Komentari za tekst "Isplata republičkog roditeljskog dodatka"

Komentara
905
Ostavite komentar
moze u bilo kojoj posti. ja sam tako podizala novac (u posti)
postanska stedionica je banka a ne posta

Drage mame, ima li neka iskustva ako beba napuni 7 mes. a jos nije prijavljena za dodatak(druga beba)...ima li ikakve sanse da ostvari dodatak? mama je bila van sebe zbog druge bebe nakon 10 godina od prve devojcice i posle neke glupe bolesti je dobila, tako da dok sam je se nagledala setila se da treba i to uraditi a ona vec 7meseci...ima li nade😯???
Mama Biljana mislim da se predaje do 6 navrsenih meseca bebe. Ako ima puna 7 mislim da je kasno!😞😞😞
Moze li mi neko reci sta ako prodje 6mes.a ne prijavim drugo dete. Ima 7 trenutno.ima li sanse da ostvarim dodatak..tj. da se upustam u avanturu ili je prijavljivanje striktno do 6meseci????😯
Koliko je novca za 1 dete opstina Palilula? :D
Zdravo , zanima me roditeljski dodatak za trece dete kako se isplacuje, na koliko rate??? Mi smo sa teritorije opstina Pozarevac . Hwala unapred
Jel usvojen zakon o dodatku za prvo dete 100 000din ? Jel zna neko nesto o tome ?
Priča se o padu nataliteta a država kao da namerno radi na tome... Naime na održavanju trudnoće sam bila od jula 2016 a porodila se u januaru 2017 a sada je april 2017. Još uvek mi kasni plata za septembar 2016,oktobar dobila, za novembar pola a decembar ništa.trudničko ni u najavi!Pomoć za drugo dete predato u januaru rešenje stiglo u februaru para nigde, računi mi se gomilaju novac pozajmljujem više ne znam ni kome da se obratim?U socijalnom kažu da su pare uplatili poslodavcu on nema nameru da mi uplati pošto ga niko ne tereti
Drage mame,ja mogu da vam pomogne u koliko ste kojim slucajem opstina Zr.,ona kasni sa isplatom 3 mes.za jednokratnu pomoc.
Mi smo podneli zahtev za drugo dete i gradska opstina nam daje 35.000 i poklon cestitku za apoteku 6.000 i uz to ide i podnet zahtev za roditeljski dodatak koji je u iznosu od 6.113,07 i isplacuje se na 24 rate,a sto se tice prvog deteta,isplata roditeljskog dodatka je 37.519,04 i isplacuje se dva puta godisnje 1.aprila i 1.oktobra,a jednokratna pomoc grada Zrenjanina je 50.000. Toliko od mene. Nadam se da sam vam pomogla. :-)
Dobar dan mame! Predali smo za prvo dete 07.03.nije nam jos uvek stiglo resenje, da li znate otprilike kada da ocekujemo uplatu i koliki je roditeljski dodatak za prvo dete? Pozdrav
Vidim da je u svim gradovima i mestima razlicito. Ja sam predala 3.aprila za trece dete, juce sam otisla da podignem dodatak za drugo dete i vidim da je i za trece uplaceno, a resenje mi nije stiglo jos, a nije uplacen ni pokrajinski deo, samo republicki.
Ja sam predala 10. februara za prvo dete, resenje sam dobila, a od uplate ni traga ni glasa. Evo danas se isplacuju roditeljski, proverila sam u posti, jos mi ni racun nisu otvorili.
mi smo predali zahtev za drugo dete krajem januara a rešenje dobili krajem februara i do danas ništa nije uplaćeno... nema ni plate od septembra 2016... u dugovima do guše
Devojke,vi koje ste dobile roditeljski dodatak za prvo dete u ovoj godini,da li ste dobile 38000 ili 100000 din?Hvala unapred na odgovoru
Drage mame imam cerkicu godinu dana i za prwo dete sam dobila 40.000 na ruke preko postara i posle nedelju dana sam dobila jos 42.000 na licnu kartu sada sam trudna osam meseci i deciji za drugo dete je 100.000 na ruke i 100.000 na licnu kartu. A od dana kada sam redala za prwo dete cekala sam tacno mesec dana do resenja.
Kako 2puta po 40000?
Mame, mi smo pre dva meseca predali ali jos nam nije stiglo resenje...Da li je nekome kasnilo i sta uopste moze da bude kad ne stize? Dete je rodjeno u septembru prosle godine, nije isteklo 6 meseci kad smo predali.
Drage mame jel moze neko da mi kaze,dali je tacno da je roditeljski dodatak za prvo Dete 100.000dinara. i gde mogu da podigem u bilo kojoj posti ili u postanskoj stedionici? Resenje mi je stiglo 20.03. i dali pare legnu odmah?
Ja tek treba da predam, pa sam pitala vas koje ste dobile resenje koja cifra je u pitanju?Ja mislim da je i dalje 38000 din.jer Zakon kojim je visina roditeljskog dodatka povecana,jos nije usvojen..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »