Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2727
Ostavite komentar
To je kolostrum i skroz je normalno ,nemoj da brines,meni se u prvoj trudnoci javilo tek kada sam se porodila a sad u drugoj cesto mi se desi a 20 nedelja sam :)
To je verovatno kolostrum, moze da se javi i u trudnicu (tako sam citala), mada sam ga ja dobila dva dana posle poradjaja :) nista opasno, bez brige
Takva ista pitanja sam ja postavljala u 18. i 19. nedelji trudnoce i nazalost jos uvijek nema odgovora. Nadam se da je sve u redu i da je to normalno.
zdravo drage mame.Jeli vi osjetite bebu avaki dan?Naime 20 sedmica je.A vec mj.dana je osjetim,naravno to su blagi udarci.Juce sam je jednom osjetila a danas jos uvijek ne
Ima li jos neka mama da joj beba tako?maalo sam se prepala
Daaa, ja vec dugo osecam pokrete, i po neki blagi udarac :) i cudno mi je kad ne osetim ceo dan nista, uplasim se da li je sve u redu.
20-a sam nedelja, inace :)
Evo ja jos nisam osetila udarce. A nisam sigurna ni za leptirice... Isto sam 20. nedelja i mislim da je to normalno, ali pitaj lekara...
Drage mame,imam jedno pitanje sto se tice zubara. Da li mi smemo da popravljmo zube ,i uz koriscenje anestezije ? Inace,20ta sam nedelja. Pozdrav
Svakako da treba ici kod zubara za svaki slucaj. Ja sam bas bila pre 5 dana, srecom aamo su mi cistili kamenac.
Naravno da mozes da popravljas zube,od treceg meseca mozes i da ih vadis uz anesteziju naravno.Moras svakako da napomenes da si trudnica.Ja redovno idem kod zubara i ti nije nikakav problem.Doktor mi je cak i preporucio.
Treba ići kod zubara, naravno, ali anestezija nije preporučljiva.
Naravno cak je i bolje da ides redovno kod zubara. Ja od pocetka trudnoce idem a 19 + 6 sam.
Pozdrav svima, zanima me da li je neka od vas mozda primetila da joj je pupak drugaciji? Ja sam konkretno primetila da mi postaje tamnije boje I zabrinula sam se bas.
To je normalno.Bez brige.
Pozdrav. Drage moje danas smo 19 +4, da li je neko imao bolove u donjem delu stomaka, ali nekako nisu ni klasicni bolovi nego osecaj tezine, sve nesto imam osecaj rastezanja? Da li je to moguce osetiti?
Imam ja bolove svaki mjesec dan ili dva..doslovno ne mogu iz kreveta ustati i samo od sebe prodje..brinulo me, al sad samo pokusavam da te dane sto vise odmaram (iako imam dijete od 19.mjeseci), jer je dr rekao da je sve u savrsenom redu sa bebicom..inace 19+6 smo:-)
pozdrav mamice
Pozdrav, drage buduce mame. Imam jedan problem. Da li se neka od vas susrela sa promenama na bradavicama nalik na virusnu bradavicu? Juce sam primetila da se pojavila kao mala peteljka na areoli. Vrlo je mala, mozda milimetar duzine. Pa me brine, ne znam da li je to nesto opasno. Kod ginekologa idem tek u ponedeljak. Hvala na odgovorima unapred.
Meni se to pojavilo vec u 17oj nedelji. Pritom grudi su mi za dva broja vece sada i uzasno me svrbe, pogotovo predeo oko bradavica. Meni je ginekolog rekao da je to normalno, meni pantenol pomaze. Srećno!
drage moje ja sam u 20 tt i imam problem sa bubuljica. ne znam sta da radim,sva sam se osula po licu... da li jos neko ima ovaj roblem? 😐💖
takodje draga..kod mene sa prvim sinom lice ko bebina guza,a sa ovim drugim lice uzas..bubuljica kamara 😣😣😣 dzaba sto je opet musko..
zdravoo mamee,mi smo usli u 20-tu nedelju ,i jos uvek ne znamo pol,jer je bebac toliko stidljiv da cak i lice prekriva rukama a nogice drzi savijene 😁 zanima me sta koristite protiv gorusice ? vec nekoliko veceri ne mogu da se uspavam zbog tog problemaa ,i bas me muci ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »