Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
Pozz svima. 11+3 sam tjedan i od jutros imam uzasne bolove u dojnjem dijeku kicme, tacnije karlica, kao da mi se kosti razdvajaju. Bol je uzasna, samo mogu biti u lezecem polozaju, nikako da se savijam il da budem duze na nogama. Da li se koja susretala s tim u trudnoci, ili nema veze sa trudnocom? Strasno me hvata panika, jer ne mogu nista od lijekova uzeti, niti mazati masti, pise da sd ne preporucuju u trudnoci. Hvala drage moje 💚
Tablete za polove poput paracetamola ili febricita smees popiti, ali samo dve i to je to
Zdravo svima,11+2 sam trudna,nosim blizance. Prosli put mi je doktorka radila briseve i miko plazmu i urea plazmu. Svi su dobro samo je urea plazma blago pozitivna,da li imam razlog za brigu,cula sam da moze biti opasna. Cekam sl kontrolu da mi doktorka da terapiju. Hvala unapred.
Nema na cemu Majo :) koliko ja znam svi su tamo ok, bar koliko sam cula od drugarice koja je u boksu sa bebama, ako zelis pisi mi na mail jelenapantic88@gmail.com, drustvene mreze nemam :)
Drage mame, u 12 + 4 smo nedelji 😀 uradila sam dabl test i sad cekam rezultate. Osecam bolove u trbusnom zidu, pa me zanima da li je jos neka buduca mama imala slicnih problema. Prva mi je trudnoca, pa ne znam sta je normalno, a zbog cega bih trebala da
panicim. Hvala i srecno nam svima! 😀


























Evo i ja sam 12ta nedelja i radila sam juce double test. Osecam blage bolive u donjem delu stomaka i mislim da je to normalno. Doktor je juce na pregledu rekao da bi posteljica trebala da mi se prebaci u roku od 3-4 nedelje pri cemu bih mogla imati blagu sukrvicu. Pijem utogestan i nadam se da ce sve biti u redu 🤗
Drage mame, juce sam bila na 4D ultrazvuku ( u 12 nedelji sam). Doktorka mi je rekla sve najbolje u vezi bebe, osim debljine bebinog vrata koja malo prelazi gornju granicu. Kaze sa je noralno 2,20, a kod nas je 2,28. Da li imam razlog za brigu. Jos cekam rezultate Dabl testa...
Zenice, ja sam juce bila na 4D ultrazvuku i hvala Bogu sve je ok, ali mi je doktor rekao da je bebi ubrzan rad srca, to jest 160 otkucaja. da li je neka zenica imala iskustva sa tim?
Pozdrav Dragana i ja sam danas bila na ultzv i otkucaji 160. to je sve normalno, mema potrebe da brines
To je normalno,otkucaji idu do 180.
12 nedelja a beba 16 cm! NIGDE na internetu nisam naisla na ovakav slucaj. da li neko zna za slicne slucajeve?
?
Vade krv i radi se uporedno ultrazvuk
Vade krv
Dabl test samo vade krv ili i ultrazvuk ?
Hvala puno na odgovoru, drago mi je da je, na kraju, sve kako treba. Dabl nazalost zna strasno da uplasi I kad nema razloga. Meni je Dr. iz doma zdravlja zakazao kod Dr. Trisovic, nisam mogla da biram, nadam se da je OK.
Cao Majo, ja sam prosla ovu nedelju pa nisam ni ulazila evo tek sada sam videla, ja sam radila u gradskoj prvo se radi ultrazvuk pa posle toga odma ides da ti vade krv, ako mozes da biras izaberi dr Milan Djokic! Moje iskustvo je nazalost lose vec sam i ostavila koment.veliki rizik istraumirala sam se bas, uradila sam biopsiju horionskih cupica i beba potpuno zdrava, ali opet to je bio moj slucaj ti svakako radi jer je po meni najbitniji taj ultrazvuk gde se gleda sve, srecno i javi kada uradis :*
Pozdrav mamama i buducim! U 12-oj sam nedelji trudnoce. Zakazan mi dabl test za 18.05. Zanima me da li postoji mogucnost da se na uz vidi pol bebe?
Draga Jelena, ja imam zakazan dabl u gradskoj bolnici pa me zanima tvoje iskustvo ako kojim slucajem vidis komentar, da li tamo rade I uz I analizu krvi?
Ja sam danas bila na ekspertskom za dabl i doktor mi je rekao da je decak..moze da se vidi ako se beba okene kako treba i ako je dobar UZ, meni je radio 4D. Ja sam trudna 12 +1.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »