pol bebe ili ste culi nekada da su nekome pogresili? Ocekujete devojcicu a dobijete decaka ili obrnuto.
Uglavno se desi da pogrese da kazu da je decak zbog pupcanika koji se obmota. Za devojcicu redje, prilicno se jasno vidi da nema nista izmedju nogica :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »