Komentari za tekst "Kolika će mi biti plata (novčana naknada) na trudničkom bolovanju?"

Komentara
3600
Ostavite komentar
Cao Dragana ja sam predala 13 marta zahtev kako da visim da li je bila uplata za mene?
Danas bila uplata NS...Zahtev predat 10.marta
Na trudnickom sam od 9.12.2017. Prvu uplatu koju je poslodavac trebao da mi uplati nisam dobila,razlog,poslodavac nije hteo. Inace radila sam u privatnoj firmi gde ni godisnji placen nisam imala,tako da nisam ni ocekivali da ce mi platiti taj prvi mesec. Sramota,znam :-) prihvatila sam to sve i nisam ih tuzila jer sam navikla na njihove takce rabote,a ujedno bila i srecna jer su me ostavili u radnom odnosu i sredili ostale papire za trudnicno. Od januara sam znaci na drzavnom budzetu i do danas nisam ni dinara dobila uplate. Cujem da se dugo ceka,prva upata po tri meseca pa isplate sve zajedno,al eto prosla i tri meseca i jos uvek nista. Redovno dostavljam knjigovodji svu dokumentaciju i on kaze da sad nista nije do njega. Kakva su vasa iskustva? Hvala na odgovorima unapred. S postovanjem,buduca mama Ivana ;-)
Moja preporuka ti je da se raspitas u filijali, ako nije hteo da uplati jednu platu ko zna na sta je spreman. Tako da zovi filijalu ili idi i oni ce ti sve reci.
Draga moja,ja sam na trudnickom od 26.12.Dobila sam za januar od poslodavca,posle toga redovno predavala sve papire ali do sada ni jedna uplata.Termin mi je za dve nedelje a od para nista.Inace iz Novog Sada sam.Danas sam bila u socijalnom i kazu da je isplaceno sve sto je predato do 15.03.Ko koga tu zeza ja stvarno ne znam.Zelim ti srecu 😀
Da li je neko dobio uplatu za februar?U pitanju je Novi Sad.
Jer primio neko iz Nisa trudnicko za februar ..?
Na trudnickom sam od jula meseca prosle godine i tek sam 10-og februara primila naknade za avgust i septembar.Od tada nista.Zaposlena sam u svojoj firmi i knjigovodja mi je vise nego azuran po pitanju bolovanja.Sredinom februara smo dostavili dokumentaciju za 10-ti mesec medjutim nadoknade za taj mesec jos uvek nema.Posto se u maticnoj filijali niko nikada ne javlja na telefon,poslala sam im mail ne bi li utvrdili gde je problem i dobila sam odgovor da nemaju dostavljenu dokumentaciju za knjizenje po osnovu bolovanja(?!?).Toliko o njihovoj azurnosti.Dokaz sa datumom i pecatom imam i planiram licno da im odnesem zato sto me interesuje kojim izgovorom planiraju da opravdaju to sto neko svoj posao ne radi kako treba.
Ne mogu ni da zamislim kako samohrane majke prezivljavaju u ovoj bednoj drzavi.Sramota!
I ja cekam februar,Beograd Savski venac. Nadam se da ce ove nedelje :)
Juče, 24.04.primila sam uplatu za februar.
Lazarevac
Nisam sigurna, ali oko 10.aprila.
U pitanju je Javno preduzece.
A znas li mozda kada ti je predat zahtev?
Zovite knjigovodje iz firme i informisite se.Meni su uplatili 6.04 trudn.bolovanje za decembar mesec.Danas sam zvala da pitam,hoce li biti uskoro januar,feb,mart...kazu mi da cekaju drzavu da isplati pare na racun firme i cim se to desi,oni ce prebaciti na moj racun.Porodiljsko mi je krenulo u aprilu i prva isplata ce mi biti krajem maja.U pitanju je opstina NBGD.
Koliko se ceka resenje o porodiljskom?Otvorila bolovanje u decembru,zahtev predat 3.februara i jos nista od resenja i isplate.Toliko se brinu o porodiljana,sta drugo reci
Da li je neko primio za mesec mart?
Ja se nadam da ce do sutra biti za mart. Nisam jos primila. Hvala na odgovoru.. :)
Ja sam, u utorak.
Zahtev predat 10.04.2017...kada moguda ocekujem isplatu? I da li kasni samo prva isplata tako dugo pa ostale na mesec dana redovno stizu?U pitanju jeNovi Sad,svaka informacija dobrodosla,hvala..
na sajtu rfzo- http://www.rfzo.rs/index.php/osiguranalica/pregled-naknada-zarade- uneses lbo firme(ako ne znas koji je ukucaj naziv firme i LBO na netu i izbacice ti broj) taj broj uneses u prazno polje i videces da li je i kada podnet zahtev
Mozes li mi reci na kom sajtu to proveravas?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »