Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
jesam ja mirovala sam pila duphaston tablete 3x1 i sada hvala Bogu je sve ok a imala sam krvarenje mjesec dana i to na pocetku trudnoce sto vise odmaraj i pij terapiju koju ti ljekar prepise.Sretno
Zdravo,da li je neka trudnica imala bakerijsku vaginozu?Kazu da nije opasna ali ipak me plasi. 😕
Nemoj da te brine..nestaje posle jedne ili dve dve vaginalete i nije uopste opasna.:)
Ja sam isto 11. nedelja I osecam se odlicno. Nemam mucnine, bila sam do skoro pospana nonstop, ali to je sve 🙂 Imala sam malo krvarenje jos u 5. nedelji, pa sam od tada na inekcijama progesterona I utrogestan vaginalete 1xdnevno. U ponedeljak imam zakazan double test I nadam se da vise necu morati da budem pod terapijom ☺
Probada me vec dva dana leva strana donjeg stomaka!Da li je neko imao jos problem sa tim.Ulazim u 11-tu nedelju.Hvala
Kazu da je normalo ako imas osecaj kao da trebas da dobijes i ja sam imala probadanja negde u 5ned.Ali ipak poseti lekara☺
cure moje ja polako ulazim u 12ti tjedan trudnoce, naime na papiru dok se brisem ima malo kao smeckastog iscjedka.. posto san imala male probleme sa gljivicama stavljam vaginaletu linex lady koja je zuckaste boje. imam li razloga za brigu?
Draga mama najbolje je da se posavetujes sa doktorem cisto da budes mirna i ne brines.
Drage zenice, malo sam se prehladila a i pocela sam da kasljem. Da li moze to da utice na bebu? :(
Moze li mi iko reci kada je idealno raditi prvi screening? 12+ koliko dana? Hvala unaprijed.
Pozdrav svima, ja sam 10+4 nedelja trudnoće. Ovo mi je prva trudnoća pa me svašta nešto zanima i svega se bojim. Sve je hvala Bogu u redu,s tim što od prvog dana moj ginekolog mi je propisao duphaston 3*1,femibion1 1*1, i pijem takodje siofor 850 2*1, zbog inzulinske rezistencije. Sad nije mi jasno, da li ovaj duphaston pijem samo do kraja prvog trimestra ili od jednom prestajem ili se postepeno prestaje? Da li neko moze da mi pomogne? Hvala unaprijed! :) Inače nisma pristalica pijenja tolikih tableta,ali sam u takvoj situaciji da se bojim da nešto neće biti u redu,ako ih ne koristim.
Cao svima... usla sam u 11 nedelju, da li je normalno da se sada pojacaju mucnine i da mi se nekako vrati pospanost, sve je bilo u redu do sada, pa me ovo malo plasi :( uglavnom se smanjuju simptomi!
Drage moje trudnice, u 11+4 nedelji sam, mucnine i dalje imam i povracanje. Ima i neka od vas problem sa migrenom?
Joj i ja imam problem sa migrenom a paracetamol ne pomaze vec samo kad lezim i odmaram. Tako probaj i ti
Drage moje trudnice, ovo je moja prva trudnoca tako da na sve obracam paznju i pratim. Ono sto.me trenutno najvise zanima jeste kakva su iskustva zena koje su vec bile trudne, vezano za popravke zuba, i opcenito jel znate nesto sto moze dodatno sacuvati kvalitet zuba? :) lijep pozdrav za sve buduce mame i one koje to vec jesu
Ja sam u 10. nedelji popravljala zub (uklonjen karijes i stavljena plomba). Rađeno mi je u terminalnoj anesteziji. Moj ginekolog smatra da je veći stres trpljenje bola, nego bilo koja stomatološka intervencija.
Što se zuba generalno tiče, osim uobičajenog održavanje higijene, redovne upotrebe konca ili interdentalne četkice, po potrebi se može koristiti Curasept za ispiranje usta i naravno treba redovno odlaziti na kontrole.
Obavezno voditi racuna o zubima, pogotovo sto su u trudnoci dosta psjetljiviji.. doktor ce znati sta smije da radi a sta ne.
cao svima :) ja sam 11.nedelja tridnoce nemam mucnine ali se plasim jer sam imala dva losa iskustva ..ovo je super jer mogu svakog dana da prarim sta se desava sa organizmom.imam vec decaka i devojcicu:)
11 nedelja trudnoce sam, dabl test i ekspertni ultra zvuk su mi zakazani za 3.5, zanima me da li postoji sansa da lekara tada utvrdi i pol bebe?
Mislim da je jos uvek rano. Meni je u 16 nedelji tacno rekla pol bez premisljanja, i to moras da ides privatno na neki malo bolji uz da bi to bilo sigurno. Na ovim uz po domovima zdravlja se nista ne vidi bar kod nas. Pozz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »