Komentari za tekst "Kako izabrati adaptirano mleko?"

Komentara
87
Ostavite komentar
A zasto ste prekinuli? Ni jedan LOT koji je usao u Srbiju ne spada u listu zarazenih a Celia 2 je i onako povucena samo iz predostroznosti. Nama je ovo mleko ppmoglo sa tvrdom stolicom bas, beba ga lepo pije, ne smrdi za razliku od mnogih drugih...desava se ovo sa svim proizvodjacima, necemo odustati od njega zbog ovog razloga.
Da li mame koje koriste Celiu ce nastaviti da koriste istu posle danasnjeg povlacenja sa trzista zarazene dohrane salmonelom?
Videla sam da imaju Celiu u apoteci Sveti Sava naVračaru
Mi smo uzeli aptamil,za sad nam odogvara. Da li neko zna da li ce uopste uvoziti vise Celiu?
I nama su rekli da se povlaci sada i Celia 1. Bas sam u nedoumici sta da probamo. Za neki dan treba da predjemo na 2. Pedijatar nam rekao da probamo Impamil ili Hipp combiotik? Da li je neko promenio mleko?
Mi smo semučili sa Bebelac,Novalac ...Pedijatar nam prepuči da probamo sa Hipp combiotik i stvarno nam je pomoglo da Nema grčeva,nema tvrde stočlice..Sad čekamo drugo detw ,ukoliko ne budem mogla dajim opet ću isto ,bez isprobavanja drigih.
Da li je prelaskom sa Bebilak na Hipp-ovu formulu vase dijete manje jelo ispocetka?
A zasto se povlaci Celia 1?Sad su nam u apoteci rekli da je povucena I da cekaju sledece porudzbine da vide da li ce je biti.Nazalost smo prinudjeni da predjemo na neku drugu dohranu
Sad povlace I Celiu 1 I vise se ne planira njen uvoz, cisto da znate. I moja beba je pila Celiu 2, super joj odgovara, ali posto nece vise biti uvoza precicemo na neko drugo. A inace su sve serije kod nas ponovo kontrolisane, I sve je u redu. Pozdrav!
Planiram da nastavim,bebi bas odgovara.
Ja sam vec kupila 8 konzervi i ne znam sta da radim. Sve mi ovo lici na neku aferu, jer se Celia dosta prodaje cime je opala prodaja mnogih drugih mleka. I Aptamil je ranijih godina bio povucen sa trzista, a sad ga reklamiraju kao najbolje. Sta Vi planirate da uradite ako vec koristite Celiu?
Moja beba od rođenja pije Novalac 1. Novalacom su ga hranili u porodilištu Zvezdara. Na kontroli kod pedijatra za mesec dana je napredovao 1100g. Pedijatar kaže da je to odlično napredovanje i da nastavimo sa Novalacom
Pozdrav svim mamama i bebama! Moja beba ima 2 meseca i od rodjenja pije Humanu 1. U drugom mesecu trazio je da jede na svakih sat i po skoro i za mesec dana je napredovao 1900g. Pedijatar nam je rekao da mu dajemo da jede na 3 sata jer ce mnogo da se ugoji (tacno nam je rekao - da sise to ne bi bilo veliko napredovanje ali posto pije samo adaptirano mleko moze da stvori sklonost ka prekomernom gojenju ubuduce). Ponudila sam mu caj i vodu, pije malo ali i dalje jedva izdrzi 2 sata da prodje izmedju obroka. Mozda Humana nije dovoljno jako mleko i ne zasiti ga? Molim vas za savet!
Beba mi ima problema sa stolicom. Dojim je ali i dohranjujem jer nemam dovoljno mleka . Probala sam bukvalno sve vrste adaptiranog mleka koje postoje kod nas na trzistu i svako posle 2-3 dana prestane da joj odgovara. Ne znam sta vise da radim. Bebana ima 4 meseca i 10 dana
Nama pomaze voda,prokuvana rosa!
Moja beba je imala problem sa stolicom isto i nama je pedijatar rekao da probamo sa Novalac IT formulom. Stolica se regulisala verujte za 1 dan.
Zdravo. Bebi je 45 dana, ne dojim je. Prvo smo koristili Impamil hranu pa smo presli na Novalac AC jer smo imali grcice. Medjutim od novolaca mu je tvrda stolica, a nekad po 3 dana nema stolicu pa smo se opet vratili na Impamil. Sad i tu imamo problem jer je beba gladna stalno. Ne moze da saceka ni 2 sata da prodje. Imaju li mame savjet neki?! Svakako da bi nam dobrodosao. Hvala.
Moja beba pije Novalac Ac, super je, nema grceve, dobro napreduje.
Anja ja jesam i prezadovoljna sam Novalakom malisa puni godinu za nekoliko dana i ni jednom nije bio bolestan. Kad je imao grceve koristili smo Novalak AC ali su ga brzo prosli za dve nedelje i patronazna sestra nam je preporucila espumisan kapi daju se 25 kapi pre ili posle obroka kako ti je lakse mi smo nekada koristili njih i obican Novalac ali sam ja posle kupila AC.
Postoje apoteke koje nude na 7 kutija osmu gratis, ne moras da kupis sve u jednom danu nego cuvas racune. Meni je najbliza fillyfarm pa tu kupujem vidi na netu gde ti je najbliza njihova apoteka prilicno su povoljni i za pampers pelene. Ja sam prezadovoljna sa Novalakom AC a i sa obicnim zvucim ko reklama ali sta cu 😊💖
Da li je neka mama svojoj bebi davala Novalac AC? Bebac mi ima samo 27 dana i davala sam mu HIPP combiotic, ima strašne grčeve čim mu dam dohranu, noćima ne spavamo. Pedijatar nam je preporučio Novalac AC.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »