Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2436
Ostavite komentar
Bila sam trudna 12+1 kada mi je doktorka na 4D ultrazvuku rekla da nosim decaka☺
Pozdrav, drage trudnice. Dva puta mi se desilo da na samom kraju povracanja vidim i sukrvicu. Desni nisu sigurno. Mnogo sam se uplasila, a doktor mi je na godisnjem. Da li se to nekoj od vas desilo? Hvala unapred!
Meni se isto desilo. U zeludcu popucaju krvni sudovi
Moze se desiti da od napora pri povracanju pukne neki sitni krvni sud. U svakom slucaju ja sam misljenja da o svemu treba porazgovarati sa lekarom. Pozdrav.
pozdrav,drage trudnice i mame.u 16. sam nedelji trudnoce.ovo mi je druga beba...upravo sam uzela rezultate briseva i imam kandidu koju nikad nisam imala.ima li neko slicno iskustvo?
Da li je neko radio papa test i da li je imao nakon toga cudne iscjetke? Molim vas za odgovor, imam smedji iscjedak pa ne znam da li je to normalno... 😕
radila sam ja u 15. nedelji papa test i briseve i sutradan sam malo prokrvarila.sve je bilo ok kad sam otisla kod dr ali mi je dala utrogestan dve kutije da popijem.
Postovani,
u 15-estoj sam nedelji trudnoce i trebam da radim amniocintezu sada sam dobila rezultate vadjenja krvi i povisen mi je crp 7.7, i leukociti 11.6.
Da li je to ok i sta alje da radim
unapred zahvalna
Zdravo svima. Ja ulazim u 16. nedjelju. Imam cesto glavobolje (mada sam i inace ranije imala problema sa tim). Pritisak mi je uglavnom malo nizak, a puls preko 80. Je li to normalno i kako mogu to da regulisem?
Pritisak mi je takodjer nizak al dr mi je rekla da nije opasno imati nizak nego visok pritisak al da ipak do sprecjevam tako sto cu piti mnogo vode
Pozdrav drustvo... Ja sam iz Crne Gore, pa me interesuje da li neko zna dobru kliniku ili ginekolosku ordinaciju gdje bih mogla uraditi 4D ultra zvuk i koliko to moze da kosta? Hvala 😊
Codra👍
natal 👌👌👌
Usla sam u 16 nedelju juce sam bila privatno na 4D ultrazvuk!Inace ovo mi je trece dete.Doktor mi je rekao da je da je beba jos mala da vidi ista rekao mi je ovo su ruke noge glava oci nos usta!I to je trajalo jedan min.I za to mi je uzeo 4000 a nista mi nije rekao!Cak ni srcane komore nije gledao!Poludela sam koliko me je iznervirao!I da naravno mi je rekao da dodjem ponovo za mesec dana!Da li je iko imao slicno iskustvo sa doktorima?Inace je jako poznat doktor u Vs.
Svašta, bezobrazluk. Nisi trebala da mu prećutiš, morao je detaljan pregled da obavi.
U Vršcu ili ??
ja sam radila u 15. nedelji 4d i apsolutno je sve dr video...
Sta mislite o prisustvu oca na porodjaju?Muz zeli ali mi neke zene savetuju da ne dozvolim to..... :-(
obavezno ako se on slaze s tim. Svi su bolji i njezniji pazljiviji prema tebi kada je on uz tebe. poznajem mnogo zena koje su isle prvo same pa kasnije muz sa njima, kazu da je velika razlika. a i ti ces se sigurnije osjecati. moj dragi isto ide samnom :) sretno
Zasto ne biste dozvolili da vas muz prisustvuje?Moj je pristao odmah bez ikakvog razmisljanja,i nijednog momenta se nije pokajao,naprotiv svima je kasnije pricao kako je to bio najljepsi trenutak u njegovom zivotu,skroz odusevljen.Sad cekamo drugu bebu i naravno bice opet samnom.Bez oklijevanja,neka ide sa vama,to nikako ne treba propustiti kad vec imate priliku ;) pozz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »